- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
"ám annál jóval alacsonyabb kerülhet piacra"
Nekem mintha kicsit hiányérzetem lenne ezzel a mondattal kapcsolatban. Nem maradt ki valami belőle? Pl. ...jóval alacsonyabb áron...
-
daniel909
addikt
csak egymagos? akkó' nemkell.
Üdv.: pista bácsi a szomszéd zöldséges.
-
tjb007
nagyúr
Persze
Samsung:
Acclaim, M900 Moment, Intercept, Galaxy 551, Gravity SMART, Epic 4G, R910 Galaxy Indulge, M920 TransformLG:
KH5200 Andro-1, Apex, Optimus Q, Axis, GW620, Optimus Chat C550Motorola:
FLIPSIDE MB508, MOTO MT716, DEXT MB220, Cliq 2, BACKFLIP, MILESTONE 2 ME722, MILESTONE 2, MILESTONESony Ericsson:
Xperia X10 mini pro, Xperia mini pro, Xperia proHTC:
Dream (T-Mobile G1), Merge, EVO Shift 4G, Desire ZT-Mobile (bár ők ugye nem gyártók de ezek csak náluk kaphatóak):
Sidekick 4G, G2 (minimálisan módosított HTC Desire Z), myTouch 3G Slide, myTouch 4G SlideNémelyiknél kevesebb lett, az előző összesítésben voltak olyan variánsok amiket külön típusnak vettem.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Kapszaicin #6 üzenetére
"Már annyi érintős szétcsúsztathatós qwertys, androidos van.."
Mennyi?
-
G@ben
addikt
válasz
Kapszaicin #6 üzenetére
Én speciel hasonló telefont keresek. Nem tudom, mekkora a kijelzője, de nem kell nekem 4", sőt, 3,7 sem. Igazából a Samsung 551 pont megfelelne, csak 2 hibája van számomra: kicsit erősebb kamera kéne, de minimum vaku, meg egy jobb felbontású kijelző. Tudnál mondani hasonló méretben olyat, ami tudja azt, amit az 551, csak az általam említett két plusz tulajdonsággal? Én még nem találtam.
-
EczkE
veterán
válasz
Valentino K. #7 üzenetére
Nem tudom.
-
cefre00
tag
válasz
Kapszaicin #6 üzenetére
De hát Samu is akar adni egy ilyet, na!
-
Kapszaicin
tag
Ez olyan, hmm mégegy szétcsúsztathatós, de minek? Meg? Kinek? Már annyi érintős szétcsúsztathatós qwertys, androidos van, az eddigi készülékek szoftveres foltozgatásán kéne erőlködni! Az aksik fejlesztésén! karcálló érintőkijelzők elterjesztésén! stb.
-
JR.CSé
senior tag
De ha jól értelmeztem a cikket ez ide fog eljutni....vagy ha mégis akkor valami átalakított izé lessz.Bár a képekből amúgysem sokat lehet látni
-
EczkE
veterán
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
Engem inkább zavar.
-
EczkE
veterán
Nehéz lett volna az egész készüléket lefényképezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest