Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhYeah
kezdő
válasz
vinczetibor #1950 üzenetére
Én is azt gondolnám hogy az eSIM nem tudja mire töltik fel, és pont ezért feszegettem az 1706-os hozzászólásban a következőket :
"Egyébként van itt valaki aki fizikailag/való életben is kipróbálta már a Vodafone pre-paid eSiM-et órára rakni ?
Egyelőre annyit láttam itt hogy "Vodafone mondta/ Vodafone-nal beszéltem" aki tippre egy eladó/telefonos operátor akik meg annyira nincsenek képben, ezért kérdem.Vodafone TUTI pre paid oldalon ezt írják:
"A TUTI+ tarifacsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. "Ez lenne az alapja, hogy nem lehet órában használni, mert csak mobiltelefon-készülék van említve ? És mi van Laptoppal, otthoni telefonképes riasztóval, telefonképes gépjárművel, ilyen alapon abban sem lehet? Hogy veszik észre ha nem mobilban van ?
tényleg érdekelne hogy lett-e fizikailag le próbálva bárki által?"De erre nem jött válasz - és ez még mindig CSAK eSIM nem multisim, akkor is ha esetleg működőképes
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest