- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybermano06
csendes tag
(S)(S)Sziasztok! Médiában vettem még az ősszel egy 46 mm watch. Decemberben észrevettem, hogy a kijelző közepe környékén kikapcsolt állapotban, amikor fekete a lap akkor egy szabályos pici négyzet nem teljesen fekete. Olyan mintha folt lenne. Ezt követően visszavittem MM-be. Ők továbbítják szervízbe.
1. Alkalom: 2 hét (ünnepek) SMS, hogy kész van, megyek érte, mondják kijelző és és hátlap csere. Ez van a papíron. Otthon szemügyre veszem, a folt valami ugyanott van.
Vissza a MM másnap panasz leírva, újra szervíz.
2. Alkalom: panasz hibás, de azért szoftverfrissítés... Munkalapon az áll ez egy szenzor és nem zavaró...Pliiiz: Nektek is van ilyen ez tényleg egy szenzor????Hozzáteszem bekapcsolva semmilyen színnél nem látszik, kikapcsolva is csak erősebb megvilágításban.(/S)(/S)Sorry... vissza
olvastam!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest