- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Köszi nektek a válaszokat
-
mrThomi
addikt
Ha beszámitás is müködik akkor az is egy opció, csak nem tudtam hogy működik e a beküldés doboz nélkül Masik topikba írták, hogy elvileg az MM ad másolatot a számláról azt megpróbálom mindenképp elintézni viszont ha jól emlékszem nem az én nevemen van rajta, azt nem tudod, hogy kell e hozzá az a személy aki a számlán szerepel vagy en is el tudom intétni ha nálam van a telefon + az imei száma ?
-
mrThomi
addikt
Sziaztok. Irok inkabb itt mert a flip 4 topikja nem nagyon megy.
Lenne egy pár hetes z flip 4. Költözés során frankón elveszett mindene, doboz, benne számlával, csak a telefon maga van, meg egy tok amit véve lett hozzá. Média Markt-tos a teló.
Kérdéseim:
-samsung így beszámit telefont ?
-Garanciáztatás így mennyire menne, ha fólia cserés lenne stb ?
-Lehet kérni új számlapapírt a médiában róla vagy ez igy felejtős ?
-Ha eladásra kerülne kb mennyit érne így minden nélkül ?Imei alapján ugye beazonosítható, tehát ott látszik hogy január végi vásárlás és van rá gari, de az mennyire számit ?
Köszi a segitséget, nektek talán több samsungos tapasztalatotok van
-
mrThomi
addikt
Én halisten megusztam kijelző probléma vagy folia elengedése nélkül...Én a hajtogatás mehanikájával nem voltam elégedett, volt vagy 3db z flipp3-am, 2 z fold3 es 2 z fold2-m. Ha eppen nem a folia recsegett kihajlitasnal akkor megroppant egy bizonyos szögben kihajlitasnal a mehanika. Baromi idegesítő volt
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tudja valaki mit jelenz ez a dobozon ? [kép]
-
mrThomi
addikt
válasz Oposzumtoszó #222 üzenetére
Masfel ora sot alatt 40% az nalam nagy merülés, de én is ki tudtam húzni a telóval 1 napot. Volt hogy powerbankot kellett vinnem vagy autoba usb-n 10%-ot rátolni különben szarba lettem volna. Naptól és felhasználástól is függ, de ha lehuzod töltőről azonnal el kezd merülni és veszití a százalékokat
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
válasz Schuler888 #196 üzenetére
Akkor csak túl drága... ezt meg nem fogtam mondjuk. Nekem nem ért meg 40 jurót
-
mrThomi
addikt
válasz Schuler888 #194 üzenetére
Szerintem tul draga es csuszos a gyari, de lehet tevedek. Azert linkeltem csak ha valaki tenyleg teljes csuszasmentes tokot keres olcson es kenyelmes a kezben.
Mar eladtam a telot... volt cream es zöld szinbe is. Ajanlani tudom mindenkinek aki összehajthatos telot keres, de nekem mar nincsenek meg
A külso kijelzo igy tenyleg nem er semmit, pedig egy watch 4-et is hasznaltam hozza.
Most Note 20 Ultrazok, majd meglatom visszavaltok e,de ha igen csak z fold 3
-
mrThomi
addikt
Ha valaki csuszás mentes tokot keres, ezt tudom ajánlani: [link]
Ma jött meg, nagyon patent. Hátlap nem tudom milyen anyag de a sofa-n is megtapad. -
mrThomi
addikt
Sracok ne ezen veszekedjünk mar. Nem lesz egy tomeg telefon ez sem, de engem peldaul erdekelnenek a tokok, foliak, ki mit hasznal, kepekkel illusztralva. Egyeni meglatasokat, tapasztalatokat latnek inkabb vagy ezek a kulso kis kijelzo launcherek, eleg nagy potencial van abba hogy ne keljen allandoan nyitogatni, ezzel is ovva az amortizaciotol.
Samsprung launcher egyebkent egesz jo, irni sajnos nem lehet rajta, illetve az igy megnyitott appokat a belso kijelzon csak bezaras utan lehet megnyitni.. talan jonnek majd arra is az ujabb verziok, megoldasok... ilyen dolgokrol beszeljunk inkabb, illetve egyeb akksi kimelo megoldasokrol, kinek mi valt be stb... köszi -
mrThomi
addikt
Szerintem elégedett leszel a telóval. A Wow effekt ugy is nagyobb lesz az elejen mint hogy keresd a gyengeségeit.
Amit még várok, az a kis külső kijelző jobb, kibővített funkcionalítása. Üzeneteket lehet olvasni rajta, de válaszolni/hangüzenettel válaszolni, illetve a képek nem nyithatók meg, hangüzenetek messengeren nem jatszható le amihez mindig kikell nyitni telot. Talán a one ui4 hozza ezeket. -
mrThomi
addikt
Pont most teszteltem. Én nem akarom kinyitni hivaskor, fel tudom venni a kis kulsö kijelzovel de akkor ki van hangositva. Becsukott allapotban hivast felvenni ha kinyitom meg nem probaltam, de én egy galaxy watch 4-el használom, es ott is fel tudom venni vagy valaszolni az üzenetekre. Hal istennek nem hivnak naponta 100x, inkabb a szoveges uzenetek resze ersekesebb nalam
Most neztem: ha becsukott allapotba hivnak, es kinyitod nem veszi fel egyből.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz torrente777 #157 üzenetére
Grat Nekem is úgy nez ki marad meg egy darabig, eddig elegedett vagyok. Ha tudtok infot tokok ügyben szivesen fogadom
-
mrThomi
addikt
Akkor kb reggel 8 tól este 20-ig mindenkepp elegnek kell lennie. A nyugalmi alapotban valo merülés sajna meg mindig sok tehat ha 2 órával késöbb ránezel ne csodalkozz ha hianyzik 3-4%. Sajna ez samsung betegség, nem sikerült meg javitani, de szerintem jönnek majd a frissitesek, talan optimalizalodik egy kicsit (esetleg majd android 12 vel is jobb lesz).
Szerk: eloszor kinyitva a hosszukas kijelzo szokatlan lehet, ha nem hosszu ujju vagy nehezen ered el a fenti dolgokat. En neha kicsitbbehajlitva hasznalom, de meg kinyitva is a kenyelmes kategoriaba esik(nekem). Ha erre alergias vagy erdemes megnezni eloszor eloben, ha kivan teve valahol
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Többiektől kerdeznem ki milyen tokot, illetve a kulso kijelzöre foliat hasznal ? Köszi
-
mrThomi
addikt
Hello, annyit tennék a tesztben leirtakhoz hogy ez a 3-4 oras kijelző idö szerintem nagyon extrem eset. Egy iphone 12-vel osszehasonlitott tesztben is 7 ora sotot hozott az i12 9-hez kepest. Nem vagyok egy hard user de a napi 5 ora sot lazan megvan. S21 ultraval is max 6 ora volt, igaz ott volt meg 25%-om a nap vegere(22óra)... a flipnel estere sok esetben keves a megmaradt 10%-lék(20óra) es ugye az akksit se jo 20 alá meriteni. Ha nem jatszol es youtube-ozol egesz nap(ha igen egy powerbank meglete melett) idealis valasztas lehet. Praktikus es szexy telo, mondom ezt ferfi szemmel.
Én eddig még nem kaptam rá frisaitést, juli 1 a legfrisebb, remelem az akksin kicsit tudnak meg reszelni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest