- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doni11
tag
Számításba vettem, hogy szétkapom a tabot és kikapom az aksit, hogy újra lehessen indítani a gépet a reset-hez, de olyan patent a hátlap, hogy nem nagyon lehet megbontani nyom nélkül.
-
doni11
tag
Köszönöm újra, de ahhoz hogy factory reset-tet elvégezzem a gomb kombinációval, ahhoz kikapcsolt állapotban kell lenni a gépnek. Nem engedi kikapcsolni magát.
A másik variációra írtam, hogy csak akkor működhetne, ha a google fiókomban jelen lenne a gép, de mivel nincs bejelentkezve a gép, így hiába jelentkezem be a google fiókomba, a kereső oldalon nem található a tab.
Mostanra a legnagyobb probléma, hogy sehogy sem tudom kikapcsolni a gépet. Anélkül meg nem lehetséges a factory reset.
Erre kérnék megoldást a guruktól.
[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
Szia,
Tegnap írtam még az alábbiakat privátban - hátha hasznos lesz mlg valakinek. Namost ebben a helyzetben viszont "no para" (így, hogy teljesen szűz gépről van szó, mely nincs belakva). Ahogy a kolléga is írja - factory reset. Ehhez leírás az alábbi linken:
"Ha nem menne a hozzászólásban lertak, akkor ez biztosan működik:
https://myaccount.google.com/
"Telefon keresése" - "Kezdés" gomb
- Válaszd ki az eszköszt - majd a Google jelszó megadása
Válaszd ki: "A telefon zárolása"
"Jelszó beállítása a képernyő zárolásához" - alá írjál be négy számot az lesz az új PIN"Üdv.: dkes
-
asdf_
veterán
Ebből factory reset lesz szerintem.
Más: német 813-ra jött új rom, gondolom lassan várhatjuk mi is.
-
dkess
őstag
Szia,
Lépj be az alábbi link -re a Google felhasználónév/jelszóval. Válaszd ki az eszközt amennyiben több is van a bal felső sarokban. Itt válaszd a 'Zárolás' menüpontot. Írd be egyszerűen az új PIN -t, amit szeretnél. Ennyi
Van a Play -en app is ugyanezzel a funkcióval és kinézettel - ezen a néven keresd, ha egyéb funkció is megtetszene: Android Device Manager
Üdv.: dkes
-
doni11
tag
válasz valterka7 #835 üzenetére
Sziasztok!
Egy hozzáértő segítségét kérném.
Samsung S2 tab ujjlenyomat beállítását elvégeztem, ahol a megadott biztonsági kódot elfelejtettem. ujjlenyomatra hibátlanul működik a tab, de ha a kóddal akarok belépni, akkor visszadobálja a 30/s várakozási időt és nem fogadja el azt a kódot, amire emlékszem.
Ilyenkor hogyan lehet törölni, vagy átírni a biztonsági kódot -
valterka7
csendes tag
Sziasztok!
Tettem fel filmet eme drágaságra. MKV file. Hangot nem játszik le azt írja, hogy nem támogatott. Van valami megoldás, hogy legyen rajta hang is? Előre is köszönöm
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok, létezik valamilyen kids mode beállítas?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
asdf_
veterán
Ha ket evnel regebbi kartya, akkor dijmentesen cserelik, ha keszulekvaltas miatt kered a cseret, altalaban akkor is, micro-t nanora vagni ne feltetlen engedj (ha csak vagnanak de nem cserelnenek), mert ott a vastagsag is eltero, es bizonyos keszulekek nem veszik joneven egy vastag kartya beleeroszakolasat. Ha ket evnel regebbi kartya, akkor semmikepp ne engedj vagni, csereljenek.
[ Szerkesztve ]
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Mobilnethez sim kártyát tennék a tab-ba, de nem fér bele a kártya tartójába. Néztem a neten kisebb kártyák vannak. Ki lehetett a normál mertéből törni, de így is nagyobb kb. 2 mm-rel. Galaxy s4-ben is a "nagyobb" van!
Ilyenkor mi van?
-
PirosHello
senior tag
Sziasztok,
mivel az enyém nem EU, a napokban jött rá egy patch (T813XXU2BQD1 CSC T813XAR2BQE1 4,2 MB), ami elqrta a WIFI jelet (túl hosszú pingek lettek, állandóan kilépett online játékokból, megnőtt a letöltési idő, stb) . Aki teheti, ne tegye fel ezt a patchet, nincs benne semmi jó.
Illetve ha később jön ue. a patch esetleg Európába, akkor a csc végén "E" betűset nem szabad felrakni.Visszaraktam az eredeti Nougatot, mindjárt jó lett
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
@rglaaf
veterán
üdv
mióta frissült a tab 7 re többször előfordult meg megmagyarázhatatlan crash böngészőből,játékokból, worl exel stb nem tudom mi lehet a probéma, a tabon minden gyári
PSN:BiZzare_0 ️
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok. Holnap fogok venni egy fehér wifi-s 8.0-ás T710-est. Már leszedtem hozzá a 7-es független androidot, Odin bekészítve.
Kérdés, hogy érdemes róla valami extra infót tudni? Számítsak valami "konstrukciós hibára"? Vagy patika a gép?
-
LaciGSM
aktív tag
Tegnap délután megjött a Vodás T819-re is a 7.0!
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. Ha a chrom-használom, darabos egy kicsit. Ha a gyári böngészőt akkor pedig torzan (értsd, nem fér ki pl egy szalag cím). hozza. Valamit be kell állítanom, vagy csak alapból bénázok? (Nem kell ám helyeselni. 😁😂
-
bounty123
őstag
Végre 810-re is megjött, 800 mega.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Most akar letölteni a T819 független egy 989.46MB-s frissítést!
-
gusthy
veterán
válasz stemplar07 #807 üzenetére
Bármikor vissza tudod tolni a t-set.
-
stemplar07
őstag
Kérdés :-)
Tkomos 819 re fel lehet független romot tolni garancia vesztés nélkül ? ( van pár magentás dolog ami zavar benne )
Egyébként a Nova launcherel sokkal barátibb az UI.[ Szerkesztve ]
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Nekem T819 független van és még nem kínált föl frissítést!
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok! Lehet én is csinálok eg FR-t.
Hogy is kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 3G 16GB
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92