- Telekom mobilszolgáltatások
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
rutyika68 #34120 üzenetére
Édes mindegy egy ilyen buliban senki nem fog nekiállni recoveriben turkálni főleg nem merülő akkuval. Vagy ha mégis annak gratulálok. De mint mondtam nem összeomlásról volt szó csak megmakacsolta magát így nem is értem, hogy jött szóba a mentés. Most is azt a rendszert használom anélkül, hogy bármit is csináltam volna vele. Látod a gond az, hogy többnyire te is csak flashelgetted egyiket a másik után és nem pedig használtál egy adott rendszert hónapokig. Persze ha főzőcskézel meg témákkal babrálsz akkor az nélkülözhetetlen és ezzel nincs is semmi gond. És ezzel kapcsolatosan külön köszönöm is a fáradozásaidat és a jövőben is ha vennél spicát és folytatnád a hobbidat.
Mondjuk az enyémet és akkor mindenki jól járna.
De a végszót kimondtad te magad "Ha volna egy tökéletes telóm" Köszönöm.A spica bizony nem az és soha nem is lesz de ezt már sokan leírták. Persze vannak pillanatok mikor az ember meg van győződve az ellenkezőjéről.
Na de nem akarok tovább offolni ez a téma már sokszor át lett rágva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest