Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
A belső kijelzőn lévő fólia cserélhető? Vagy itt is az a helyzet, mint az első szériánál? Nem akarok nekiállni természetesen, bevinném a Samsunghoz, mert azért hajszálkarcok vannak rajta.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ateszapa748 #246 üzenetére
Átlagban 3 óra, plusz napi 1 óra telefonálás
-
válasz
ateszapa748 #244 üzenetére
Szia!
Nekem egy nap lazán megvan. Reggel 5:00-tól este 20:00-ig simán bírja úgy, hogy nap végére 20-30 százalékon van az akku.
Napi 2-3 órát rá van csatlakoztatva egy bt füles, plusz egész nap egy óra.
De ez nagyon felhasználó függő.. -
Igazad van, de ha én csak ennyit használom? A fenti képeken valóban csak másfél óra volt benne, de majdnem 23 órája húztam le a töltőről.
Most tartok 1 nap 4 óránál, 2 ó 48 p sot-nál és 36 százalékon van, valamint 13 óra hátralévő üzemidőt ír.
Szerda óta használom, átlagosan az óránkénti merülés készenlétben 2%. Amikor kibontottam, 5%-ot merült óránként úgy, hogy a zsebemben vot, szóval javult a helyzet.A fenti adatokhoz hozzátartozik, hogy egy Buds2 is rá volt csatlakoztatva 3 órán keresztül.
-
-
Egy minimális javulás nálam is tapasztalható volt már tegnap.
Más, használja valaki Buds 2-vel? Tegnap csinált egy olyat, hogy rácsatlakozott, a zenét lejátszotta, viszont a hívásnál a készülék hangszóróját akarta használni. (A hívás közben hiába nyomtam rá a bluetooth jelre, látta a buds-ot, de nem ment rá a hang.)
Visszaraktam a fülest a tokba, újra csatlakoztattam és megoldódott a probléma.
Teljesen új a telefon is és a füles is. -
-
-
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba.
Első körben rendeltem hozzá egy Spigen Thin Fit tokot. A külső kijelzőre milyen fóliát ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szemrevaló, vízálló és gyorsan lemerül az eddigi legdögösebb hajlítható telefon.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest