Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Depression #27 üzenetére
Valami telefonokat lehet tőlük is kérni a csomaghoz, amibe egyébként akár négy sim is tartozhat, plusz asszem a vezetékes telefonálás egész országra ingyé meg. A net a csomagban a rendszerből kinyerhető max, nekem ez kb 2, 2.5 Mbps. DSL jellegű szolgáltatás. Nekem megéri mindenestül, nem kell hozzá gratulálni.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Depression #24 üzenetére
az elöbb mondtam, h SOHA ne forintosítsd a kinti árakat.
vagy akor forintosítsd a fizujukat is.
írtam, h a havi keresetének tizedéért egész Germániát ingyen hívhatod, satöbbi. Ami nem 10 millió ember.
Itthon hol kapsz már ~13k-ért ilyen tarifacsomagot?
na meg a 36os kisautó törelsztő elég nagy csúsztatás, mert a legtöbb devizahitelben van, és csak a gyenge forint miatt ez az emelés mértéke havidíjban...
és abban teljes mértékben igazad van, h kegyetlen drágák a telefonok - drágábbak, mint Németo., Anglia, stb...
-
törölt tag
válasz
Depression #24 üzenetére
A családoknak vannak lehetőségei nyugaton. Pl ott az Alice, mint alternatív mobilszolgáltató, vezetékes telefonnal i,s neten keresztül. Alapesetben 13cent/min, de valami havi 6€-ért meg Alice-Alice hívás ingyenes. más cégeknek is vannak hasonló akciói. Ja, Alice laapvetően internetszolgáltató, csak telefonozik is kicsit.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Depression #20 üzenetére
Karma-nál a pont...
ha megnézed, 120€/hó, és igazából korlátlan minden. (analógia: amit ismerős keresett kinn, annak köbö tizede. Na már most, ha ezt nézem, akkor egy ilyennek itthon mondjuk 15k-nak kéne lennie... Vodánál kapsz 750 percet mindenhova.)
Itthon én még ilyennel nem találkoztam a publikus mangánszemélyes előfizuval...
-
válasz
Depression #20 üzenetére
Azért ha mellétesszük az európai fizetéseket, annyira biztos nem vészesek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Depression #16 üzenetére
ne feledd, h ezeket az értékeket SOHA nem szabad forintosítani.
én feltöltőkártyás voltam, kinn, pont az O2-nél, elég korrekt volt, ingyen smsek tömkellege, ilyen bónusz, olyan bónusz - ami itthon még mindig nem nagyon terjedt el.
bezzeg a mobilon zenehallgatás, AZ!amúgy, ha megnézed a trémobil egyik csomagját
-
student
őstag
válasz
Depression #11 üzenetére
egyáltalán nem bonyolult. a böngésző el van benne b*szva ez tény. /apple reccsenésmentesre meg tudta csinálni/
amugy gondolom azért csinálták meg msot ien sok gombosra, hogy 3honap mulva kiadhassák a gombnélkülit -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Depression #2 üzenetére
hát, kicsit jobbak, mint itthon...
-
joey04
titán
válasz
Depression #11 üzenetére
zenekeresés, internet, stb. bonyolult gombok nélkül.
már miért lenne bonyolult? -
student
őstag
válasz
Depression #6 üzenetére
hát arena-ból sztem qrvára nem hiányzik 1 gomb se és mégis mien jol müxik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest