- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Ha megfigyeled vagy olvasol külföldi szaklapokat, a kinézetnél az első megjegyzések között szerepel hogy csak ~9mm vékony. És már nem csak a mobiloknál. Nézd meg a Samu új laptop szériát: http://www.engadget.com/2011/01/06/samsung-series-9-hands-on-preview-video/
Mondjuk az igaz hogy nem a legfontosabb.
-
BoB
veterán
Készítsétek a fegyvereket közellenség leszek
Nem értem miért siránkozik itt mindenki hogy túl nagy a telefon. Mindannyian tudjuk hogy ezek a telefonok a ritkábbak, gyakoribbak a kisebb kijelzővel rendelkező telefonok. Nem kell aggódni nem lesz olyan hogy csak ilyen nagy lesz. Úgyhogy nem értem az meg mit zavar titeket hogy van ilyen is.
Szerintem jó lenne egy ilyen, én azzonnal cserélném ha lenne ekkora Nexus One... Nemtudom ti mit szoktatok csinálni okostelefonon, de nekem netezéshez túl kicsi a 3,7. És sokkal jobb lenne egy ilyen. Ja és egyik kezemmel megfogom másikkal bökködök. Ilyen egyszerű
Egyébként tényéeg, nagyon ritka hogy egy kézzel kell csinálni valamit. Ez általában a sürgős telefon csomaggal a kézben. Na olyankor meg jól működik a kesztyűs kezes módszer -> érints az orroddal
Új hozzászólás Aktív témák
ma Másfélszeres mennyiségű alképpontot felvonultató 4,5 hüvelykes érintőkijelzővel érkezik a Samsung „4G” mobilja.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest