Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a One UI 8
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
tibz03 #26669 üzenetére
Akkor ezt mondd meg az ex telefonomnak is,hogy nem kellett volna úgy működnie.Sőt a dalvikot is visszatettem sd-ről és mégis ment.Fura.Lehet csak egyedi hiba volt,de nálam működött utána is.Sőt anno amikor kész lett az apps2sd 3 hónapos romra telepítettem fel.. igaz aztán pár nap múlva kész lett a konyha,és csináltam mindent elejétől,de addig működött.De minek is magyarázkodom,azt csináltok amit akartok.
És mi van, ha ezt megcsinálom erre a kártyára és közben kártyát váltok, akkor újra kell kezdenem a partícionálást?
Na meg olvasd el légyszives mire irtam amit,aztán hülyézz le... Vagy ne csináljon a gyári kártyára semmit,várja meg a nagyobbat és arra,vagy nemtudom.Miért is hagyja ki a dvm-et?
Mert stabil,és sokat dob a rendszer sebességén?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- ASUS routerek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest