- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
Ntom, mit lépjek ....biztos van vmi workaround rá....mivel többeknek volt ilyen olyan problémája a 3rd party cuccokkal, csak képes és hajlandó voltam jelezni, hogy van már hivatalos megoldás is, érdekes módon nekem pl a wonderlandot(ami szintén nem elérhető nálunk) 2 telóra is sikerült telepítenem külön apk-val.
De majd megkérdezem a samsung supportot....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Igen, azt gyanítottam én is, de apk-t csak lehet magában telepíteni .
A hivatalos samu 'wonderland' dinamikus háttérkép kreátorral is ez volt, leszedtem magában, és felraktam.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz Schuler888 #331 üzenetére
Ott nem elég csak kiszedni a pipákat a véletlen érintés+ébresztés dupla érintéssel-ből ? Utána sztem már nem lesz aktív, mert csak gombbal tudod ébreszteni.(nekem megoldotta az ilyen jellegű problémákat)
-
LÁZ
addikt
válasz Schuler888 #326 üzenetére
Nyitva tartod a zsebedben?
-
LÁZ
addikt
Pontosan nem tudom, mert még nullára nem merítettem le, mivel wireless is tölt (igaz nem pixel sebességel), én az egérpadomon szoltam tölteni inkább, mint töltővel.
-
LÁZ
addikt
Ha nem bsztatja az ember folyamatosan, akkor sztem bőven jó az akksi, munka közben én sem nyomogatom agyon, 120 herccel nekem bőven bírja a napot, többet is.
Amúgy is adaptív, adott userre áll be.
-
LÁZ
addikt
Megycsináltam háttérnek, ha vkit érdekel, illetve a samsung wonderland app-al (ami parádé), mindenféle mozgó layereket is lehet az adott képre, ha kitaláltam, hogy lehet megosztani a kész cuccot, feldobom ide is
-
LÁZ
addikt
előkerült itt is az update, abban tudna vki segíteni, hogy ez a háttérkép/téma melyik telóhoz tartozik (elvben s21 ugye, de sehol se találtam még meg külön őket), illetve honnan tudnám letölteni...
-
LÁZ
addikt
valakinél előkerült már az android 12 update?
-
LÁZ
addikt
válasz ateszapa748 #244 üzenetére
Nálam 1-3 óra között van a screen time naponta hètközben, ezzel bőven 50% marad estère, ritkán 40% plusz btooth headset kb 2x 30p zenehallgatással, amíg utazom.
Nekem mèg egy tok hiányzik, mert csúszós a cucc nagyon .
Maximálisan elégedett vagyok vele...mondjuk le se merem írni mennyibe volt
-
LÁZ
addikt
Üdv, sikerült ajándèk árban találnom egy 256os modellt, használom kb megjelenès óta.
Kèrdès, hogy a külső kijelzőt hogy lehet rábírni arra, hogy a zsebemben ne magától kapcsolgassa a widgeteket/fènyerőt/hangot?
A telón amit lehet megnèztem (vèletlen èrintkezès stb), de kezd már nagyon bosszantó lenni. Ahogy nèztem, a samsung fórumon is jelezték páran ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest