- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Nem akarok én lenni a kötekedő ember a fórumon, és tisztelettel kérdezem, hogy mekkoràban nézegetsz képeket!? Most csak ezért kiraktam egy főkameràval készült képet egy 75 ös (190cm) 8k tv-re. H.I.B.À.T.L.A.N. Komolyan mondom hibàtlan! Ha ez nem megfelelő, akkor azt a minőséget màr nem telefonban kell keresni. ...szerintem! Persze jó lenne ha a telónk is olyan képeket lőne mint egy full frame dslr, meg ezer évig bírnà egy feltöltéssel stb. stb. stb. de szerintem nem sok kompromisszumot kell kötni (azért kell, fõleg az akksinàl) hogy többkijelzős, összecsukható , sok mindenre hasznàlható mobil legyen a zsebedben.
És félreértés ne essék, el tudom fogadni a kritikàt, messze nem tökéletes ez még, csak azért kampànyolok (még mindig), hogy tapasztalati visszajelzést adjatok, ne a fórumon, youtubon stb fellelhető review-k utàn! Bosszantó, hogy fele "szakmai" hozzàszóló kezébe 10 percet sem volt a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest