- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kriszti21
csendes tag
Hogy mennyi forgalmat generál ezt elég nehéz meghatározni attól függ miket csinálsz rajta, ha 3gn azt nézzük h csak a frissítésekre kell akkor szerintem havi 100mb belefér (és akkor ebben 1-2 marketről leszedett cucc is bennevan meg stb), de nem akarok hülyeségeket mondani viszont arra figyelj hogy ha marketezel és letöltesz sok progit azt sztem ne 3gn hanem wifin
Hát neked mi számít normálisnak?
Az igo ami a memkarin van azt csak átkell pakolni az új memkarira az csókolom(és ez legális is benne van a kis kézikönyvben)
Ebayen láttam autós tartót magyaro.-on még nem
Mobiltvzni nem próbáltam nincs rá lehetőségem, szal arról nem tok nyilatkozni.
-
kriszti21
csendes tag
válasz _Balou_ #1347 üzenetére
Nekemis ez van minél régebben volt újraindítva annál kevesebb memó lesz task killer után szal érdekes dolog amikor nekem a max 40 körül lesz lesz akko restartolok egyet és akkor utána megint jó és akkor simán 60-70 közötti lesz killelés után.
Lelke van...néha neki is kell egy kis szusszanás -
kriszti21
csendes tag
Hát a teló szerintem ár/érték arányban verhetetlen szerintem és igen szerintem jó a teló tény hogy vannak apró hibák, amiket reméljük a 2.0-ra való frissítés kijavít majd, mert igen lesz elméletileg februárban
Akadások meg hát nekem nincsenek, csak érdemes a taskkillert használni h a fölösen használt memóriát felszabadítsd és akko garantált h nem is lesznek
És igen ez a pörgős topik, de azért a másikat is érdemes néha megkukkantaniplumpy: igen ebben van vmi fogadjátok meg a tanácsát
[ Szerkesztve ]
-
kriszti21
csendes tag
Hát én sok kis hibákhoz nem tudok olyan sokat most így hírtelen de egypár: ha elfordítva gépelsz akkor néha be-be akadozik, néha hajlamos meghülyülni a cucc (pl. nem érzékeli hogy a gépre van usbn bedugva, nem küldi el az sms stb.) de ez elég könnyen orvosolható 1 ki-be kapcsal.
Teljes mértékben felszerelhető ingyenesen is, valamint ha ügyes vagy a fizetős alkalmazásokat is meglehet így-úgy oldani
A kezelése gyerekjáték, félreütni max gépeléskor fogsz.(hamarabb megfogod szokni mint az S5230-at mert az rezisztív az i5700 meg kapacitív)
A képek hát nem fogsz hátastdobni tőlük de arra hogy néha néha használd sztem tökéletes.(már android 1.5 is megoldható h álítható legyen a fehéregyensúly és ilyesfajta finomságok valamint a zoomolás sem lehetetlen appal, de 2.0ban már ezzel se kell bajlódni alap funkció lesz)
És ha az offlinet úgy érted h ne másszon fel mobilnetre akkor igen megoldható az is appal és offline csak annyiról maradsz le hogy nem fogja magát állandóan frissíteni valamint így nem lesz weather widgeted vagy ilyesmi amihez net kell h frissítse magát.
És igen szerintem nagyon elkeni a symbiant
[ Szerkesztve ]
-
kriszti21
csendes tag
válasz Kakumix #1026 üzenetére
hosszú ű van de ő nincs android billen. a samsungoson meg kb semmi ilyen extra karakter nincs. szedj le vmi bill appot better keyboard pl /még nem próbáltam szal nem tom h van e benne ő meg ű de próba szerencse /
attszil: nem hiszem h belehetne állítani mert az összes képpbe sajna mindent berak amit csak talál, annyit tudsz csinni h a képeidnek külön csinsz 1 mappát és akkor abban csak azok lesznek én is ezt csinálom
[ Szerkesztve ]
-
kriszti21
csendes tag
Már egy napja nyúzom a telót eddig nagyon jól muzsikál
Nekem a gyári képernyővédő fóliát tökéletesen rakták rá szóval az marad amíg magától le nem jön azt keresünk rá mástAz aksi is nagyon jól bírja /bár lemerült 1 nap alatt de az betudható a sok nyúzásnak wifi,gps.../, wifije nagyon jó a gyenge jelet is stabilan tartja és hamar megtalálja.
Smsnél nekem is van h belassúl de csak az elején szóval ez az alkalmazás megnyitása után 10mpre nekem megszűnik.
Ajánlom a taskiller progit, kilehet lőni vele az éppen nem szükséges alkalmazásokat 1 szempillantás alatt, sőt akár az összeset 1 kattintással, így a mobil nem fog belassúlni.
Én a névjegyeket gondnélkül tudtam importálni, nem volt gondja az ékezetekkel sem.Én csak ajánlani tudom a mobilt
[ Szerkesztve ]
-
kriszti21
csendes tag
nah megvettem a drágaságot eddig nagyon bejön
Új hozzászólás Aktív témák
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok