- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
beszéltem egy "szakértővel" aki levezette nekem, hogy ezeknek a kijelző és
a nyák lap között hézag van (tervezési hiba), kvázi nincs megtámasztása hátulrólNagy szakértő lehet, aki még életében nem szedett szét ilyet.
1. kijelző és alaplap között van elválasztó merevítés.
2. kijelző háta mögött rugalmas hab szigetelő van.Azért törik, mert ragasztás elenged.
(#20) blagolf
1 soros kijelző, az biztosan nem törik be. pl: E GA628
Ezzel még fociztam is. -
blagolf
senior tag
Nekem az első Z óta ilyen telefonjaim vannak és egyiknek sem volt semmi baja. A Z1 Compact esett betonra 1 méterről és nem lett semmi baja. Persze nem kijelzőre esett mert akkor gondolom betörik, ahogy ez a Samsung is betörne. Semmivel sincs több betört Xperia a neten mint bármi más márkájú telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két év után frissült a Galaxy Xcover strapasorozat. A harmadik generiációs Xcover WVGA kijelzőt, négymagos, 64 bites SoC-t, valamint MIL-STD 810G és IP67-es védelmet kapott.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Egyedi ékszerdobozka
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest