- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
válasz
eclipse006 #37 üzenetére
sikerült megoldani, tényleg úgy kell a hogy abyss leirta
-
-
Ricardo
titán
A másik L700 topic jobban pörög. Ezt vagy zárni kellene, vagy legalább a címet módosítani. Az optikai zoom kijelentés nagyon félrevezető, főleg ha az első oldalon figyel.
-
eclipse006
őstag
tegnap kaptam meg az L700-asom !szerintem nagyon szép és okos telcsi,nagyon egyben van!!viszont:a javas cuccokkal akad probléma! próbáltam játékot tenni rá a java db frissítéses módszerrel amit még -abyss- irt de nem megy igaz ezek a játékok amikt én akartam csak jar fileok voltak ,SE k750 re való játékok,mivel ugyanaz a kijelző felbontása!!de nem működik valaki segíthetne!!!jah és honnan tudnék leszedni jad,jar fileos játékot!!!
-
abysss47
csendes tag
Sziasztok!
Megvan a tuti megoldása java feltöltéshez:
Minden játéknak külön mappát csinálsz, benne a jaddal és a jarral
beállítod a telefonon PC kapcsolatoknál, hogy kérdezzen csatlakozáskor,
összedugod a géppel, és kiválasztod a médiatárat. Ekkor a PC látja a telefont a sajátgépben,
és azon belül a Phone meghajtót. Jobb klikk, új mappa, mappa neve: Games
Ebbe a mappába bemásolod a jad és jar fájlokat tartalmazó mappákat
(ez azért jó, mert így törlésnél nem bántja a többi játékot továbbra is futni fognak)
ha végeztél lehúzod a telót, és jönnek a kódok:
*#6984125*#; (4)Bizalmas; master jelszó *#9072641*#;
(7)Tároló beállítások;
(2)Java DB frissítése;Ennyi lenne, nekem Működik!
-
Mamuska
őstag
-
ilyen_85
senior tag
Nos...
Még sem L700 lett belőle!
Bementem a "kékekhez" és sajnos általános készlet hiány volt belőle :'(
Épp indúltam ki amikor megláttam az U800-at... úgyhogy rá esett a választásom, 12eft-al volt több mint az L700, de eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve!
De még mindíg úgy érzem, hogy elég jó vétel ez az L700 mondjuk a kék szolgáltatónál, máshol nem néztem az árát, de itt nagyon jó.
-
Mamuska
őstag
Én is azt olvastam ,hogy nincs benne optikai zoom. Egyébként elég baráti ára van.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
Elnézést, rosszul fejeztem ki magam, természetesen tudom mi az optikai és a digitális zoom közötti eltérés, és miért, de ez olvasható a cikkben:
"A háromszoros fényerejű Power-LED mellett egy mindössze 2 megapixeles kamera kapott csak helyet, viszont az optikán a „7,5 – 26,3 mm” felirat három és félszeres optikai nagyításra utal."
Én erre az optikai nagyításra angolosan zoomra szerettem volna rákérdezni
Tehát akkor ez most van, vagy nincs? Ez az a zoom? Ha az, akkor ilyen árkategóriában? Ha meg nem az, akkor ez mi...?
Bocs a tömörségemért
-
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
A haszna az ez, a kára pedig az, hogy nincs a készülékben
-
-
ilyen_85
senior tag
Valamikor múlt héten megtapiztam a kék szolgáltatónál
Tetszik!!!
2 éves hűséggel 7000 forintért hozzám akarják vágni... hmm most először vennék úgy telefont, hogy nem a tudása miatt veszem, hanem mert szép
Nem várok tőle sokat, második telefonnak elmegy, még sose volt samum... remélem jó lesz...
szerintetek lehet valami haszna annak az optikai zoom-nak? makro nincs benne, mégis mikor megpróbáltam vele egy két képet csinálni szövegről, egész tetszetős volt a végeredmény... bár a K750i-t eddig még semmi nem szorongatta meg!!! (imádtam vele puskát gyártani
-
sztyui2
őstag
Nagyon bírom ezeket az új fémes samukat. A szálcsiszolt fém a gyengém. Mint valaki írta, sokkal jobb ez, mint az ujjlenyomatgyűjtő fényes műanyag. Jah, és a 2Mpx és az optikai zoom iszonyat jó párosítás. Nem kell telóba 5-8 mpx, az érzékelő ugyanakkora marad, így a 2mpx-es szebb képet csinál, mint az 5-ösök és 8-asok.
-
AS
félisten
Fejezzük már be ezt a értelmetlen hasonlítást ma már minden telefon fog valamire hasonlítani..
-
Egzee
őstag
Ocsmány Samsung OK gomb középen rontja el szememben az egész billentyűzetet! Egyébként ok a készülék...
-
Képtelen vagyok elhinni...
-
<NewL>
addikt
Lehet samu vagy sony is,meg akármelyik keveréke,ez a fém ház brutal,nagyon jól néz ki nagyon! remélem egyre több fémes lesz,nem annyira mint az lg shine hanem iylesmis
-
AMD Power
titán
Még egy SE-s Samsung.
-
kavicssli
addikt
Jaj de gyönyörü telefon
Kár hogy az SE nem csinál több "fém" telefont! -
Enjoy
addikt
Szerintem is kicsit K610 beütése van, de ez a fémház még dögösebbé teszi
Kíváncsi vagyok, hogy milyen képeket is készíthet ez a teló. -
MrGoodkat
tag
Tiszta Nokia 6300! Nézzétek meg a gombokat az utolsó képen!
-
orbano
félisten
középen nokia, alul SE, hátul jó ronda samu
-
k810
aktív tag
Ez mitől optikai? Ilyen vékony házban? Miért tenne a Samu 2 megapixelesbe optikai zoomot? Nemá'
-
Khaal
őstag
Lol, elsőre azt hittem elcseréltétek a képeket egy k610i-re, de aztán megláttam a szép nagy Samsung feliratot a kijelző alatt.
Nekem tetszenek ezek az új fémes Samsungok, mondjuk lehet azért mert tisztára SonyEricssonos stílusúak.
Szerintem sokkal jobb a szálcsiszolt fém, mint az ujjlenyomatgyűjtő fényes műanyagok. -
Nem is kell 5-8Megapixel.
-
Stanley-B.
őstag
Nagyon jó! Ilyen anyagokat kell felhasználni a mobilgyártáshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest