- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
babosmiki #74 üzenetére
A Samu megint elbaltázta ,mint a gS-nél!! (gyenge lett, de az új Rom-ok szerencsére idővel segíthetnek rajta)
Fémről mostanság nagyon megfeledkezett a Samsung, régebben pedig nagyon sűrűn alakalmazta! (legalább a hátlap lenne az ,mert akkor a tartófülek sem pattanhatnának le és ugye a minőségen is sokat dobna)
Am külsőre tetszetős.......... -
AS
félisten
Na lol, Acer 4.8 inch Smartphone
linkNesze neked
-
AS
félisten
Samsung promises dual-core smartphones, new tablets for MWC 2011
Magyarul: Galaxy S2, és Galaxy Tab2, Talán Wave3 , ezek lesznek 2 magosak,
MWC jobb lesz mint ces az biztos, mert Europának lesz nem Amcsiknak. -
joey04
titán
attól még kéne a csúcsteljesítmény kisebb kijelzőkkel is. Amig ez így lesz, addig felőlem jöhetnek ilyen batár cuccok is. Plusz én inkább a moto megoldását tartom szimpatikusnak, lásd Atrix. 3.5 alá én sem mennék már, sőt ez nekem egy picit kicsi. de a 4.3mas kijelzőket próbáltam,. és nem kényelmes. szóval 4" lenn az ideális, nekem.
-
AS
félisten
Itt a 4.3 as verzió
LINK -
BoB
veterán
Ha megfigyeled vagy olvasol külföldi szaklapokat, a kinézetnél az első megjegyzések között szerepel hogy csak ~9mm vékony. És már nem csak a mobiloknál. Nézd meg a Samu új laptop szériát: http://www.engadget.com/2011/01/06/samsung-series-9-hands-on-preview-video/
Mondjuk az igaz hogy nem a legfontosabb.
-
skajwa
senior tag
Ilyenkor mindig jót nevetek, amikor a gyártók az emberi megalomániát használják ki a nyáj terelésére. Ugye volt a penge korszak, aztán a megapixel háború, most pedig jön a batár kijelző wars. Kíváncsi vagyok meddig mennek el és mekkora méretig lesznek olyan idióták, akik meg is veszik. Az 5"-od Dell Sreak-ből már talált gazdára néhány, szóval 6"-ig simán elmehetnek...
-
skajwa
senior tag
Na jó...ez már komolyan mamut-dobó....
-
Segal
veterán
Ez a telefon tulajdonképpen szerintem csak arra jó hogy következtetni lehessen a Galagy S utódára.
Azt már tudjuk ugye hogy az 2 magos procit fog kapni, akár megkaphatja ennek is a kijelzőjét (4.5 col) de állítólag 4.3-as lesz mindenesetre ezzel az új technológiával, az akksi is jó eséllyel pályázik akkor az 1750mAh-re, plusz a 2.3-as android, 8 megapixel leddel, 1080p rögzítés és lejátszás, NFC chip. Mit ne mondak elfogadnámJó ez a CES is de lehetne már inkább MWC.
-
PAtr0n
addikt
Nekem is túl nagy.
Már látom, hogy mi lesz a versenytéma a következő felső kategóriás tapis készüleknél. Lassan már kapásból tabletnak lehetne nevezni őket.Még egy ilyet elfogadnék azért:
[Xperia Arc (X12 Anzu)]Amúgy meg a sok elégedetlenség abból fakad, hogy az SE-nek a többi Androidos telefongyártóhoz képest rosszabb a supportja, a gyári softot is rosszabbul írják meg (kernel, ram, rendszer optimalizálás borzalmas) mint a többiek.
Megoldás: custom ROM, és láss csodát, hibák megszűnnek, pofa befog. Tehát nem magával a készülékkel van a baj. -
plus44
veterán
Használhatatlanul nagy, semmi értelme sem lesz ilyet gyártani, mikor már az 5"-t fogja súrolni...
-
AS
félisten
+ pár infó:
8.99mm
1750mAh Akkumulátor -
AS
félisten
Itt van naturon ez a kijelző! Azért ez nem semmi,
Hajlítható 4.5 ös Super Amoled +
linkEzzel bármilyen formát lehet készíteni,
-
Ricardo
titán
Nekem már túl nagy, csak hogy ki ne maradjak a sorból.
Egyre több elégedetlen hangot olvasok az egyen telefonokkal kapcsolatban (pl SE Xperia sorozat), de itt sem látom hogy forradalmi újítás lenne ilyen téren. Egy két számmal nagyobb mint az előd és kész. nem hiszem hogy a mérnökök ezért külön prémiumot kapnának.
-
AS
félisten
válasz
Brutális eb #48 üzenetére
2.2 és majd 2.3 mal később . De mindegy mert ez Amcsiknak megy még.
-
Brutális eb
addikt
Froyo?!
-
BoB
veterán
Készítsétek a fegyvereket közellenség leszek
Nem értem miért siránkozik itt mindenki hogy túl nagy a telefon. Mindannyian tudjuk hogy ezek a telefonok a ritkábbak, gyakoribbak a kisebb kijelzővel rendelkező telefonok. Nem kell aggódni nem lesz olyan hogy csak ilyen nagy lesz. Úgyhogy nem értem az meg mit zavar titeket hogy van ilyen is.
Szerintem jó lenne egy ilyen, én azzonnal cserélném ha lenne ekkora Nexus One... Nemtudom ti mit szoktatok csinálni okostelefonon, de nekem netezéshez túl kicsi a 3,7. És sokkal jobb lenne egy ilyen. Ja és egyik kezemmel megfogom másikkal bökködök. Ilyen egyszerű
Egyébként tényéeg, nagyon ritka hogy egy kézzel kell csinálni valamit. Ez általában a sürgős telefon csomaggal a kézben. Na olyankor meg jól működik a kesztyűs kezes módszer -> érints az orroddal
-
.bableWes
őstag
volt szerencsém tapogatni egy sgs-t és nekem már zavaro volt a nagy képátlo. vagy csak azért mert nem szoktam hozzá nemtudom. de szerintem felesleges. 3,5nél megállnának és a fogyasztásra mennének inkább
-
BloodRay
veterán
Nem rossz, de marha nagy és külsőre olyan semmilyen.
2.2 android azért furcsa rajta. -
Mappa
addikt
mennyi újdonság
-
AS
félisten
Nem tudom, tényleg nagy, de majd kiderül, addig nem foglalkozok vele míg amcsi only a készülék...
-
raulicio
senior tag
"Video
Ernyivel nagyobb mint a Galaxy s: "na igen pont annyival nagyobb, hogy már nem kéne...
teljesen felesleges ekkora kijelző, de oké csináljanak ilyet is ha a gyártó ettől érzi magát jónak, de basszus 4' alatt már nem is csinálnak friss hardware-el telefont és ez a szemétség.
-
Davey7
senior tag
Es ezt pont az aprokezu koreaiak terveztek
-
cqr
aktív tag
A kijelző mérete még elég sok embernek megfelelő lenne, de nagy kár hogy ekkora a keret.. Így ránézésre simán tűnik 70+ mm-nek a szélesség.
-
keIdor
titán
Azt hiszem kimondhatjuk, hogy mára ez a piac a leggyorsabban fejlődős fajta. Vagyis itt van a legnagyobb rohanás.
-
AS
félisten
Video
Ernyivel nagyobb mint a Galaxy s:
LINK -
Probber
őstag
Most már tényleg kissé elvetik a sulykot a gyártók, ez például számomra már egy teljesen vállalhatatlan méretű, úgymond "mobiltelefon".
-
kurtuzov
senior tag
Én ezekkel a tepsi méretekkel annyiban meg tudok barátkozni, hogy vezetés közben amúgy is BT headsetet használ az ember, akkor lehet gyalogosan is. A nagy kijelzőt így nem emeled a füledhez, de taperolásnál azért tetszik, h ekkora a felülete.
Remélem a SAMOLED Plus nemcsak képminőséget javít, hanem fogyasztást is.
Addig nem veszek ilyen benga telefont amíg naponta kell tölteni. -
AS
félisten
válasz
Arthuro_Adam #28 üzenetére
Ez igaz de nem találtam jobbat sajnos még.....
-
rebeL1899
csendes tag
Én 175 magas vagyok bár ez nem hiszem, hogy minden esetben összefügg a kézmérettel, de nálam a maximum határ a 3,8 hüvelyk. A felett már nagyon kényelmetlen számomra a telefon kezelése, arról ne is beszéljünk, hogy egy ilyen drága készülékre ajánlatos venni egy jó tokot... Ja és nem hordok szűk farmereket, de gyakran a spicám kivétele is hosszas művelet a zsebemből, egy ekkora készülék szerintem bele sem férne
-
AS
félisten
Képek:
linkGalaxy S mellett annyira nem is nagy, és hátulja nem csúszós műanyag, és van led is.
Kár hogy Amcsi Only.... -
Gengi
senior tag
Ha egy gorilla fogja meg akkor elmondható volna ,hogy "egy gorilla kezében nem is nagy". 4,5" kijelzők hatalmasak. Az oldal káva valamivel vékonyabb mint a galaxy S-é ,de a növelt képátló meg még az oldalirányt is növeli, a horizontális irányt szintén növeli. Ez a készülék nagy. Ez rossz irány és a túlzások iránya nem attól lesz jó egy telefon ,hogy belepakolnak egy nagy kijelzőt ,hanem hogy használható egy kézzel is akár.
-
David75
őstag
Jövő év végén a samsung 10"-nál fog járni???
-
lcee79
addikt
HTC HD2 4.3as kijelzővel teljesen kényelmes fogása volt...
Szerintem 4.5-ös nem sokkal nagyobb, ez nálam még elmegy...De az egy magos proci és a kijelzőn kívül semmi újítás nem..
gondolom ez alapján az akku sem lesz vmi extra nagy
úgyhogy ez nem lesz a telefonom... -
leslieke
Jómunkásember
Hatalmas a kijelzője. Ezt már nem egyszerű zsebre vágni.
-
DemonDani
addikt
Hát igen, lassan a Dell Steak 5"-ra rá lehet mondani h telefon...
Nekem már a 4" kényelmes használata sem volt rendben... -
AS
félisten
Férfi kezében annyira nem is nagy, várjuk meg míg egy Galaxy S mellett fog pózolni, meg menyi a tényleges mérete.
-
AS
félisten
Hu azért ez durva lehet, de megint csak Amcsiknak... 2 magos az MWC-n debütál.
-
tjb007
nagyúr
Ez a 4,5" is sok már de lesznek itt még 5" -os kijelzőátmérőjű mobilok is, ennél tovább csak nem mennek.
-
r4z
nagyúr
válasz
Davidoff91 #9 üzenetére
Nem a zsebre vágásról van szó, hanem a kezelésről. Én a HD2-t még éppen átérem, pedig nagy kezem van elvileg. Ez már azért nagy, sokan - köztük én is - nem tudnák kényelmesen használni.
nbk: Aztaku...
-
nbk
aktív tag
ez a Motorola ATRIX 4G tényleg komoly..
[link] -
Davidoff91
aktív tag
-
r4z
nagyúr
Amíg ilyen túlszaturált marad a képe, addig nem kell egy Super AMOLED-es készülék se
A PenTile-Matrix elhagyása viszont előrelépés.
A készülék egyébként tetszik, de kérdem én: egy 3.8-4.2"-os kijelző nem lett volna elég?
-
Kirrr
aktív tag
Reméljük itt már lesz normális színátmenet és nem csak a feketére gyúrtak.
-
Arthuro_Adam
őstag
Hatalmas ez a telefon. Az Engadgeten van egy videó, ahol mondjuk egy nő kezében volt, de ez már szerintem a normális használatot akadályozó méret.
A kijelző annyiban jobb a korábbinál, hogy nem pentile mátrixos?
-
V8David
tag
Super AMOLED Plus
Mi a szösz ez a plusz? Mivel nyújt többet?
Már nem bírom követni... -
Davidoff91
aktív tag
Amerikában a HSPA 4G-nek számít?
Hát így elsőre szóhoz sem jutok...
4,5 hüvelykes Amoled+ kijelző. Ránézésre a Galaxy S formatervét (és anyaghasználatát örökelte). Kár, hogy ""csak"" 1,2 GHz-es Hummingbirdet kapott.
Segal: Hát tényleg jobb lett volna valami kétmagos procit beletuszkolni.
V8David: le van írva mivel nyújt többet!
Amúgy nézzétek meg a Motorla 4G-s mobilját...na az nem semmi! 4 hüvelyk, kétmagos proci@1Ghz, 1920mAh-es!! akksi, stb, stb
-
Segal
veterán
Meddig fognak vajon elmenni kijelzőméretbe??
Amugy igazi kicseszés 2.2 vel és 1 magos procival kiadni már a megjelenése napján elavultnak fog számítani
Új hozzászólás Aktív témák
ma Másfélszeres mennyiségű alképpontot felvonultató 4,5 hüvelykes érintőkijelzővel érkezik a Samsung „4G” mobilja.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest