- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
válasz
scofield89 #2072 üzenetére
Érdemes úgy beállítani a mobil hálózatot, hogy csak akkor lógjon rajta, ha nem kapcsolódsz a mobilhoz BT-n, mert különben szereti enni az akksit. Aztán csak annyi widget legyen fent amennyi tényleg kell. Bixby legyen kikapcsolva, és az shealth is akkor mérje a stressz szintet és a pulzust ha tényleg kell. Wifi is legyen kikapcsolva, ha nem kell, gps úgyszintén. Más most nem jut eszembe.
-
TOZ
addikt
válasz
És aktív is az esim benne?
-
Macika66
őstag
válasz
Ezért nem azt választottam, csak a sima BT-st.
Akármennyire is – a többiekhez képest – nagy az akksija, egy komplet mobiltelefonnak akkor is kevés annyi szufla... -
supercharley
tag
válasz
scofield89 #1907 üzenetére
Sziasztok! Egy ideje tulajdonosa vagyok az e-sim-es verziónak. Érdekelné, hogy az normális, hogy sosem bír ki 24 órát? 6os fényerő. Gps aktív.
Nekem ugyan így van beállítva, simán bír 2-3 napot! Persze keveset van a telefontól távol(max. napi 1-2 óra), tehát leginkább csak a BT kapcsolat megy, a WIFI és a mobil-adat nem!
-
Gerror73
csendes tag
válasz
-
GeoJoe
senior tag
válasz
GPS off, fényerő 4-es és wifire se kell soha felmennie. Sima Bt-s verzió, max 2 nap. Ezek sajna ilyenek.
-
Levente75
aktív tag
válasz
ha esim kapcsolattal hasznalod, akkor elkepzelhető. Olyankor jobban eszi az akkut. Egyéb esetben nekem naponta 60-50%ra megy le a töltöttség bluetooth kapcsolattal.De ma nezek egy akku adatot.
-
Bilux
veterán
válasz
Az hogyan? Nekem is mobilnet Bluetooth aktív nincs állandó kijelzés. Vasárnap kirándulás Reggel töltőről levettem majd este mielőtt kikapcsoltam az órát láttam, hogy 81% volt még az akkumulátorban. Nem indítottam workout-ot.
-
Levente75
aktív tag
válasz
scofield89 #1670 üzenetére
Lehet nem mentetted el a kerékpározást.
-
goop
őstag
válasz
scofield89 #1575 üzenetére
Normális, attól függ, hogy használod. Csak bt kapcsolat,rádió off, 3 nap, önálló/ távoli kapcsolat, ugye itt rádió on, max 1 - 1.5 nap. Néha távoli kapcsolaton használom, + bt fülesen telefonálok pár órát, akkor kb 12 óra. Használat függő az egész.
@Levente75: kell a Samsung acc, különben nem megy a távoli kapcsolat, ha megvan, ki tudod jelölni mely alkalmazásokról kérsz értesítést. Viber stb, tudsz válaszolni is, de csak válaszolni. xy nak írni ha nem írt neked, akkor nem tudsz írni neki. -
Macika66
őstag
válasz
scofield89 #1143 üzenetére
Mi lenne?
Egy parányi kis 500 mAh körüli akksi van benne, az órát úgy használod, mint egy telefonkészüléket, ami a 3000-es akksijával megy el 1,5 napot.
Hol az átverés?
-
goop
őstag
válasz
scofield89 #1143 üzenetére
A rádió mehet állandóra, azaz kicsörög ha keresnek, de ha lehet hagyd bt kapcsolatban. Nekem így másfél-két nap. Ha meg multisim, akkor állítsd úgy, hogy csak akkor legyen a rádió bekapcsolva, ha nincs bt kapcsolat. Így meg kb 3 nap.
-
goop
őstag
válasz
scofield89 #1103 üzenetére
A telefonon található összes alkalmazás értesítse kiküldető az órára.
-
Shader
aktív tag
válasz
scofield89 #991 üzenetére
Az a baj, hogy mindenképpen kell majd hozzá előfizu a T-nél mert nincs más. 2 év hűséggel 109 eFt most.
-
Shader
aktív tag
válasz
scofield89 #976 üzenetére
Igen tudod.
Bár az óra kap egy másik számot, de az csak arra kell, hogy önálló hívást tudj kezdeményezni (meg a számlázás miatt) az óráról. Kapsz mellé egy QR kódot is, azt bármilyen (elvileg bármilyen T-s) eszközzel beolvasva, egy hívószáma lesz a két eszköznek.
Tapasztalatom szerint marha jó ötlet. Az üzik is (viber, messenger, face, mail) átmennek. BT nélkül. -
dannyl
addikt
válasz
scofield89 #972 üzenetére
Nem kapható, csak T-nél.
-
hhenry
őstag
válasz
scofield89 #976 üzenetére
A hivásokat Bluetooth nélkül tudod fogadni én úgy tudom
-
hhenry
őstag
válasz
scofield89 #974 üzenetére
Ez esetben nem szóltam
-
hhenry
őstag
válasz
scofield89 #972 üzenetére
Az e-sim csak telekomosként használható
-
NemMo
őstag
válasz
scofield89 #968 üzenetére
Én arról váltottam és nem bántam meg.
-
konyi79
addikt
válasz
scofield89 #968 üzenetére
Lehet, fizetős appal, elég körülményesen.
A megéri meg mindig szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest