Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
Szerintem felejtsd el a Z szériát. Saját tapasztalat, igaz Z Flip3, hogy kb. fél év után elkezd leválni a belső gyári fólia a kijelzőről.
A leváló fóliát nem szabad eltávolítani saját kezűleg, mivel így a garancia ugrik, viszont cserélni házilag nem lehet, azt csak a központi szerviz tudja spec. eszközzel.
A saját Z Flip 3 telómat beadtam szervizbe, mivel már nem csak a leváló fólia zavart (a hajlításnál kezd el leválni), hanem már a kijelző sem mindig kapcsolt be kihajtásra, csak sokadszorra, vagy kijelzőhibák jelentkeztek, random. A teló 1 éves volt ekkor. A szerviz nekem - és tudtommal másoknak is - elutasította a garanciális javítást, mivel a zsanér külső olalának a szélén volt egy hangyaf@sznyi karc (kb. fél mm). Sehol máshol semmi sérülés, vagy karc. Végig tokban hordtam a telót. Azzal indokolták a garancia elutasítását, hogy sérült a készülék (viccnek jó), ami a nem redeltetés szerű használat eredménye, így nincs garancia. Saját költsegre elvégzik a javítást (fólia, kijelző+akksi - mivel ezeket együtt kell cserélni, mondták
), a hozzávetőleges kötségem 200k körül lett volna. Azóta a fiókban pihen a Zf3.
Szóval, szerintem messze kerüld el még szériát, mivel már ismerősi körben tapasztalva, a Zf4-ről is leválik a fólia egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Illik-e kifutóra tavalyi ruhában lépni? A külső nem változott, egy főkomponens viszont igen.
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X2 612 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest