Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti567
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ovi mapsból nekem a 3.01 tört verzió van fent, az működik az újabbak nekem nem igazán szuperáltak!
Én jobban szeretem azonban a Ndrive-ot ebből a 9.3.15 van fent, tökéletesen működik, másodpercek alatt talál műholdat, egyszerűen kezelhető!
Sygic is van fent abból a 8.06 verzió! Nem rossz, tud sok mindent (trafik, útlezárások..), térképje is elég jó, azonban kicsit nehézkesebben kezelhető mint a Ndrive!
Garmin-t is kipróbáltam már, abból már nem tudom milyen verzió volt, de valahogy nem tetszett, éppen elnavigált oda ahova kellett, de nekem nem igazán jött be, sokan egyébként erre esküsznek!
Én a Ndrive-ot vagy a sygic-et használom navigálásra, és a google maps -ot használom ha csak térképet akarok nézni, az nagyon szuper!
Mint ahogy látod van sok használható navigáció a telóra, attól hogy egy nem tetszik még ne dobd ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest