- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
bolondember #28 üzenetére
Tudod mit!? Igazad van. Nekem is adják a legjobb telefont kártyafüggetlenül a fizetésem 20%-áért. Azaz legyen a független iphone számomra 12k Ft, bill gatesnek pedig a kenyeret adják 1 millió dollárért. Ha kapok fizetésemelést, akkor meg emeljék a benzin árát is! De ha kirúgnak, akkor legyen minden ingyen!
Valahogy így gondoltad a nem forintosítást? -
Depression
veterán
válasz
bolondember #22 üzenetére
Bár nagyszerűnek tűnik a csomag, azért mégiscsak kb. 36k a havidíja, 2 éven keresztül. (ez majdnem egy kisautó törlesztőrészlete) Bár nem tűnik soknak, de kevés kivétellel az emberek családokban élnek. És ugye mindenkinek kell már mobil. A legkisebb csomag 25€ (7500Ft), amihez majd jár ez a telefon ingyen, amiben a csupán 200 mega adatforgalom van, és ezenfelül a percdíja kb. 90Ft.
Ilyen árak mellett itt is adhatnának ingyen mobilt, csak félő, hogy nem sokan tudnák fizetni.
A pénz az pénz, a magyar mobilcégek is külföldi tulajdonban vannak, nem érdekli őket, sem a mobiltelefon gyártókat, hogy mennyi itt az átlagkereset. Illetve mégis: itt alacsony percdíjak mellett drágák a drága telefonok. Finneknél dettó, ott mégdrágábbak a telefonok. Itthon a T csinál olyat, hogy már nem is az igazi árát írja ki a telefon mellé, hanem a kezdőrészletet, drága ikon csomag mellé meg ingyen adja az iPhone-t.
Na ezt is jól körbemagyaráztam. -
Depression
veterán
válasz
bolondember #18 üzenetére
Bár megnéztem az oldalt, de nem látom, hogy mit is akartál mutatni ott. Az L csomag az, ami tényleg jó, és megérheti, de annak havi 120€-s havidíja van. A többi messze drágább, mint az itthon elérhető hasonló csomagok.
-
Depression
veterán
válasz
bolondember #14 üzenetére
Nekem a 0,29€/min nekem nem tűnik jobbnak, sem a 10€ a 200megás mobil netért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest