- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
Nofene, a hangerőgombok nem működnek nálam, Diagnosis app se mutat semmit... Mennyi időre kell nélkülöznöm a telefont garanciális javítás során?
-
gabor85
őstag
válasz
tdd587 #18196 üzenetére
nekem amióta nincs elég hely a mobilon, azóta a kezdőképernyő lapkái csak zöld kockák, és várni kell amíg betöltenek az ikonok. Este reset lesz hogy rohadna meg, a mocsadék zune meg 0 MBot ír szabad területnek, pedig van 450...
Kicsit ki vagyok rá akadva, most azon agyalok hogy én mit ronthattam el...A másik, nem mindíg tudom menteni a skydrive-ra az excel táblámat amit hol pc-ről, hol telóról szerkesztek. Eddig rendre a telóról nem sikerült feltölteni, függetlenól attól hogy mobilnet vagy wifi volt a kapcsolat. Office hub nekem így is elég gyakran ütközik hibába, főleg bejelentkezési problémák vannak.
-
gabor85
őstag
hogy a bánatban lehet az hogy "fenntartott hely és egyéb tartalom" címén 9 Gb-ot ír a Zune, képből van 80 MB, videóból meg 600, zene 100MB és egy fikarsznyi helyem sincs? A tárterület lefoglalásnál 5% van beállítva.
Ezzel szopok már egy hete de nem jöttem még rá sehogy sem...Ja, telefon szerint a szabad hely most 353 MB... Délután piactér frissített 10 programot, akkor 260 Mb volt, már azért sírt hogy kevés a hely...
-
gabor85
őstag
milyen módszerek vannak arra ha magyarítani szeretném a telefonomat? (7740) Láttam több xda-s linket, de abban mind kell a nodo-s állapot, de ha lehet én nem vacakolnék vele.
-
gabor85
őstag
Samsung Omnia 7 régi, új, és jelenlegi tulajdonosai. Boldog Új Évet nektek
-
gabor85
őstag
CIB internetkártyát sikerült valakinek működésre bírni magyar live id-vel?
Minden adat megadása után azt írja ki hogy ez a fiezési mód nem engedélyezhető... -
gabor85
őstag
Elvileg kéne lenni magyar szótárnak Mangóval igaz? A rendszer angol nyelvű. csak mert mocskosul nem ajánlja fel a szavakat gépelés közben...
-
gabor85
őstag
válasz
mr.benelli #14800 üzenetére
ezt itt nem nagyon tolerálják...
-
gabor85
őstag
Mi ez az exchange bug amiről itt ír a kolléga?
-
gabor85
őstag
Azért IE-be egy képbetöltés ki/be funkciót berakhattak volna...
-
gabor85
őstag
válasz
moonman #12891 üzenetére
Van egy két eltérés, csak érdekességképpen:
OS version: 7.10.7720.68
Firmware revision number: 2424.11.8.5
Hardware revision number: 3.15.0.4
Radio software version: 0424.11.8.1
Radio hardware version: 0.0.0.800
Bootloader version: 5.8.1.9
Chip SOC version: 0.36.2.0PDA: I8700XXKH5
Phone: I8700DXKH1
CSC: I8700XSOJK1
Bluetooth S/W: 0.0.1
Bluetooth H/W: 0.0.1
Wi-Fi S/W: 1.0
Wi-Fi H/W: 1.0 -
gabor85
őstag
PDA: I8700XXKH5
Phone: I8700DXKH1
CSC: I8700XSOJK1 -
gabor85
őstag
válasz
moonman #12873 üzenetére
Igen! Egész eddig úgy őriztem a backupot hogy most sajnálom azt a két dvd-t amire kiírtam
Én már csak annak örülnék ha valahogyan pakoltak volna bele magyar nyelvet, esetleg, hátha, netán, de ez már tényleg a jéghegy csúcsa lenne
Elvileg nekem is Nextel/JK1-es, de akkor most mivan?
Ez mit jelent?
-
gabor85
őstag
-
gabor85
őstag
-
gabor85
őstag
A mai nap mérlege 7712-vel: egy önmagától kikapcsolódó rendszer amit csak akksi kivételével lehetett újraindítani. Ébresztés után bejövő hívás nem megjelenítése.
ühhüm. -
gabor85
őstag
Mai mérleg; egy váratlan újraindulás (7712) és két két percen belüli hívás-eldobás.
moonman: jó neked! Ha sokszor fogja ezt csinálni, beépítem a téglafalba a kicsikét
vészhelyzetben egy ilyen feature jól jön...
-
gabor85
őstag
válasz
enginev3.0 #11935 üzenetére
és olyat aminél valamilyen golyót vagy labdát kell irányítani hogy eljusson ismét a célhoz.
teeter hd
-
gabor85
őstag
Akkor Mango beta
Hogyan lehet eltenni a mostani ROM-ot (7392)?
Látom hogyha magyarítani szeretnék, akkor meg kell nyitni a telefont. Ezt hogyan?
-
gabor85
őstag
Nekem 2424.10.11.1- es firmware van fent, ez most J vagy K sorozatú soft?
-
gabor85
őstag
Megjött az Omia 7-em, de el is szomordtam. Ilyen ótvar kijelzőt nem is tudom hol, vagy milyen tech cuccban lehet még találni, de szerintem élek a 3napos cserelehetőséggel...
A 2 éve megjelent HD2-őm kijelzője jóval élesebb, kontrasztosabb mint ez a túlszaturált szar... látni a betűk recéit!!!Elmondhatatlanul magam alatt vagyok...
-
gabor85
őstag
válasz
BloodyEddie #11583 üzenetére
Húha, megfogtál, passz. Épp most rendelem az Omnia7-et, majd pénteken legkésőbb megmondom
Addig úgyis kapsz választ
-
gabor85
őstag
válasz
BloodyEddie #11581 üzenetére
mert túl egyszerű
-
gabor85
őstag
válasz
DeusHun #11440 üzenetére
És ha most veszek új omnia7-et, amit magyar mangóval akarok használni, akkor először firmware frissítést kell csinálnom, majd utána hagyni rászabadítani a mangót (havégrevalahára megjelenik...)?
nagyon elgondolkoztam ezen a telefonon, de lehet megvárom mit virít a samsung...
addig meg persze eltűnnek az új omniákszerk: helyesírás javítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest