- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madfrenky
friss újonc
Köszönöm az infót🙏❤️
-
Madfrenky
friss újonc
Sziasztok.
Galaxy watch 46mm ról váltottam, Galaxy watch 4 classic 46mm-re. Először LTEs szerettem volna ha már ennyi pénzt kiadok tudjam önálló telefonként is használni. De az extreme digital ban azt mondták hogy csak a T Mobile fogja forgalmazni Én pedig Vodafone os vagyok. 😢
Összességében meg vagyok vele elégedve de azért vannak apró hiányosságok számomra. Bár lehet csak én bénáskodok ezért ha valaki valami megoldást tud rá kérem Ne tartsa magába.
-MSN? Facebook?? Nem találtam hozzá alkalmazást.
- üzemidő sajnos elég gyengusz.
-nekem a horkolást nem méri.... Pedig azt elég keményen tolom 😉🤣 ( erre esetleg valakinek valami megoldás??) Be van kapcsolva a horkolás figyelés.
-néha kicsit akad de gondolom azt idővel szoftveresen javítják .Ezeket a kis apróságokat leszámítva összességében meg vagyok vele elégedve. Ha órán beszélek jobb a minőség mint a sima Galaxy watch nak. A vérnyomásmérőt orvosi műszerrel háromszor hitelesítettem azóta tök jól mér. Sajnos van szívritmus zavarom azt is kimutatja. A véroxigén szintet szerintem nem jól méri kicsit alacsony számokat hoz ki eredményként.
Előre is köszönöm ha bárkinek bármilyen problémára van megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest