- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ochocinco46
aktív tag
szia,
ma voltam a Westendben és a SES store mellett elsétálva eszembe jutott ez a kép és az, engem is hogy zavarna, ezért rákérdeztem. Azt mondták, hogy 8000 forintért cserélik a fóliát. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyivel ügyesebbek a srácok akik ott voltak, de valószínűleg nem először próbálnák mint te.
-
thomas92
aktív tag
Nem semmi!
Mennyi idő után történt?
Sajnos nem tudom, hogy garanciális vagy sem, vagy mennyiért csinálják, de mindeképpen érdemes egy hivatalos szervizt megkérdezni.
Ha kapsz majd róla hivatalos infót, akkor írd meg légyszi, hogy mit mondtak erre a szervizben, szerintem hasznos infó lenne a fórumon.
-
LÁZ
addikt
Ntom, mit lépjek
....biztos van vmi workaround rá....mivel többeknek volt ilyen olyan problémája a 3rd party cuccokkal, csak képes és hajlandó voltam jelezni, hogy van már hivatalos megoldás is, érdekes módon nekem pl a wonderlandot(ami szintén nem elérhető nálunk) 2 telóra is sikerült telepítenem külön apk-val.
De majd megkérdezem a samsung supportot....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- Everest / AIDA64 topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest