- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Cavallonie #654 üzenetére
A szemèlyeskedést minketten szerintem hagyjátok abba kérlek.
Az hogy neked nem vàlt be az ora egyéni dolgod.
Nekem pl es paromnak nagyon bevàlt.
Téma h bevált e szerintem itt zarható is. -
Hikvision
senior tag
válasz
Cavallonie #652 üzenetére
Nem tűnsz túl értelmes embernek
-
válasz
Cavallonie #595 üzenetére
Sajnos így van, ha izzad az ember keze (mozgásnál minő meglepő...), akkor nem a legbiztosabb a samsung. Nekem frontierem volt és magmat csamcsung fan-nak mondanám...de a 2 sim kátyás note 8-amból kivettem a privát kártyámat és inkább külön használom egy i8+ -al és nem is a telefon miatt, hanem, mert a iwatch 3-am valami zseniálisan tud együtt működni az iphone-al (1 hónap mulva kint meg is veszem az iw4-et). A 46-os frontier ráadásul sportnál nagy is volt. Sajnálom, mert a frontier és a Samsung watch kinézetben oda végja az iwatch-ot, de nyomába sem léphet ahogy az iphone szimbiózisban él az apple órával. Sajnos...
-
Hikvision
senior tag
válasz
Cavallonie #595 üzenetére
Nagy problémák ezek
-
válasz
Cavallonie #421 üzenetére
Apple Watch-on nekem is ez a favorit. Te úsztál benne? Azt bírja?
-
xb12x
tag
válasz
Cavallonie #416 üzenetére
Akkor érdemes egy wereables uninstall, telefon újraindít, óra factory reset és mindent beállítást kezdeni elölről. Ha akkor sem megy az szervízgyanús. Működnie kell ha jól a beállítások.
-
törölt tag
válasz
Cavallonie #416 üzenetére
Nálam minden tökéletes.
-
xb12x
tag
válasz
Cavallonie #414 üzenetére
4.0.0.1
R800XXU1BRJ4
Csak bizonyos alkalmazások vannak kiválasztva, nem mind. A gmail működik rendben, de ahogy a telefonon is, csak az elsődleges emailekről jön.
Ha aktív éppen a telefon nem kérek telóra és akkor nem is jön. -
Grande Ale
őstag
válasz
Cavallonie #405 üzenetére
Gmail értesítést én még nem kaptam soha...
-
törölt tag
válasz
Cavallonie #405 üzenetére
Üdv, nekem is ez a kombó van, minden értesítés megjön messengerről, eredményeket nem próbáltam. Emailnél gmailt használom, ott nem törli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest