- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
galusz72
tag
válasz
Peti567 #9333 üzenetére
Hali!
Ha valaki talán gondolkodik melyik romot tegye fel, hátha segítek:
Felraktam néhány napja Hx v11-7-et. Nyúztam eleget, feltettem vagy 60-70 programot, játékot stb, meg kell mondjam stabil, jó kis rom, pláne az új patcher-el. Gondoltam kipróbáltam az NFS shiftet 900 MHz-en. Gyorsan be is töltődött de viszont mielőtt elindult úgy kiakadt hogy csak a HR segített, vagyis mivel néhány dolgot töröltem az E: ről ezért a HR sem tudta visszahozni tökéletesen. Aztán úgy döntöttem h felnyomom Taylor V6,3 romját. Hát kifejezetten jó! Gördülékenyebb, pörgősebb, lágyabb. A speedy go 840 pont 600 500 150MHz proci sebesség mellett, amig a hx-nél 500 körüli volt. Egyszer sikerült kiakasztanom, mikor slideit-vel akartam jegyzetet írni SPB MobileShell alatt, ami nem a rom hibája. Nem vagyok beta teszter és nem is akarom fikázni hx-et, hiszen neki is köszönhetjük a mi kis drágaságunk fennmaradását, de Taylor romja igényes, ütős kis rom lett. A Samu is odafigyelhetne rá.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest