Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem semmi bajom az app2sd-vel, legalábbis ami a stabilitást illeti... viszont egy olyan gondom van, hogy hiába van bekapcsolva az app2sd, az Internal storage (tehát a telefon belső memóriája) ugyanúgy telik, mint az app2sd partíció. Tegnap tettem fel friss rendszert, az app2sd partíción akkor volt kb. 860 MB szabad hely (ami eleve érdekes, hisz 1024-esre formáztam), a telefon belső tárhelyén pedig kb. 110 MB volt. Azóta feltettem jó pár programot, és most úgy áll a helyzet, hogy az app2sd partíción van 790 MB szabad hely, a telefon belső memóriáján pedig 50 MB. Tehát mindkét helyről eltűnt kb. 60 MB szabad hely.
Miért van ez? Mindkét helyre települnek a programok párhuzamosan?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest