- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Nos...
Még sem L700 lett belőle!
Bementem a "kékekhez" és sajnos általános készlet hiány volt belőle :'(
Épp indúltam ki amikor megláttam az U800-at... úgyhogy rá esett a választásom, 12eft-al volt több mint az L700, de eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve!
De még mindíg úgy érzem, hogy elég jó vétel ez az L700 mondjuk a kék szolgáltatónál, máshol nem néztem az árát, de itt nagyon jó.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
Elnézést, rosszul fejeztem ki magam, természetesen tudom mi az optikai és a digitális zoom közötti eltérés, és miért, de ez olvasható a cikkben:
"A háromszoros fényerejű Power-LED mellett egy mindössze 2 megapixeles kamera kapott csak helyet, viszont az optikán a „7,5 – 26,3 mm” felirat három és félszeres optikai nagyításra utal."
Én erre az optikai nagyításra angolosan zoomra szerettem volna rákérdezni
Tehát akkor ez most van, vagy nincs? Ez az a zoom? Ha az, akkor ilyen árkategóriában? Ha meg nem az, akkor ez mi...?
Bocs a tömörségemért
-
ilyen_85
senior tag
Valamikor múlt héten megtapiztam a kék szolgáltatónál
Tetszik!!!
2 éves hűséggel 7000 forintért hozzám akarják vágni... hmm most először vennék úgy telefont, hogy nem a tudása miatt veszem, hanem mert szép
Nem várok tőle sokat, második telefonnak elmegy, még sose volt samum... remélem jó lesz...
szerintetek lehet valami haszna annak az optikai zoom-nak? makro nincs benne, mégis mikor megpróbáltam vele egy két képet csinálni szövegről, egész tetszetős volt a végeredmény... bár a K750i-t eddig még semmi nem szorongatta meg!!! (imádtam vele puskát gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest