Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnum_

nagyúr

válasz i8910user #1631 üzenetére

elmondom a mai napomat az akkut érintve. reggel 6.20kor levettem a töltöröl. most még nincs céges telefonom,igy ebben az idöszakban a sajátomat kell használnom az irodai napi 3-4 hivásra (átlag max 2perc) + a magán hívásaim bonyolitásra, ez ma 6 hivás volt eddig,átlag 3 perc, de csak azért, mert a barátnöm otthonhagyta a mobilját, vele sokkal többet szoktam egyébként 8-16 között.. du. 15-tól fél orát neteztem a telefonon wifin. ja és irtam egy SMS-t. du. 15.00ig fullon maradt a kijelzés, jelenleg 1 csik hiányzik. lehet, hogy eleinte lassan esik esnek le a csikok, majd a végén meg rohamosan, nem tudom, de ez igy ahogy van, nem tünik rossznak. ja és este még fogok rajta egy orát netezni/msn-ezni az ágyban, ugy le fog csökkenni 3 csikra kb... tehát egy munkanapot, átlag felhasználással bőőőőven kibir. de igy 24 órát is. ja, és amugy énis kényes vagyok az akkura, iphone 2G-met ezrt adtam el 5 nap után anno.

• muveszur

addikt

válasz i8910user #1631 üzenetére

Ember, egy kicsit gondolkozzál...
    Talán a Wifi fogyaszt a legtöbb energiát az egész telefonon, na meg a GPS-es. Egy csúcstechnikás telefonban rengeteg minden van, és ha azt használod, nyílván merül is az akksi... Köss rá egy erőművet, ha éjjel-nappal nyomkodni akarod...
    Egyébként nálam rengeteg nyomkodással bír 2 napot, progik telepítése, rengeteg zene, játék, nyomkodás... Az N82-m 1 napot, ha bírt ilyen igénybevétel mellett, pedig azon nem volt egy baszott nagy kijelző.
    És akármilyen csúcstechnikás a gép, ha benyomod a navigációt, akkor akár 3 óra alatt le is fog merülni... Nem véletlenül ajánlják az autós navigációhoz a töltőt.
    720p-s(?) film lejátszásánál max 4,5 órát bír...
    Ha több kell, vagyén egy táskaakkumulátort!

Új hozzászólás Aktív témák