Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
válasz
Ice-ozsé
üzenetére
Elolvastad itt a fórumban az összefoglaló részt? Abban eléggé részletesen le van írva minden, annál részletesebben nem lehet leírni. A gyári visszaállítást megcsinálhatod a telefon beállítások menüjéből is.
De amiket felsoroltál recovery opciókat, ott választ ki a wipe data / factory reset opciót és teljesen nullára visszaállítja a telefonon a rendszert.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre, de most előkerült a sublót mélyéről a Galaxy W és el szeretném majd adni. Előtte egy kicsit rendbe akarom hozni. Még a gyári GB rom van rajta (XXLM8) ha jól emlékszem.
Kérdésem,hogy van-e már hozzá jól működő bugmentes és viszonylag gyors ICS vagy JB rom? Ha igen, kérek szépen egy linket és némi tutorialt hozzá.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
SkyLaci
üzenetére
Na nekem ez kínai.
Ott tartok most, hogy kék betűkkel az alábbi dolgok vannak kiírva.
- reboot system now
- instal zip form sdcard
- instal zip form sideload
- wipe data/faktory reset
- wipe cache partition
- backup and restore
- mounst and storage
- advancedLent meg van egy körbe sárga nyíl egy kalappal.
-
Ice-ozsé
tag
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Totál "analfabéta" vagyok tehát olyan "szájbarágósan" szeretnék segítséget kapni.
Tehát vettem egy Samsung Galaxy W (I8150) mobilt, probléma az vele, hogy 4.0.4 android verzió van rajta, CyanogenMod, és nem lett rátéve a Google Play áruház.
Milyen megoldást tudtok rá ajánlani?
Vagy esetleg hol és mennyiért fájna ez nekem ha inkább mással csináltatnám meg?
Előre is köszönöm a részletes nagyon kezdőnek való elmagyarázást. -
Laci4
senior tag
válasz
stefi68
üzenetére
Igen, én is úgy látom..
Arra gondoltam a fenti iromány alatt, hogy az a legolcsóbb, még valósnak gondolható hirdetés (persze, nem úgy, hogy a hirdetésben alig használt újszerű telefon szerepel
)Elkezdtem beleolvasni az Advanced topikba. Hááát.. az is kap hideget-meleget. Lehet nem is kellene filózni a cserén..

Bár most még 33 ezer környékén jár egy.. kérdés meddig megy fel.. annyit még lehet meg is érne a csere, de többet már nem hinném..
Annyival nem nagyobb durranás..
Ahogy olvastam, nem egy elterjedt SOC van benne...
Kijelző kicsit nagyobb, memó is csak 256-al több.. hááát....i90venom
Nah: az f@sza! Ennyire gáz akku sorozattal még nem is találkoztam...

-
stvnppp
senior tag
Úgy tűnik, hogy nekem már megint púpos az akksim.
Már egyszer volt púpos, pont tavaly decemberben, és idén júniusban is volt már szervizben a telefonhangszóró hibája miatt. Most meg megint púpos, és már garancia sincsen rá.
Emiatt erősen el fogok gondolkodni, hogy megint Samsungot vegyek következő alkalommal. Pedig a D600-som 6 évet bírt, és csak azért lett cserélve, mert nagyon kopott volt, és már szégyelltem. Még ma is működik! Egy töltéssel még most is jobban bírná mint a W. -
Laci4
senior tag
válasz
stefi68
üzenetére
Én is a használt SII felé kacsingattam. Pláne, hogy hirdetésekben már 35-ért is láttam,de le merem fogadni az is lehúzós hirdetés
A valós,reális alja, olyan 40-45ezer körül lehet.
Ha 40-ért meg lehetne csípni egyet, az jó lenne. De többért.. pláne, hogy a W valószínűleg a kutyának sem kellene, 20-ért talán.. talán elmenne.... Annyit meg még nekem is ér, illetve egy SII-W csere nekem nem ér meg 20 vagy akár 25 ezer forintot!
Az lehet a baj, hogy nem ismerik
A sima galaxy Ace-ért többet lennének képesek adni, mert a csapból is az folyt. Szerintem olyan 30 körül lehetne a reális, eladónak is kedvezőbb ár.Amivel még szemezgetek mostanában, most is pl. az S Advanced. Igaz, gyengébb mint az SII, de az se lehet rossz. Mondjuk azért meg 35-38 nál többet nem adnék...
Nem olvastam utána, milyen, meg milyen gondjai vannak, lehetnek... egyik, hogy az se egy olyan ismert telefon asszem.
Kínai mobilok:
1-2-őt néztem csak, pl. volt itt is pár fórumozó által készített "teszt"...
Nekem ami a legjobban nem tetszik, az a kamerájuk. Amiket eddig láttam képek, azok mind szinte festményt csináltak a képből... és nem jó értelemben.. mosott, életlen, stb.Volt egy régebbi teszt, két kép egymás mellett.. egyik teljesen vállalható, mondhatni fullos kép, másik meg egy régi webkamerás képre hasonlított leginkább. Azt hittem, hátsó, első kamerás képek...
Aztán olvastam.. a jobb kép kompakt fényképezős, a ratyi meg a telefon fő kamerás képe..

-
hematomaI
tag
válasz
FalconKnight
üzenetére
XXLMI-XXLM9
-
hematomaI
tag
Valaki tapasztalt már olyat a W-nél,hogy néha leveszi állitás nélkül a fényerőt önmagának.Mintha belépne takarékos módba,de 80%-nál?Nálunk mind a két készülék megcsinálja.A takarékos mód nincs bekapcsolva.
-
stefi68
addikt
Jól van, ha már ennyire akarja mindenki, szánok rá pár órát és végig nézem a kínai kínálatot.
Köszönöm a segítő szándékot!

-
FalconKnight
aktív tag
válasz
stefi68
üzenetére
Én is a kínaiakat nézegetem már egy ideje, amúgy kapásból ez jutott eszembe, ez megfelelne az elvárásaidnak, de ha kicsit többet szánsz rá lehet, hogy lehet találni jobbat is. Amúgy a Jiayu elég megbízható gyártó és a minideal is jó bolt volt eddig, de mostanában jobban odafigyelnek a csomagjaira, sokszor elkapják a vámon.
-
iMaverick
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
Eddig a Tmallbox egész korrektnek tűnik.
Ez a felbontás dolog ne riasszon ám el!!! A MediaTek "csúcs" SOC-ja meglepően jól bánik az akkuval... (MT6589) A 4,5"-os Amoi-t (nem nyomkodom állandóan) 5-6 naponta töltöm.
Persze éjszakára ki van kapcsolva. (Itt jön ezeknek a kínai csodáknak a legjobb húzása: kikapcsolt állapotban is tudnak ébreszteni...)
-
stefi68
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Egyszer eltévedtem egy kínai telefonokat áruló (hazai) webshop-ba...
Az az igazság, hogy nem igazán találtam olyat ami tetszett volna.

A mostani divat a bazi nagy kijelző (4,5...5") egyre nagyobb felbontásban, ami megint csak aksizabáló és a 4 magos proci és mindez táblagép méretbe csomagolva.
Az én igényeimet kielégítené egy max 4....4,2"-os kijelző, az sem lenne gáz, ha csak 800x480-as lenne, kétmagos procival és min. 1 GB RAM-al, valamint egy 2000 mAh-hoz közeli aksival.
Az egész ne legyen nagyobb a 125x63 mm-es méretnél. Persze 1-2 mm nem számít...Szóval ilyet nem igen találtam, de még a nem kínai telefonok közt is ritka az ilyen.
Amúgy melyik volt az a megbízható webshop?
-
iMaverick
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
Nem akarok beleszólni, az mindenkinek szíve-ügye, hogy mire veri el a pízt, de bekukkantottak már a dual-sim-es kínai telók topicba??
Én a W után feladtam a Samsung-hoz fűződő hűségemet: egyszerűen rájöttem, hogy miért fizessem ki a "márkát" alapon nem kell ragaszkodni hozzájuk. (Oké, a szervízfutár eléggé vonzó.)
Ugye hülye fejjel beleugrottam (utána olvasás nélkül) egy dual core-os Haipai i9377-be. Amikor sikerült végre elpasszolnom, (utána olvasva) vettem egy Amoi N828-at. Quad-core, 4.5" IPS panel qHD felbontással, gyárilag 4.2-es droid mindez 48eFt-ért. Természetesen zsír újonnan, ha megbízható webshopból veszi az ember, akkor 1 év gari. (Sajna van olyan, amelyik csak 6 hónapot ad.)
Persze ki lehet fogni sz@r modelleket, de ezért kell olvasni a topic-ot és amit sokan ajánlanak, azt venni. (Van ám 30 körül is 4 magos, annyival "rosszabb", hogy nincs a kamera mellett vaku...)
De elég a "térítésből". Gondoltam szólok.

szerk: az egyetlen "bajom": valamiért az ezekben a telcsikben használatos MediaTek SOC-okat nem igazán support-tálják a Cyanogenmod-os fejlesztők. Na ezt az egyet sajnálom. (Ugye Galaxy Ace-n és W-n is automatice a CM-et használtam.)
-
dipeti
senior tag
válasz
szela01
üzenetére
Már kezdtem aggódni, hogy én vagyok ilyen balszerencsés. Augusztus közepe óta próbálkozom, de egy normális eladóval sem találkoztam még.
A legtöbbjük teljesen elrugaszkodik az árral. (60 ezer egy leharcolt nexusért???) A másik véglet mikor 25 ezer egy SII, de mikor mondom neki, hogy akkor elszaladok megnézni sose válaszol.
Elkeserítő.
-
stefi68
addikt
válasz
SkyLaci
üzenetére
S4 Mini-t én is nézegettem mint lehetséges utódot.
Ideálisak a méretei, a hardver is, csak az ára horrorisztikus
(még)
Az a baj, hogy mire lemegy az 1-2 éves használt ára 50 körülire az még 2 év.Az S2-vel szemezgetek már jó ideje. Annak a használt ára most 45 ... 55 eFt körül van.
Még inkább OFF:
Annyi a kamu átverős hirdetés a neten, hogy már lassan passziómmá vált ezekkel levelezni... Persze egy idő után egyik sem válaszol, főleg amikor a személyes megtekintést emlegetem.
Kamu adatok, lakhelyek, telefon adatok, KAMU minden...
Össze-vissza hazudoznak. Leveszik a hirdetést, majd 1 hét múlva visszateszik ugyanazzal a képpel, más néven, stb.
Hirdeti Gizi-ként, levélben Marcsi-ként válaszol, felhívva Feri-ként jelentkezik be
Lehet egyáltalán normális eladót találni

-
stvnppp
senior tag
válasz
SkyLaci
üzenetére
Nem tudom, láttátok-e a tegnapi Samsung bemutatót, de a Note 3 bőrborítást kapott, ami elég érdekes irány. Kíváncsi lennék mennyire lesz maradandó/mennyire fog elterjedni.
A GS4 minit már én is néztem, nagyon pöpec kis készülék, bár én nem nagyon gondolkozok még a váltáson. Igazából akkor lennék elégedett, ha még egy évet kihúzna a W, bár néha már rezeg a léc. -
SkyLaci
őstag
ej de ki vagyunk halva
ma megnyomkodtam egy S4 mini-t, nagyon frankó teló (csak az a fránya TW, na meg az árcédula), alig nagyobb mint a W (és tényleg nem tűnik nagy telefonnak hiába 4,3 hüvelyk, nagyobbnak képzeltem, tényleg mini), gyorsabb az S4-nél érzetre és szebb is (az is volt mellette), nagyon meg tudom érteni arco-t hogy arra váltott
-
tomp
félisten
Semmi ötlet, hogyab lehet bekapcsolni? Vagy a CM9-ben alapbólbe van kapcsolva a wb-amr(hd-voice) opció? Hiába másoltam be a system/app mappába a ServiceMode apk-t nem lehet elérni.
-
tomp
félisten
Ahogy nézem csc-ből is lehet aktiválni a HD Voice módot. Na de a CM9-ben nincs ilyen mappa! Valaki nem tudna linkelni egy W-re valót? Azt bemásolva hátha megy.
-
stvnppp
senior tag
válasz
pyron25
üzenetére
Mások is panaszkodnak, de főleg arra, hogy a wifi tethering nem működik. Melyik verziót használod, és melyik kernelt? A 3.4.59 -rel elvileg nem megy a tethering.
Próbálj meg kernelt váltani, ennek a topicnak (XDA) az első hozzászólásában van pár kernel linkelve! -
pyron25
aktív tag
Felraktam a CM10.1-et és egyszerűen nem akarja a wifit megtalálni. CM9-nél nem volt ilyen problémám, csak most a 10.1-nél. Tudtok rá valami megoldást?
-
tomp
félisten
CM9-ben hol van a Service mode? Stock GB rom alatt a *#*#197328640#*#* kóddal jött elő. Most az ICS-n semmi.
A HD Voice-t szeretném bekapcsolni. -
-
stefi68
addikt
válasz
SkyLaci
üzenetére
Ez a legnagyobb hibája?
Biztos ???
Ilyet találtam hirtelen: I dont like Hangouts...
Az utolsó előtti oldalon linkelt is valaki egy csomagot, lib-ekkel meg apk-val.

Vagy bármelyik GAPPS-ból kiszeded ezeket a fájlokat és bemásolod a megfelelő helyre.
system\app\Talk.apk
system\lib\libvideochat_jni.so
system\lib\libvideochat_stabilize.soPersze a jogokra figyelj.
-
SkyLaci
őstag
Kipróbáltam a 4.3-at, a legnagyobb hiba hogy Gtalk helyett Hangouts van, valakinek van ötlete a Gtalk felrakására?
-
ztoldy
senior tag
válasz
SkyLaci
üzenetére
Elindítod a turbo boost telepítőt és az opciók közül az eltávolítást választod. Hurtsky-nál be van linkelve a turbo boost saját topicja, onnan le tudod szedni a ZIP-et. Ugyanúgy kell recovery-ben elindítani a telepítését, mint a kernel-nek vagy a rom-nak és utána tudod majd kiválasztani az egyik lépésnél, hogy eltávolítás.
-
stefi68
addikt
válasz
SkyLaci
üzenetére
Szerintem leszedte a letöltési linket, mert voltak vele gondok...
(#10452) ivana: Sejtettem, hogy így van, ahogy írtad, mint ahogy azt is hogy erre a kérdésre te fogsz válaszolni.

Tehát nem igazán ajánlott ezzel kísérletezni, mert hosszú távon maradandó következménye lesz és nem oldható meg egy SD kártya cserével... -
válasz
stefi68
üzenetére
Nincs egy chipben a RAM a proci tetején van, bga tokkal. A ROM egy külön bga chip (nem tudom ki volt a f... a ROMnak nevezte el ezt egyszer...), igazából egy sd kártya elektronikailag csak nincs slot. A swap ugyan úgy tönkre teszi egy idő után a belső SD mint a külsőt. Csak a helyben van különbség + abban, hogy ezen nem gagyi FAT hanem ext4 filerendszer van (szerintem journaling kikapcsolása mellett), így lehet rajta swap file, és nem kell partícionálni.
-
ztoldy
senior tag
válasz
stefi68
üzenetére
Én CM9-hez tettem fel a turbo boost-ot tartalmazó REV2 kernelt. Érzetra talán gyorsabbnak tűnik a rendszer, a programok gyorsabban nyílnak meg látszólag. Én a data és system swap-ra állítottam be a használatot, mert a cache partíciót használva a programok nem indultak el nálam, folyton FC volt.
Egyelőre egyéb problémát nem vettem észre.
-
stefi68
addikt
Az új Hurtsky féle [CM10.1][3.0.x] REV2 kernelt próbálta már valaki?
Kíváncsi lennék (bár ez úgyis csak hosszú távon derül ki), hogy viseli a ROM tárolására hivatott memória a SWAP-olást.
Nem újkeletű dolog ez, csak eddig az SD kártyára swappolt megoldásról hallottam, ez meg ugye a SYSTEM/CACHE/DATA partíciókra történik.
Az előzőt nem nagyon ajánlották az SD kártya megrövidülő élettartama miatt.Ezzel vajon mi a helyzet? Valaki nem olvasott róla?
A Galaxy W-ben egy chip-ben van fizikailag a RAM és a ROM memória?
Azonkívül ha egy chip-ben is van, lehet különböző fizikailag. Mert a RAM memória gyorsabb elérésű és folytonos írás/olvasás műveletekre van kifejlesztve, míg a ROM memóriája főleg olvasásra. -
tomp
félisten
Aki CM10.1-et használ lenne olyan kedves megnézné nekem, hogy az Asphalt 8 elérhető e a W-re? CM9 alatt azt írja a Play, hogy nem kompatibilis ezen verzióval.
-
Diego2002
tag
Ez most pontosan mi?
[Kernel][CM9] HurtSky' Kernel REV1.0 21/8/2013 BETTER BATTERY LIFE!
Valami nagy mérföldkő vagy más?
-
FekaP4
csendes tag
válasz
balpeter04
üzenetére
sammobile.com/firmwares/
Jobb oldali keresőbe beütöd a 8150-et
Ha a PDA oszlopban benne van az XXL, akkor van benne magyar nyelv is.
Uccsó kiadás 2013 január, 2.3.6 sztem... -
stvnppp
senior tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Úgy ahogy leírtad.
De amúgy elgondolkodhatsz a Nordic Countries jelölésű Romokon is, azokban is van magyar nyelv, és abból van 2012 decemberi is. -
pyron25
aktív tag
válasz
balpeter04
üzenetére
A legegyszerűbb módja a gyári fw felrakásnak az ODIN. Az összefoglaló cikkben le vannak írva a részletei, tanulmányozd át. Az odinnal teljesen gyárira állítod vissza a telefont tehát nyoma se marad semmi főzött dolognak.
-
balpeter04
aktív tag
Úgy döntöttem, hogy teljesen visszatérnék a gyári rendszerre (2.3.6) így ebben szeretnék egy kis segítséget kérni. A készülék alapból Telenor-os, így elméletileg ez a firmware lenne a jó. Jelenleg CM10 van a készüléken.
Lenne néhány kérdésem:
- ehhez a frissítéshez OTA vagy Odin szükséges?
- a készüléken módosított kernel van, így a gyári rendszerre történő visszatérés előtt szükséges a gyári kernelre való visszatérés?
- van valamilyen hülyebiztos módja (KIES) a gyári szoftverre történő visszatérésnek? -
stvnppp
senior tag
válasz
ztoldy
üzenetére
Egyes akkumulátorok (pl.: laptopakku) tárolásánál, illetve ritka használata esetén azt szokták ajánlani a hozzáértők és a gyártók, hogy ne 100 %-on hagyjuk az akkut, hanem 50-60 % között, valamint hogy havonta legalább egyszer csináljunk egy teljes töltési ciklust, feltöltés-lemerítés, mivel ezzel tudjuk leghosszabbra megnyújtani az akku élettartamát. Ez vonatkozhat a telefonakkukra is, csakhogy a telefonoknál fel sem merülhet ilyen fajta használat, csak a töltési ciklusok folyamatossága. Egy kivételével, amikor a kereskedő eladásig raktározza, úgyhogy ilyenkor jól jöhet egy ciklus.
A teljes lemerítés pedig tényleg árt a Li-ion akkuknak, bár van benne a teljes lemerülést gátló elektronika, mégsem érdemes kísérletezgetni. -
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg CM10 (2013-06-05) van fenn a telefonon, de nagyon gyorsan lemerül.
Tudtok ajánlani egy tartós ROM-ot, ami huzamosabb ideig stabilan működik, és kicsit akksi kímélő?
3.0.80-as kernel van fenn. -
stefi68
addikt
Nos, gyorsan megvolt az aksicsere. Gondoltam körül nézek itt helyben mennyiért lehet rendelni.
Helyi telefon boltos vállalkozó kérdésemre azonnal kezembe nyomott egy eredeti Samsung új aksit 4e Ft kp.-ért és 6 hó garit is adott rá.
Előtte voltam a Telenor boltban is, ott 6e pénzér adták volna, de ajánlottak 3e-ért utángyártottat is.
Már majdnem megrendeltem próba szerencse alapon, mikor rákérdezve kiderült, hogy csak 1050 mAh-ás.
Mint kiderült a GigaTel-től lett volna...Amúgy meg az előző manus megtapizta és elszörnyedt, hogy ennyire fel van púposodva.
Én meg azt bizonygattam, hogy az enyém nincs.
Nekem fel sem tűnt, viszont egy egyenes dologhoz hozzánézve valóban durván púpos.Megy a töltés..., remélem drasztikusan javul az aksi idő

Ja, és azzal váltunk el, hogy formázzam meg az új aksit.
Majdnem visszafordultam, hogy elmagyarázzam neki, hogy a Li-ion aksikat már nem kell formázni!
-
stvnppp
senior tag
válasz
pyron25
üzenetére
Persze, ha hivatalos forgalmazótól vásároltad, (pl Telenor) akkor 1 + 1 év garancia vállal a Samsung. A második év az Korlátozott Jótállás, ami az jelenti, hogy "a készülék esetleges meghibásodását díjmentesen kezeljük, de a jótállás nem vonatkozik a készülék tartozékaira, illetve fődarabcsere esetén a jótállási idő nem indul újra." A magyar Ptk megkülönbözteti a tartozék és az alkatrész fogalmát, de ebbe most nem megyek bele, a külső hangszóró alkatrésznek minősül, úgyhogy cserélniük kell!
Pl.: Az én telefonom 2011. 11. 12-én lett vásárolva, de 2013. júniusában elromlott a telefonhangszórója, és simán cserélték garanciában.
-
pyron25
aktív tag
A hátlapi hangszóróm elkezdett recsegni nagyobb hangerőnél. Van rá lehetőség hogy garanciában megcsinálják? A telót 2012 februárjában vettem.
-
Laci4
senior tag
válasz
stvnppp
üzenetére
Szerintem is használható, kompromisszumokkal.

Mondom ezt úgy, hogy nálam még az utoljára kiadott hivatalos 2.3.6-os fw van rajta!
Igaz, minap majdnem földhöz csaptam. 8-ra mentem volna kocsit vizsgáztatni, 9kor ébresztettek, hogy nem ma akartam vinni a kocsit? hmm..
Telefonra nézve (töltőn volt) valami alkalmazás kényszerbezárás, hátterében ott az ébresztő, telefon forró..
Nem reagált semmire, csak akksi ki-be rakásra.. (8 sec OFF lehet ment volna, de összetörés helyett csak letéptem a hátlapot, az akksit meg ki
)
Igaz, már vagy fél éve igérek neki egy FR-t, most megkapta. Már vagy egy éve nem volt tiszta lappal indítva, kis millió program ki lett rajta próbálva, telepítve is volt vagy 100... szóval nem csoda, ha elhasalt.(mondjuk annak már nem örültem, hogy tegnap csak úgy random újraindult. Le volt rakva mellettem, szemem sarkából látom világít.. már nyúltam oda, hogy valaki biztos hív, mikor látom a samu logót.. régebben is csinált ilyet, de hogy most FR után?!)
nah mindegy.. egyelőre marad, pláne, hogy h..gyé-f..sé mennek, már ha megveszi egyáltalán valaki!
Nemrég elgondolkodtam, hogy egy használt SII-re kellene váltani, már 40 környékén ki lehet fogni jót,igaz, az igazán pöpec fogás inkább 45-50 körül van. Gondoltam ezt eladni, dobni rá egy kicsit.. de ha reálisan gondolkodok, akkor bizony, 20, nagyon max. 25 ezerért lehetne eladni.. +20-25 ezret meg szerintem nem ér meg az SII-re váltás.....Már az SIII is megy lefelé,akkor már inkább az, de az meg nem akkora nagy durranás..
Így hirtelen én is az SIV mini felé kacsingatok.

Olvastam egy tesztet, és ahogy megmaradt, valami olyasmi jött le, hogy az tényleg csak kicsit gyengébb mint a IV, nem úgy mint az SIII- SIII mini, és bejön a külseje is, mérete is pont okés... csak még az ára.. no majd 1-2 év múlva

Meg is nézem azt a tesztet
-
Izzé
őstag
válasz
Rotate
üzenetére
Sokkal azért nem, de valamivel jobb.
Egyébként egy átlagfelhasználó szemével nézve teljesen jó a gyári rom is, néha picit elgondolkodik de alapból gyors. Egy számomra nagy hibája mégis van: hiába van 300-400MB szabad ram a multitasking nincs a helyzet magaslatán. Pl. opera minivel(!) olvasok egy oldalt, bejön egy hívás és vége mindennek, újra kell töltenie az oldalt...(#10422) iMaverick: A Solo launcherről még nem is hallottam. Ki fogom próbálni, kösz a tippet!
-
stvnppp
senior tag
válasz
Rotate
üzenetére
"elég ha csak simán használható lesz... ami a W-jéről nem mondható el..."
Szerintem simán használható W
Persze nem az aktuális csúcsmobilokkal kell összehasonlítani, (i5, GSIV, stb.) és figyelembe venni azt, hogy már 2 éves telefon. Amit eddig tudott, azt tudja most is.
Se Ace 2-re sem GS3 minire nem cserélném le. A GS4 minire már igen. Az meg még drága. -
iMaverick
addikt
Amíg Samsung-os voltam, a TW volt az első, amit lecseréltem... Szerintem mindegyik launcher jobb nála, nem értem, a Samu miért erőlteti? Ezerszer jobb a Holo, a Nova, az Apex, vagy az általam most favorizált Solo Launcher. (Ez állítólag "örökké" ingyenes lesz, miközben már most olyan funkciókat is ismer, ami a többinél már csak a fizetős verzióba fért bele.)
-
hematomaI
tag
Nálam is ugyan ez volt az aksival.Speedshop.
-
stefi68
addikt
Tegnap előtt már kivettem és mint írtam nem púpos, nem billeg.
Na mindegy meglátjuk, most rátettem Hurtsky v2.8 kernelét és 1 óra sem kellett, hogy feltöltődjön.
Tegnap előtt meg vagy 2 óra kellett neki.
Közben meg eszembe jutott ez a gyorstöltéses dolog. Gondoltam ez valami kernel újítás, de ezek szerint rosszul emlékeztem.Mindenesetre már nézem az esetleges aksi beszerzési forrásokat...
Ez tűnik eddig a legjobb hazai ajánlatnak.Más....
Ezt a JB 4.3-szerű ROM-ot tette már fel valaki? Mennyire használható? Látom már erre is gyártott Kernelt Hurtsky. -
SkyLaci
őstag
"A gyors töltés az csak adatkábeles megoldásnál használható" - de tulajdonképpen ott sem, valóban annyit csinál hogy a telefon hálózati töltőnkén érzékeli az usb-t, tehát nem indul el az usb fáljmegosztás vagy mi, de a leadott áram végül is ugyanannyi, és ha megnézzük az akksi grafikonon, nem látszik különbség a töltés sebességét tekintve.
ja egyébként a gyorstöltés bekapcsolásához külön program kell a play-ről...de mint már írtam tapasztalataim szerint felesleges
-
tomp
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
Lassan elhal az akksi.

Vedd ki az akksit és rakd le az asztalra. Nézd meg nem billeg e egy kicsit. Ha mind 2 oldalon fixen fekszik akkor okés. Ha egy kicsit is billeg akkor kezd púposodni.
A gyors töltés az csak adatkábeles megoldásnál használható. Nem adatkábelként kezeli akkor a telefon a kapcsolatot, hanem AC töltőként. A számítógép sem ismeri fel telefonként. Nem jelez semmit hanem csak szimplán elkezdi tölteni az usb maximális teljesítményével. -
stefi68
addikt
Érdekes jelenségeket produkál az aksim.
Eddig ugye ez nem újdonság, mivel még az eredeti.Szóval nem volt vele eddig bajom, de a CM10.1 Alpha8 óta sokkal jobban merül. Felpúposodva nincs.
Ami igazán furcsa, hogy a teljes feltöltés ideje egyszer 1.5-2-óra, másszor meg 40 perc.
Ez úgy gondolom nem normális dolog.Szerk.:
Mondjuk most jutott eszembe, hogy kernel csere-bere is volt közben.
Lehet, hogy Arco kernelénél volt 1.5 - 2 óra, Hurtsky/Madridii kernelénél meg 40 perc.
Mintha olvastam volna, hogy van olyan ficsőr, hogy gyorstöltés, bár a beállításoknál sehol nem láttam ilyet
-
FekaP4
csendes tag
Aki arco romjait nyustöli, és közben rádiózik is, ajánlom figyelmébe a legújabb Spirit FM-et. Felrakáskor nekem nem kellett semmi sem állítani, max a régiót. De ott is van változás. Én világ 200Khz-re állítottam, minden csatorna tisztán hallható, nem úgy mint az elődöknél. Illetve, külön hangerő csúszkát is kapott, nem kell szenvedni a hangerő gombokkal. Tesztelni nem nagyon volt időm. Kilépés után a telefon még mindig újraindításra szorul, mert hang az nincs. De lehet,hogy már javították, csak beállítási probléma.
Sztem guglin megtaláljátok, itt a fájlnév: Spirit FM Unlocked v2013_08_10.apk -
tomp
félisten
Felraktam a CM9-hez a HurtSky V4.3-at!
Valami nagyon változott mert az akksi idő és a teljesítmény is sokat javult!
-
stvnppp
senior tag
válasz
dejansapic
üzenetére
A Téma összefoglalóban van egy bevált módszer, szerintem azzal próbáld meg, azzal menni fog!
(#10408) stefi68:
2.3.6-tal is működik. -
stefi68
addikt
válasz
dejansapic
üzenetére
Mivel itt szinte mindenki "főzött" ROM-okat használ amik alapból ROOT-oltak, ezért kb. 2 évvel ezelőtt kellett ezzel foglalkoznunk.
Ha jól emlékszem, annak idején ezen módszerek valamelyikével sikerült.
Android 2.3.5-nél tuti jó volt, 2.3.6 verziónál nem biztos a siker
-
dejansapic
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a készüléket, de a SuperOneClick v.2.3.3.0-val nem igazán akar sikerülni, az utolsó sorban ez fogad:
mount -o rw,remount /dev/block/mmcblk0p15 /system > /data/local/tmp/output 2>&1
export TEMPRANDOM=48156
export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output
mount: Operation not permitted
END:48156
Mi lehet a gond?
-
tomp
félisten
Nagyon beindult HurtSky.
[CM10.2][3.0.x] HurtSky's V1.0Lehet azért csúszik a 10.1-es kernele mert megpróbálja megoldani a képernyő hibát amivel arco Atyánk bajlódik?

-
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)

- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

)