Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• person

senior tag

válasz rutyika68 #34120 üzenetére

Édes mindegy egy ilyen buliban senki nem fog nekiállni recoveriben turkálni főleg nem merülő akkuval. Vagy ha mégis annak gratulálok. De mint mondtam nem összeomlásról volt szó csak megmakacsolta magát így nem is értem, hogy jött szóba a mentés. Most is azt a rendszert használom anélkül, hogy bármit is csináltam volna vele. Látod a gond az, hogy többnyire te is csak flashelgetted egyiket a másik után és nem pedig használtál egy adott rendszert hónapokig. Persze ha főzőcskézel meg témákkal babrálsz akkor az nélkülözhetetlen és ezzel nincs is semmi gond. És ezzel kapcsolatosan külön köszönöm is a fáradozásaidat és a jövőben is ha vennél spicát és folytatnád a hobbidat. :R Mondjuk az enyémet és akkor mindenki jól járna. :DDD
    De a végszót kimondtad te magad "Ha volna egy tökéletes telóm" Köszönöm. :P A spica bizony nem az és soha nem is lesz de ezt már sokan leírták. Persze vannak pillanatok mikor az ember meg van győződve az ellenkezőjéről. :) Na de nem akarok tovább offolni ez a téma már sokszor át lett rágva. :)

Új hozzászólás Aktív témák