- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaladys
csendes újonc
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Tab S7-et, amivel nagyon-nagyon meg vagyok elégedve.
Vásároltam hozzá egy gyári billentyűzetes tokot is, ami nagyon jó.
Két problémám van eddig összesen!!!
Kis billentyűzet, angol kiosztás, megszokom. Sajnos hosszú ó helyett mindig a DEX/Screenshot gombot nyomom meg. És annyi képernyőképet kell törölnöm nap mint nap, hogy az nem emberi. Erre valakinek van valami megoldása, hogy inaktiválni azt a gombot? Tudom, ne nyomjam meg, ettől most tekintsünk el, megfogom nyomni, ismerem magamat...
Másik, ami talán fontosabb. Böngésző baj... Banki szektorban dolgozom, és használunk egy programot, ami chrome alatt majdnem hibátlanul megy, a baj csak az, hogy ha vissza akarok görgetni az űrlap tetejére, akkor állandóan lefrissíti a weboldalt, és kezdhetek mindent előről, így az 5 perces munkát kb fél órásra el tudja nyújtani, ami nem jó dolog. (mobilos/asztali módnál ugyan az a helyzet)
Samsung böngészőnél ugyan ez a helyzet. (mobilos/asztali módnál ugyan az a helyzet)
Opera szintén zenész (mobilos/asztali módnál ugyan az a helyzet)
Mozilla -> nem működnek a legördülő menük (Sem aztali, sem mobilos módban)
Dolphin -> egy darab kapcsoló nem működik összesen, ami nem létfontosságú, így egyelőre ezt használom, de nem az igazi valahogy.
Tud valaki megoldást ezekre a problémákra?
Előre is köszönöm a segítséget, vagy ha tudtok olyan topicot, ahol megoldást tudnak nyújtani, irányítsatok át kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest