- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madfrenky
friss újonc
Köszönöm az infót🙏❤️
-
Madfrenky
friss újonc
Sziasztok.
Galaxy watch 46mm ról váltottam, Galaxy watch 4 classic 46mm-re. Először LTEs szerettem volna ha már ennyi pénzt kiadok tudjam önálló telefonként is használni. De az extreme digital ban azt mondták hogy csak a T Mobile fogja forgalmazni Én pedig Vodafone os vagyok. 😢
Összességében meg vagyok vele elégedve de azért vannak apró hiányosságok számomra. Bár lehet csak én bénáskodok ezért ha valaki valami megoldást tud rá kérem Ne tartsa magába.
-MSN? Facebook?? Nem találtam hozzá alkalmazást.
- üzemidő sajnos elég gyengusz.
-nekem a horkolást nem méri.... Pedig azt elég keményen tolom 😉🤣 ( erre esetleg valakinek valami megoldás??) Be van kapcsolva a horkolás figyelés.
-néha kicsit akad de gondolom azt idővel szoftveresen javítják .Ezeket a kis apróságokat leszámítva összességében meg vagyok vele elégedve. Ha órán beszélek jobb a minőség mint a sima Galaxy watch nak. A vérnyomásmérőt orvosi műszerrel háromszor hitelesítettem azóta tök jól mér. Sajnos van szívritmus zavarom azt is kimutatja. A véroxigén szintet szerintem nem jól méri kicsit alacsony számokat hoz ki eredményként.
Előre is köszönöm ha bárkinek bármilyen problémára van megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél