Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
i8910user
üzenetére
elmondom a mai napomat az akkut érintve. reggel 6.20kor levettem a töltöröl. most még nincs céges telefonom,igy ebben az idöszakban a sajátomat kell használnom az irodai napi 3-4 hivásra (átlag max 2perc) + a magán hívásaim bonyolitásra, ez ma 6 hivás volt eddig,átlag 3 perc, de csak azért, mert a barátnöm otthonhagyta a mobilját, vele sokkal többet szoktam egyébként 8-16 között.. du. 15-tól fél orát neteztem a telefonon wifin. ja és irtam egy SMS-t. du. 15.00ig fullon maradt a kijelzés, jelenleg 1 csik hiányzik. lehet, hogy eleinte lassan esik esnek le a csikok, majd a végén meg rohamosan, nem tudom, de ez igy ahogy van, nem tünik rossznak. ja és este még fogok rajta egy orát netezni/msn-ezni az ágyban, ugy le fog csökkenni 3 csikra kb... tehát egy munkanapot, átlag felhasználással bőőőőven kibir. de igy 24 órát is. ja, és amugy énis kényes vagyok az akkura, iphone 2G-met ezrt adtam el 5 nap után anno.
-
muveszur
addikt
válasz
i8910user
üzenetére
Ember, egy kicsit gondolkozzál...
Talán a Wifi fogyaszt a legtöbb energiát az egész telefonon, na meg a GPS-es. Egy csúcstechnikás telefonban rengeteg minden van, és ha azt használod, nyílván merül is az akksi... Köss rá egy erőművet, ha éjjel-nappal nyomkodni akarod...
Egyébként nálam rengeteg nyomkodással bír 2 napot, progik telepítése, rengeteg zene, játék, nyomkodás... Az N82-m 1 napot, ha bírt ilyen igénybevétel mellett, pedig azon nem volt egy baszott nagy kijelző.
És akármilyen csúcstechnikás a gép, ha benyomod a navigációt, akkor akár 3 óra alatt le is fog merülni... Nem véletlenül ajánlják az autós navigációhoz a töltőt.
720p-s(?) film lejátszásánál max 4,5 órát bír...
Ha több kell, vagyén egy táskaakkumulátort!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Synology NAS
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest