Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Hali!Tudna valaki mondani pár bevált megbízható custom romot mindennapi használatra?Előre is köszi!

-
Mantin
aktív tag
Valaki tud ajánlani valami plexit a törött cseréjéhez? Nem akarok 10+ezer forintot fiztni ezért inkább megcsinálnám itthon..

-
FekaP4
csendes tag
Van vkinek tapasztalata cm10.1 beta 2 és 3-ról?
Nekem az 1 van fent, de újraindulgat, így megérett már egy új telepítésre...thx
-
stefi68
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Igaz, nem ADB-ztem mostanában, de szerintem kell a SAMSUNG Android ADB Interface Driver ehhez -> [link]
-
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek ADB-vel kapcsolatban.
Folyamatosan elakadok ott, hogy az ADB nem ismeri fel a telefont, nem "látja":* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not foundAmit eddig csináltam:
- Google SDK letöltve, ebben van ugye az ADB
- Telefonon bekapcsoltam az USB Debugging módot
- SDK Manager-ből letöltöttem a legújabb drivert, nem segített
- Samsung Andorid USB Driver feltelepítve, nem segített
- Megpróbáltam manuálisan feltelepíteni a Google drivereket, de ez sem segítettLassan kezdek kifogyni az ötletekből, és még mindig nem működik. Remélem tudtok segíteni!

-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Ezen a készüléken a biztonsági kódot hogyan lehet "ideiglenesen" megkerülni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CM-10.1 alpha9 van rajta.
-
Pantal
senior tag
Sziasztok! Bepókhálósodott kijelzőnél érintőpanel csere kb mennyibe fáj? Ragasztva van az LCD-hez az érintő panel?
-
Izzé
őstag
válasz
ztoldy
üzenetére
Ja anyaghasználattal én is így voltam, aztán az N5 után rossz volt kézbevenni a G2-t. Jó telefon tényleg, rengeteg extrával, de az a műanyag megöli a prémiumérzést.
"ha lehet úgyis CM-et használok" Akkor felejtsd is el az S4-t, mert a knoxnak hála ezzel el is veszted a garanciát.
-
ztoldy
senior tag
Engem mondjuk nem hat meg, hogy éppen műanyagból van. Kicsit túl van lihegve ez a dolog (nekem mondjuk a W is recseg, ha pont olyan helyen nyomom meg a tetején vagy ha a hangerő gombokat nyomom).
Nexus4 üveg volt és össze-vissza karcolódott, ha vigyáztál rá, akkor is.
UI megint olyan dolog, ami nem érint, mert ha lehet úgyis CM-et használok. Gyári programok úgyis mennek a levesbe, háttér kiszed stb. stb. -
Izzé
őstag
válasz
ztoldy
üzenetére
1, Anyagminőség. Brutál gagyi műanyag az egész, a hátlap recsegése szériahiba, kb minden 2. telót érinti.
2, bár szubjektív, de nálam az UI kinézete....
3, hiába az s800 soc, smoothságban (
) csak kullog a Nexus5 után.
De ha csak S4 és G2 játszik, akkor inkább az utóbbit. Az akksija jóval tovább bírja, és nincs knox. -
SkyLaci
őstag
emlékeztek másfél-két éve mennyire mondogattunk, hogy az S2 a 4,2 inches kijelzővel micsoda tepsi, és el sem tudnánk képzelni hogy egy olyan pingpongütőt vettünk volna a jó kis kézbeillő W helyett...ma meg a 4,5 inch a minimum ha új telefont keresünk

-
tomp
félisten
Nővérem megkapta a W-t és visszaraktam a gyári romot. Csak az alap programok vannak rata és egész tűrhető a sebessége.

-
pyron25
aktív tag
Ha még maradt valaki aki gyűri rendületlenül a W-t akkor annak egy újabb kis öröm.

2014-01-25: CM-10.1 beta3 [link]
Brought over various fixes from CM11, mainly video and memory allocation related
Kernel 3.4.77Egyenlőre a hurtsky kernel még várat magára ahogy látom

-
pyron25
aktív tag
válasz
Petroimro
üzenetére
Én innen próbálkoznék a gyári rom beszerzésével SamMobile
Itt meg tudod keresni a legfrissebb telenorosat és a legfrissebb európai romot is ami tartalmaz magyar nyelvet. Szerintem ez a német, a többiben nem vagyok biztos hogy tartalmaz. Plusz a német XXLMI volt már fent nekem is. -
tomp
félisten
Ezennel vége. Megvettem az SP-t. Visszatérve a W-re már eléggé lassúnak tűnik.

Családban marad, megkapja a nővérem. -
tomp
félisten
Elég szépen összeomlott a rendszer. Zip-ből nem bírok felrakni másik romot. Mentés visszaállításánál a data részt nem tudja visszamásolni. Win8.1 nem ismeri fel a telefont Download módban hiába van felrakva a samsung driver. "Hiba lépett fel az usb eszközzel"

-
Petroimro
csendes tag
Sziasztok!
A gyári ROM-ot hogy lehet visszarakni? Most CM10.1 van feent, de úgy jártam, mint az előző ROM-okkal: egy idő után nagyon belassul, nagyon eszi az akkut. Már nem emlékszem, hogy milyen volt a gyári, ezért gondoltam felelevenítem az amlékeimet.

Köszi!
-
SkyLine3000
addikt
Én eladtam a W-t. Amúgy CM9 Final+Hurtsky Rev8 kernel volt rajta és soha nem restartolt. Semmi gond nem volt vele. Az asszony szerint is jobb volt, mint a stock rom.
Ezzel az Lg F6-al viszont nagyon meg vok elégedve, úgymint asszonypajtás is. Sehol egy röccenés. Nem kell szarakodni főzött romokkal, meg mindenféle appokkal.
Ettől függetlenül kicsit sajnálom a W-t. Végülis majd 2 évig használtam. Sajnos kissé eljárt a W felett az idő. -
tomp
félisten
Na most lett elegem ebből az ótvar W-ból!
CM10.1 lefagy, újraindul és a rendszer totál nulláról indul. Földhöz vágtam a telefont. Kár, hogy túlélte.

-
pyron25
aktív tag
válasz
ztoldy
üzenetére
Én mikor az aksit cseréltettem illetve a hátsó hangszórót a szervizfutárt hívtam. Értelmetlen lenne bevinned a telenorhoz mert csak az idő telik el rajta és később lesz kész a telefon. A futár meg gyakorlatilag oda megy ahova hívod és előtted zárja le a dobozt meg mindent majd 1 héten belül hozza is vissza.
-
ztoldy
senior tag
Hát... Lehet, hogy szerviz lesz ebből. Se a gyári telenor rommal se a 10.1-gyel se a cm11-gyel nem megy se a 3G, se a GPS.
Próbáltam a gps.conf fájl módosítását is, az sem segített.
Ha a service menüben (ami kóddal jön be) módosítok valamit az visszaáll, ha visszateszem a gyári romot vagy van visszaállításra lehetőség? -
Izzé
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Akkor ti szerencsések vagytok, mert normál kinézetű UI-t kaptatok. Szegény csúcstelefonjuk meg....
a G Flex-é is már sokkal szebb. -
SkyLine3000
addikt
Az F6-ban sem ez a téma, sem ez az idétlen ébresztő/csengőhang kombó nincs benne. Ez a téma tényleg tré. Az F6-ban az alap teljesen jó. Nem is állítottam át. A többi 3 különösebben nem tetszik. Az sem érdekelne, ha nem lenne a telón. Az biztos, h a W után kicsit fura volt az Lg, de már megszoktam.
Asszem az asszony is azt a fütyülős jelzőhangot használta. Mondta is, h pakoljam át az F6-ra. De mondtam, h addíg, míg nem rootolom, nem tudom. Aztán találtunk neki olyat a gyáriakból, ami tetszik. -
Izzé
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Az alap témáról beszélek, a fehér/világoskék témáról. [link] A rózsaszínes sz@r az megint más tészta az még ennyi említést sem érdemel.

Várjál, van még!
Ébresztő hang Erre szerencsére nem kellett kellnem, nem is tudom mit csináltam volna a telóval ha ezt meghallom...
Na ilyenekkel volt telepakolva szegény telefon....szerk: a samu fütyülős jelzőhangja szerintem baromi jó, azt pl sokáig használtam.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kraftwerkfan
üzenetére
A legfrissebbet. 2014.01.09-i kiadást.
-
kraftwerkfan
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Melyiket tetted fel? Eddig csak nagyon bétákat láttam....
-
gipsztigris
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Akkor nemtom, neked milyen téma volt beállítva, de amit alapból dob az F6on, egyáltalán nem kislányos, meg nyálas, meg nem is világos.
Idáig ezt senkitől sem hallottam a topikjában. Bár van a választható témák közt vmi világos, szir-szar, ami nekem sem tetszik. Azt én sem állítanám be.
Csengőhangnak meg ilyen oldphone csörgés van beállítva. Minden telón ilyet állítok be, ha van. De az biztos, h a legtöbb telón annyi szörnyű csengőhang van, ha ezeket törölné az ember, alig maradna...
Amit linkeltél, az tényleg no comment. Nem is tudom, h ki állít be ilyet?
-
Izzé
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szubjektív vélemény: olyan kislányos, túl világos... nyálas.
A beépített csengő/jelzőhangok meg megnevettetik az embert-> true story: amikor elhoztam még nem volt időm csengőhangot sem beállítani aztán persze miközben a kollégákkal ment a szakmai eszmecsere befutott egy hívás. Senkinek sem kívánom azt az érzést. 
-
Izzé
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Volt G2-m, tudom hogy az LG szoft nagyon jól lett optimalizálva és tele van hasznosabbnál hasznosabb gyári alkalmazásokkal, de azt a fránya UI kinézetet sehogy sem tudtam megszokni. Annyira flat hogy már szinte fáj! Az iOS 7 elbújhat mögötte

-
SkyLine3000
addikt
Én is lecseréltem a W-t egy Lg F6-ra és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az akksija brutális. Asszony is kapott egyet. Az F6 után a W nagyon lassú. Most már csak el kéne eladni.
Jó teló volt, főleg a kamerája, de sajna letelt az ideje nálam.
Itt nem kell szórakozni főzött romokkal, meg egy csomó appot fel sem raktam, mert a gyáriak is tökéletesen megteszik.
Mindenesetre sajnálom eladni. -
tomp
félisten
Nos!
Jövőhónapban lecserélem a W-t. Jó telefon volt, de ideje váltani. Váltásnál egyben márkát is váltok. Samsung megy, Sony jön. -
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
10.1 beta2 hurtsky rev2 kernel-nél találkozott valaki olyannal, hogy nem megy a 3G és a GPS nem fog jelet?
Most tettem újra a ROM-ot, mert egyik nap teljesen összezuhant a rendszer, a névjegyzék nem nyílt meg, folyton lefagyott és nem értem el a kontaktokat. Újratettem a rom-ot, de most meg a 3G és a GPS nem működik, pedig előtte tökéletesen működött. -
Careesh
csendes tag
Elvittem szervízbe!
-
Careesh
csendes tag
Senki többet???
-
Careesh
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez már egy cserélt akksi(az előző felpúposodott) 2013.08.09-én vettem!
-
Careesh
csendes tag
Amikor kikapcsoltam 50%-os volt az akksi töltöttsége!
-
Careesh
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Tölőre nem reagál, ha pc-re dugom a pc elkezdi telepíteni a szoftver illesztőt de hibát ír!
-
Careesh
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám.
Tegnap este kikapcsoltam a telefonom és ma reggel már nem tudtam/tudom bekapcsolni!!!
Tudna valaki segíteni ez ügyben? -
LXIX
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszönöm. Ez valahogy elkerülte a figyelmemet.

Jó lett. -
-
pyron25
aktív tag
Arco nagyon belelendült. Újabb CM11 frissítés.

-
LXIX
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topicra, elég sok mindent elolvastam benne, és hirtelen felindulásból felraktam a CWM-et és a CM9-et. Látszólag minden rendben, a telefon jól használható, de nem találtam rajta a Play Áruházat. Ha böngészőből indítom és kiválasztok egy telepítendő alkalmazást, azt írja, hogy "Nincsenek eszközei". Próbaként felraktam a CM10-et is, ott ugyanez a helyzet. Mit bénázok el? Biztos valami nagyon alap dologgal nem vagyok tisztában, de sehol nem találtam ilyen problémát a fórumban.
Köszi a segítséget. -
szegal
csendes tag
Sziasztok.
Az mitől lehet hogy a CM9, CM10.1, CM10.2 alap ramokat simán fel tudom rakni, de kerneleket egyiken sem tudok cserélni, vagy a samsung feliratnál leragadnak, vagy a betöltésnél csak pörögnek percekig.
ui: recoveryt 6.0.1.2-ről 6.0.4.5-re cseréltem közben, de nem odinnal, hanem terminal emulátorral. -
pyron25
aktív tag
Közben szépen csendben dolgozik arco bácsi a cm11 fejlesztésén. Már van egy újabb frissítése. Van esetleg olyan aki használja a legújabb verziót?
-
ztoldy
senior tag
válasz
dongokiller
üzenetére
Android 4.2-től rejtve van a fejlesztői menü. Előhozásához a Beállítások menü - A telefonról - build szám bejegyzésen 7-et kell klikkelni.
-
dongokiller
csendes tag
Helo mindenki!
Egy kis segitseget szeretek kerni toletek.
Tegnap cm9rol attertem "cm10.1 beta2 + hurtskyREV2" -re.
A telepites siman ment... mindent rendesen megcsinaltam.
A beallitasokban viszont nem talalom a fejlesztoi lehetosegeket, pedig mar tobbszor ujraraktm emiatt a telefont...
Ebben a problemaban ha valaki segiteni tudna megkoszonnem
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)

- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Idáig ezt senkitől sem hallottam a topikjában. Bár van a választható témák közt vmi világos, szir-szar, ami nekem sem tetszik. Azt én sem állítanám be.
A beépített csengő/jelzőhangok meg megnevettetik az embert-> true story: amikor elhoztam még nem volt időm csengőhangot sem beállítani aztán persze miközben a kollégákkal ment a szakmai eszmecsere befutott egy hívás. Senkinek sem kívánom azt az érzést.