- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Ja es 3g kapcsolo bekerult.
-
kungzi
veterán
Srácok független Omnia 7-re megkaptam a frissítést!
-
balcsida
senior tag
Ne haragudj, de az interop unlock az nem egyenlő a full unlockkal!
Tisztázás végett:
Dev unlock: Engedélyezi az XAP telepítést (deploy) gépről
Interop unlock: Engedélyezi a rendszerbe belenyúló progikat (pl. registry editorok, Advenced Config)
Full unlock: Engedi a böngészőből való XAP telepítést -
-
gzbotii
nagyúr
Na, 1 oraja huztam le toltesrol, 3 sms volt es azt irja 12 orat bitja meg. Ez elszomorito
-
kungzi
veterán
Xda-n van fozott rom omnia 7-re
-
jasonx21
csendes tag
Sziasztok , nekem is lemerült csontig a teló , rádugtam tölteni csak a logót mutatja amíg töltőn van , már vagy 10 órát töltöttem de semmi ,nem kapcsol be , csak a logót hozza be ... mit csináljak?
-
engusz
veterán
Olyan helyen jártam, ahol a Vodafone térkép szerint volt EDGE. Hazaérve megmaradt az E betű, pedig erre nem szabadna, hogy működjön. A fene se érti..
-
-
engusz
veterán
Próbálkoztam vele, de nem hozott eredményt. Ellenben ráakadtam a Vodafone lefedettségi térképére. Budapestre közelítve és a jobb alsó sarokban kiválasztva az EDGE szűrést érdekes kép fogad.
Ellenőrzésképpen ki fogom próbálni, hogy mennyire pontos a térkép, ugyanis Nagytarcsa nincs messze tőlünk. Ott pedig majdnem mindenhol van EDGE.
-
Auratech
őstag
válasz
kungzi #17359 üzenetére
Akku: 4 nap 5 óra 30 perc. 5%-Sípolt.
Porfogás közben a híváslistámba belekerült 32 elem. 2 óra net. 1 óra wifi. Fél óra Edge, Fél óra 3G-navigáció-net-Foursquare. 6 sms. 2.5 óra zenehallgatás. 5-6 fotó. Kb. 20 perc zseblámpázás.
Te meg a kezedben szorongatod egész nap és keresed a billentyűzetet... -
Auratech
őstag
4 nap 5 óra 6% még nem sipol. (+10perc wifi-Facebook, 1x2perc kimenő hívás)
-
engusz
veterán
válasz
stevve #17344 üzenetére
Konkretat inkabb nem, mert lehet szemelyesen kotheto hozzajuk. Inkabb csak altalanossagban beszelnek rola: foleg a jarmuvek allapota generalja a veszhelyzeteket. Persze sok helyen a palya vagy az aramellatas sem az igazi, azert is van sok helyen sebessegkorlatozas. Ha megall vagy neadjisten kisiklik a metro ket allomas kozott, akkor ugyan "Icuka" megprobalja a leheto leghamarabb lekapcsolni a sinekbol az aramot, de pl. nem nagyon van jelzes a kijaratok fele. Elvileg a vezeto dolga ilyenkor terelni az embereket. De mi van, ha annyira megserul, hogy erre nincs lehetosege?
-
Blyan
félisten
válasz
Auratech #17340 üzenetére
Nem jó nagyon lemeríteni az akksit, ez általánosság, másrészt ha kikapcsolásig meríted, jódarabig nem fogod tudni bekapcsolni, hiába teszed töltőre; szóval olyat csinál, amit alapesetben nem, kikapcsolva tölti egy darabig (gondolom amíg a akksi bizonyos szintet el nem ér).
Ergo használhatatlan lesz a telefon egy ideig. -
Auratech
őstag
Az edge és a 3G közti sebesség különbség használat közben nem akkora frusztráció, hogy hasznavehetetlennek érezzem. Az nyitó oldalak lassabb betöltése után nincs érzetbeli különbség. A chatnak még edge sem kell..A facebook sem a folyamatos adatáramlásra épül.
Stílusosan az utolsó elektronokat az akkuból egy prohás poszt szippantja le..valószínűleg.
Akku: 4 nap 2 óra-7% Még nem sípolt a kritikus töltöttség. Amikor jelez, addig tart ez a "kísérlet". -
Blyan
félisten
HTC Trophy, Edge hálózat on, wifi on, Locations on, másfélóra internet, 20 perc telefon, msn, stb. 19 órája volt töltőn, 13-at ír még hátra. Szóval a 3G szívja nagyon, máskor egy nap alatt bőven a végére érek .
-
gabor72
aktív tag
Az miért van hogy a teló levelezés közben kb. a harmadik reply után elcseszi a subject-ben levő ékezetes karaktereket?
És ilyenkor persze új thread-et kezd, a haverjaim meg húzzák a szájukat. -
Auratech
őstag
Szóval 4 nap. Az utolsó időszakban sem merül hirtelen, váratlanul.
Akku 4nap- 7% Az ébresztésben már nem voltam biztos, de nem volt vele gond. -
Auratech
őstag
3 nap 17 óra és még mindig netezek a telón elalvás előtt.. Valami nem stimmel a "normál" használattal. Amióta levettem a töltőről, nem mondhatom, hogy nem használom. Minden szükséges dolog rendelkezésre állt. Elérhetőség, net, levelezés, zenehallgatás, gps, közösségi jelenlét. Nem folyamatosan bedrótozva, de hiányérzet nélkül. svédasztal@digidiéta..
-
balcsida
senior tag
Nekem meg mostanába random újraindul...
-
legiaap
félisten
Na csinált egy érdekességet a telefonom. Már nem is emlékszek mikor is kapcsoltam ki utoljára, de nagyon régen volt és lehet ennek is tudható be a hiba, mivel újraindítás után megjavult.
Szóval mikor bármelyik csempére ráklikkeltem, akkor jött az animáció, hogy elindul a program és erre visszalépett a kezdőlapra. És semmibe sem akart belépni. Még a menüből sem.
Nem értem mi lehetett a baja.
Ilyennel esetleg találkozott már valaki? -
gzbotii
nagyúr
válasz
engusz #17316 üzenetére
Hat nekem 13 oraja megy es a Battery Saver magatol bekapcsolt most. Ma peddig nulla netezes rolla, 2G, aktiv wifi, email sync, kb 1 ora zene es 1,5 ora duma. Ennyi. Es igy produkal 14-15 orat. Ha most akarnek menni valamerre, mit tehetnek? Rakhatnam a Nokia 1616-ba a kartyat
-
Auratech
őstag
Na lassan lejár a lemez.
Akku-3 nap 14 óra 22% (+3x5 perc beszélgetés, 20 perc wifi- mail-fb-szinkron/-Foursquare-sign-in) Lehet, hogy kibírja hazáig... -
Sn00PiG
aktív tag
Abból gondoltam, hogy lekapcsolja, hogy nincs push.
De ezek szerint 3G maradt. A lényegen mit se változtat, hogy a 3G ott figyel, de nem használja arra, amire kellene (push, kliensek kapcsolatban maradása), mert battery saver on. Ezt akartam kihozni belőle.
Pl. céges policyvel működik nálam VPN a telefonon (McAfee EMM), és battery saverrel bill lezár, és lekapcsolódik, minden kioldáskor jelszóval újra kapcsolódnom kell. Alapállapotban bekapcsolástól kikapcsolásig kapcsolatban marad (aktív 3G) - ebből is gondoltam a 3G lekapcsolását. -
Blyan
félisten
válasz
Sn00PiG #17298 üzenetére
Honnan veszed, hogy lekapcsolja a 3G-t? Mert nekem ilyet nem csinál. Az automatikus illetve időzített szinkronizációt kapcsolja le, és kilövi a háttérben futó agenteket (kb Mango előtti szintre hozva a telefont)
Kb ennyi, ezenfelül a 3g és a wifi szolgáltatás pontosan úgy működik, mint a normál használatkor. -
Auratech
őstag
válasz
Воланд #17303 üzenetére
Én értem. Az a baj, hogy nem vagyunk elég birka fogyasztók és észrevesszük a stiklit. És magyar sajátság, hogy mi mindig rafkósabbak vagyunk, mert erre lettünk kondicionálva. Hogy a jó fenébe képzelik, hogy azonos fogyasztói árszint mellett negyed pénzzel birkaként elfogadjuk, hogy egy francos telefon luxuscikk? Máshol egy heti pénz. Itt havi..
Külföldön az info ide-oda tologatásával elérik, hogy ne érjenek rá foglalkozni efféle üggyel. Nálunk meg nyílik a bicska, ha palira vesznek bennünket. -
Auratech
őstag
válasz
Воланд #17301 üzenetére
Vajon akkor hogyan adják el az új telefonokat, ha csak az előlapi kamera a plusz, egyébként szinte ugyanaz minden? Ha például általánosan bővíthetőkké váltak volna az új-Mangós készülékek+honosított offline navi, akkor lenne indokolt, hogy az új készülékek megint 100ropi környékén indulnak. A kényelem és a plusz szolgáltatások miatt veszünk készülékeket...Kicsit jobb kamera? nem számít..
-
Воланд
titán
válasz
kungzi #17300 üzenetére
ez jo, mert akkor ezek szerint az osszes gyarto kitorolte az egyeb nyelveket a mangobol, persze az ms ezt nem verte nagydobra.
mondjuk ez igy igen erdekes, mert akkor a htc miert a flashelest valasztotta ahelyett, hogy kiengedtek volna az egyeb nyelveket is tartalmazo mangot? nem kerek igy ez a tortenet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest