- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
Konflikt
addikt
na csak osszejott akkor
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Némítsd le a hangszóródat, vagy magát a Youtube-ot...
Nagyon negatív lett a teszt vége, pedig szerintem ár/értékben nagyon is helyén van a telefon, a 10k-s akció meg külön javít rajta.
Részemről nem bánom, hogy a Samsung nem variálta át a rendszert (mondjuk BT OBEX-et tehetett volna rá, ha már egyszer inkompatibilis a G1-ékével), később lehet hogy jön majd TouchWiz, mint ahogy a Westendben a Samsung Mobile üzletben kiállított protón is az fut (ha még ott van).
A lassúság tényleg gáz, de sajnos az Android velejárója. Szerintem aki 3 napnál hosszabb ideig használ egy Androidos eszközt (ideális esetben reboot nélkül), úgyis találkozni fog vele, sajnos
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
plus44
veterán
Köszi a tesztet. Szerintem is igen jó vétel ennyiért, bár látva a 2.0 és a 2.1-es Android képeket, azt kell mondjam elég sivár ez az 1.5, de hát ez van. Am. meg kinézetre bejövős, és az IGO is dicséretes, szvsz megéri ennyiért.
[ Módosította: Thrawn ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
daninet
veterán
Lassan be kell szereznem egy Androidos telót. Nálam még a fluid a nyerő. Láttam már 70ezerért is függetlenül. Szerintem egyelőre sokkal jobb vétel.
a kamera tesztnél a mintafotókkal van valami gebasz (vagyis 2vel)
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Konflikt
addikt
az operációs rendszerre pedig elöl-hátul egy kis Android robotocska utal.
ha minden igaz, akkor ez csak a gyari samu keszulekeken van (westendben, samu markaboltban pl. a zold-feheren, ill. a nagy samu boltban a fekete-piroson is volt) de amit a pannon kinal sajnos robotok nelkuli.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
DarkByte
addikt
A kamerát szerintem kár volt így lehúzni. A Pulse-omhoz képest bőven szép képeket lő. Szerintem inkább legyen picit zajos (és ezzel részletgazdagabb a kép) mint elmosott vagy agyon zajszűrt. A beremegés sajnos valószínűleg a kép stabilizálás hiányának tudható be (ez gondolom szoftveres dolog lenne egyrészt), a Pulse képei is sza*ok ha nem tudom remegés mentesen tartani.
[ Módosította: Thrawn ]
-
muveszur
addikt
Mégvalami:
Sokszor nem értettem egyet Bog-ék cikkeivel, sokszor előjött rajtuk az elfogultság...Na de most ki kell mellettük állnom...Semmi gond nincs az angol képernyőképekkel.
Ember, ez egy okostelefon... Örülj, hogy annyi magyart látsz, amennyit. -
Reaper
őstag
Nagyon off de milestone teszt mikor lesz? Kívácsi lennék Acer vagy Moto...
-
mesakos
csendes tag
Sziasztok! Az androidos IGO megy fektetett kijelzővel is? (automatikus elforgatás/kézi)
-
muveszur
addikt
A kutya vigye el, hogy mennyire kiváncsi vagyok az androidra....Vagyis inkább a Google Phone-ra 2.1-el...
De ez is tetszik, csak visszalépés lenne i8910-ről rendesen.
-
Konflikt
addikt
Nagy fájdalmam viszont az akkumulátor. Lehet, hogy csak az én készülékemben volt a hiba, de az indikátor megfagyott a maximális állapotnál, s néha váratlanul kikapcsolt a telefon, s csak érdeklődő visszakapcsolásomkor tudatta, hogy 5% alatt van a töltöttség, majd újra elment aludni, s onnantól már csak töltővel lehetett bekapcsolni.
nalunk ez nem fordult elo, remelehetoleg a hiba egyedi.
-
Kakumix
senior tag
válasz #90135040 #21 üzenetére
- A kamerát megnéztem és ha benyomod a gombot megy az autofókusz és a gomb felengedésekor lövi el a képet!
- Tényleg, hogy lehet angolra állítani a Spicámat? Zavar a kétnyelvűsége, ha nem magyarított programot teszek rá.
- 1x volt csak újraindítva az elmúlt több mint 1 hét alatt, még az első nap mikor kivettem a kártyát és visszatettem. Mert kikapcsolni nem kell a SIM kártya kivételéhez és visszatételéhez, de azért újraindíttatja magát és utána találja meg a hálózatot.
- akkumulátorral nincs gondom, kb. 2 napot bír napi 2-3 óra WIFI-vel[ Módosította: Thrawn ]
Legyen szép napod!
-
tomsics
senior tag
-
joe69
senior tag
kár hogy nem lett bemutatva a telefon divx lejátszási képessége, pedig ebben (köszönhetően a 800as procinak) a külföldi tesztek szerint nagyon penge a cucc.
-
amanoba
őstag
kicsit csalódás a készülék, ugyanis a hír-topicjában olvasottak sokkal pozitívabb hangneműek voltak..(lehet csak elfogultak kicsit?)
más: továbbra is hiányolom a készülék tartozékairól és dobozáról készített fotókat, ezzel lenne teljes egy teszt.
a videó pedig csak nálam silány minőségű vagy másnál is? -főleg az első részére gondolok, elég homályos, elmosódott a kép, gyakorlatilag nem látni mi van..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
-
Bounti
aktív tag
Részlet a cikkből, a navigációról szóló lap aljáról:
"Örömteli, hogy álló és fekvő nézetben is működik az alkalmazás, előbbi esetben ABC sorrendben jönnek fel cím megadásakor a karakterek, míg fektetett módban QWERTY gombsort kapunk."
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
coyote55
őstag
Az első okostelefonom (Samsung I600, WM5) magyar nyelvű volt. A rátelepített programok 99,9% -a viszont angol volt, lett is belőle kavarodás...
Azóta inkább minden angol, 50 fölött is.
A "magyarítás" (de ronda szó ) csak lassítja, bizonytalanná teszi a gépet.[ Módosította: Thrawn ]
Memento Mori!
-
szp1
addikt
válasz HardSanyeee #39 üzenetére
Meglepődnél, hogy az általad említett "okostelefonos" korosztályokból mennyien nem tudnak angolul......a menü megértése és a számtech szakszavak bemagolása még nem nyelvtudás..
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest