- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintem ezeknek teljesen mindegy, hogy frissíted vagy sem. Ami működik az működik, azt meg már max csak elcseszni lehet
De mint írtam van Xposed-os modul is, csak Magisk miatt nem szenvednék végig egy újratelepítést, de ha 2 rendszer között válaszhatok inkább Magiskot céloznám, mint a SuperSU-t.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Egyébként amilyen gagyi a tableteken a kamera lehet, hogy még AOSP ROM se ront a minőségen.
Egyébként én se szoktam ezzel fotózni, 1x használtam a kamerát, mikor megvettem ki akartam próbálni, hogy egyáltalán működik e.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Nekem most gyári ROM van fent TWRP-vel, rootal meg utána kézileg modifikáltam rajta amit Xposeddal meg szolgáltatás blokkolásokkal.
Utoljára ősz elején frissítettem. Mivel gyári frissítésnél vissza kell tenni a gyári recovery-t majd újrarootolni nem akartam bajlódni ezzel, legjobb a számomra egyébként egy Lightning ROM port lenne 815-re, viszont ha 813-ad van arra fel lehet tenni, ha enyémre jó lenne tuti azzal próbálkoznék, de jelenleg 815-öt még nem támogatja ez a ROM.De ezt csak akkor ha van olyan samsung funckió ami kell neked egyébként AOSP és Resurrection Remix ROM-ok jobbak, RR már beállításokban és Xposed nélkül is jobban modifikálható.
-
NandorHUN
addikt
Nem egészen, mert nyitással nem ezek a legfontosabb funkciók amiket megkapsz.
Ott az Xposed meg sok root igényes app ami miatt érdemes nyitni a készüléket, nagyobb a teljesítmény, nincsenek reklámok, tovább bírja az aksi, testreszabhatóbb a telefon és van nem letörölhető lopásgátló is, amik csak így működhetnek.Nekem pl csak Xposedból 23 app van telepítve.
-
NandorHUN
addikt
Ugrik. Bár én nem tudom Samsung ezt mennyire veszi komolyan. Idáig még nem volt semmi gondom Samsunggal, de több telefonomat is vittem már nyitva szervizelni és idáig sehol egy rossz szót se szóltak azért, hogy mind nyitva volt (HTC, LG, Huawei).
-
törölt tag
Most hogy így mondod, nem tudom. Mint írtam én telefonon használom a noledet,azon pedig van.
De egyébként jelzéskor egy kis ikon van csak a kepernyőn, ami akár egész napos ottlétkor is minimálisan meríti még a telefont is,szerintem tabletnél még annyit sem számítana az egész. -
törölt tag
Volt már szó róla többször Samsung telefonok fórumain, magam is telefonon használom, fogyasztása minimális az amoled miatt, így hirtelen nem is emlékszem, hogy valaha bárki is panaszkodott volna rá bármilyen okból. Használd nyugodtan,az akkustatisztikából látni fogod, hogy nem terheli a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lolita kód
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 3G 16GB