- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Előkaptam ma a aszekrènyből a kis Tab S2 met, s meglep hogy mèg mindig milyen jòl müködik. Valaki hasznàl mèg ilyet?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
NightLord
tag
Android 14 alapu lineage os 21 is elkeszult
-
NightLord
tag
válasz babosmiki #1087 üzenetére
Felraktam
Battery drain szempontjabol nem tokeletes, ha fenn van a mind the gapps, akkor egyaltalan nem tud deep sleep be menni a gep.
Ha nem rakok fel GMS-t, akkor hosszabb hasznalat utan szinten eloall az a helyzet, hogy valamilyen hatter process nem engedi a deep sleepet, de a standby energiafogyasztas meg mindig joval alacsonyabb igy, mint GMS el.
Amugy ezt leszamitva teljesen f@sza, foleg ahhoz kepest, hogy milyen regi geprol van szo.
A battery dreainhez hozza tartozik, hogy nekem a 8" as lte verzio van (t719) es pont erre a modellre buildelt verzio nincs, a t713 (wifi verzio)-as romot tettem fel, nem kizart, hogy pusztan ez okozza a bugot. -
NightLord
tag
Es most mar Android 13-as Lineage OS 20 is van rá
[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Hali, tegnap böngésztem ebayen itt Regensburgban a környéki tabokat (évek óta vadászom egy tökéletes állapotu sim kártyás 9.7 es tab s2 re) most végre találtam. Megis vettem 60euróért makulátlan és még egy gyári samsung mágneses tokot is kaptam hozzá. Még mindig rohadt jó ez a tab
-
babosmiki
addikt
válasz Alabástrom #1082 üzenetére
Nekem is ez van fenn, igaz korábbi verzió, de tökéletesen teszi a dolgát.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Alabástrom
senior tag
Ritkán téma itt a LineageOS, pedig van erre is, jelenleg 17.1 (sajnos csak nemhivatalos, de így is kb havonta megkapja a frissítéseket).
Tegnap felraktam, eddig rendben van. Szokatlanul gyors lett a masina, emlékeim szerint újonnan sem volt ilyen fürge a gyári Androiddal...Állítólag a kamerával és a GPS-el vannak gondok, de ezeket én pont nem használom egy tableten. Illetve az akku is gyorsabban merül, amire elvileg van javítás, de valami privát barkács, azt inkább nem teszem fel, inkább gyakrabban töltöm. Egyéb problémáról nem tudok.
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
november
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
1. Szerintetek a T815XXS2CTI3/T815XEH2CTI3/T815XXU2CRH1 verziószámú szoftverfrissítést érdemes felrakni? Nem lassítja be a gépet? Nem okoz valamilyen hibát? Már egy 1 éve "nyaggat" vele.
2. Szeretnék egy tiszta telepítést készíteni. Mik a lépései? -
Pierre75
senior tag
Mivel szoktátok a plexi hátlapot tisztán tartani?
Eddig alkoholos törlővel néha átnyálaztam, de most ez kevésnek tűnik. -
babosmiki
addikt
Igen jó lenne már egy 8-9" os frissítés... 😟
-
Pierre75
senior tag
válasz BestofJAVA #1076 üzenetére
Nézegettem mire tudnám cserélni, de talán az S7+ érné meg (300E HUF), így én is kitartok az S2 mellett amíg a Samu 4:3-as modellt nem frissíti. Egy 11"-es verzió időszerű lenne, de az S8 is csak az S7 ráncfelvarrása lesz.
-
BestofJAVA
tag
Nem sikerült a mobilarénának észrevenni ezt a gyöngyszemet a tabletek áradatában.
Most, 2021-ben, nyugaton sem adja el, akinek van.
Ha valaki mégis meghirdeti, azonnal jelentős érdeklődést kap, ezért észhez tér, és végül nem adja el.
A kulcs a 4:3 arány. Könyvolvasáshoz is erre van szükség, és irodai alkalmazásokhoz is, prezentációk, pdf-ek nézegetéséhez is.
Nem is beszélve a nagyfelbontású, minőségi fotókrol.
OLED, ma még mindig bőven elég ram.
Az IPAD mini kiváló androidos másolata, az IPAD korlátai nélkül. Az S2 nemcsak 4g internetezni tud, hanem egyben telefon is. 1tb Micro sd, headset Jack, stb.
-
Pierre75
senior tag
Samu már nem foglalkozik vele, így 10E környékén utángyártott vagy 16E-ért eredetinek hirdetett akku a választék.
Két hiányossága van az S2-nek: nincs hw-s x265 támogatás és gyenge a hangminősége. (Egy enyhe v iem-ből is kilúgozta a mélyhangokat. Szerencsére találtam olyan fülest ami pont passzol hozzá.)
Ezért már sokat én sem invesztálnék bele. Viszont mivel sokat olvasok pdf-t, nem szívesen váltanék 4:3-ról. Persze multimédiára jó lenne az S5e. -
SteveL
aktív tag
válasz Pierre75 #1073 üzenetére
Ahogy mondod, elölről eléggé bonyolult, az egész tabletet szét kell szedni. Hátulról pedig látszani fog a szétszedés nyoma, mert a vékony műanyag könnyen megnyomódik, de jóval egyszerűbb (ezért vettem szilikon tokot többek között).
9.7-es akkut vettem ebayről, valószínűleg utángyártottat. Mivel ingyen jutottam hozzá néhány ilyen leselejtezett céges tablethez, nem akartam nagyon drága aksit venni hozzá. A két megrendelt aksiból csak az egyik lett jó.
Azzal teljesen jó az üzemidő, 1 napot kibír intenzív használat mellett is (pl. Netflix), csak böngészéssel akár 2-3 napot is. -
Pierre75
senior tag
Köszi a választ!
2 út van, ahogy yt-on látható, a könnyebb és gyorsabb, amikor a plexi hátlap felől mennek, itt én is azt láttam, hogy nem lehet sérülés nélkül nyomtalanul bontani. A nehezebb, amikor a kijelző felől mennek, de ehhez finomabb kéz kell, több a hibalehetőség.8 vagy 9,7"-hez gyári akkut vettél hozzá? Képernyőidő hogy alakult a csereakkuval a gyárihoz viszonyítva?
-
SteveL
aktív tag
válasz Pierre75 #1071 üzenetére
Érdemes melegíteni a hátlapot, de nagyon nehéz úgy megkezdeni a burkolatot, hogy később egyáltalán ne látszódjon, mert nagyon szorosan illeszkedik. Könnyen letörhetnek a pici tartófülecskék is. Mivel szilikon tokban tartom tabot, így annyira nem gáz az, hogy már szét lett szedve.
-
Pierre75
senior tag
Aki már cserélt akkut az S2-ben, leírná sikerült-e a plexit sérülés nélkül le- illetve visszatennie? Van-e vmilyen módozat (hátlap melegítése stb) amivel érdemes próbálkozni?
-
SeatZola
őstag
Srácok! Ezt a jelenséget mi okozhatja a Tab S2-nél, hogy amikor kapcsolnám be vagy ébreszteném fel power gombbal, akkor felvillan egy fényes terület egy pillanatra? [link]
Rappi
-
Pierre75
senior tag
Nem tudom másnak milyen tapasztalata van a tabival hevc vagy x265 kódolású videókkal. Mx Player pro-t használok, nincs hw+, így sw a lejátszás. A 8 mag ellenére már 1080p anyaggal is vannak gondjai, és eléggé felforrósítja a cpu-t.
-
Pierre75
senior tag
Beleolvasva a Tab S3 topikba, szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy nem kaptunk újabb főverziót teljesítménycsökkenéssel mint a T3.
Remélhetőleg T2-t már sorsára hagyja Samu, mert nekem tartalomfogyasztásra továbbra is elegendő a T2. -
Sasskent
csendes tag
Sziasztok! Vehetnék ismerősömtől egy ilyen tabletet. A gombjai kicsit lötyögnek, egyébként külsőleg szép. Mire figyeljek a vételnél? Hány óra képernyőidő várható?
Ha kell, mennyibe kerül egy akkumulátorcsere és mennyit fog bírni?
Van jó sorozat, és kerülendő?
Egész nap el tud futni Bluetooth és VoIP kapcsolattal? A két méret közül a kisebbik a 8.0-ról lenne szó. -
Pierre75
senior tag
Tegnap befutott a 2019 júliusi biztonsági javítás.
-
babosmiki
addikt
válasz PirosHello #1060 üzenetére
Köszi! Gondoltam még körülnézek majd mielőtt nekiállnék.
-
PirosHello
senior tag
válasz babosmiki #1057 üzenetére
Tök amatőr a vidin szerepló szaki. A videómegosztón [link] látszik, hogy nem csak pattintós, hanem ragasztott is a fém hátlap. Könnyebb lenne, ha valami jó erős hajszárítóval, vagy hőlégfúvóval előtte felmelegítené körbe a hátlapot. Ennek híján 3 helyen meg is sérül a hátlap széle ...... Úgyhogy csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Pierre75
senior tag
-
-
babosmiki
addikt
Lassan lehet akksit kell cseréltetnem, van valakinek tapasztalata? Ár, hely stb..
-
asdf_
veterán
Nemtom, en nem erzem ugy, hogy egy 2.5 eves, anno felsokategorias csucskeszulekre kizarolag biztonsagi frissitesek nyujtasaert kezet kene csokolnom (nem ok csinaljak a frissitest, csak fel kell dobni egy szerverre, aztan teriteni, jo, nyilvan nem akarnak beleszaladni a faszerdobe es elotte tesztelik is valamennyit, bar biztonsagi jellegu frissitesek jellemzoen nem tudjak kakukkra vagni a keszuleket (persze azert a Microsoft tudna meselni ennek kapcsan )..
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
Nézzük a jó oldalát, hogy egyáltalán jön még rá valami frissítés
-
Pierre75
senior tag
Befutott a 2019 januári biztonsági frissítés.
-
PirosHello
senior tag
válasz lazlogogola #1045 üzenetére
A speedshopban minden Samu terméket vállalnak. Hívd fel őket.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
lazlogogola
tag
A gyerek kinyirta micro usb nyilást.
Nem megy bele a töltő.
Tudtok vmi tippet,hogy hol szervizelik?Köszönöm előre is ha vkinek van infója!
-
zsolosz
tag
Lehet vennék magamnak egy ilyen tabletet...
Szeretném a segítségeteket kérni, hol, melyik boltban érdemes?
Köszönöm! -
bounty123
őstag
válasz Alabástrom #1039 üzenetére
Teljesen jó, még ma is bőven versenyképes tablet - ami sokat elmond a tablet piacról. Számomra elképesztő, hogy a friss tabletekbe előző generációs procikat és a telefonokhoz képest fele annyi memóriát tesznek a gyártók. Közben otthon nekem teljesen leváltja/leváltaná a telefont a tablet, sokkal kényelmesebb használni.
-
babosmiki
addikt
válasz Alabástrom #1039 üzenetére
Jó ár!
-
babosmiki
addikt
válasz Alabástrom #1036 üzenetére
Mennyiért sikerült beszerezni?
-
asdf_
veterán
válasz Alabástrom #1036 üzenetére
Nyugodtan.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Készletkisöprésben vettem egy ilyet. Szabad frissíteni mindent az aktuálisra, vagy jobb, ha valahogy maradok egy régebbi androidnál?
Köszi!
LaciAmikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
babosmiki
addikt
válasz Leonardo91 #1034 üzenetére
Na ez jó hír, remélem nem rontás...
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Az óra meletti aksi kijelzést, hogyan lehet beállítani bizonyos százalékértéknél jelezzen?
Mintha régen 30%-nál jelzett volna, de ez most megszünt. -
brunner
csendes újonc
Rendben. Úgy lesz.
Anno az Xperia z1 esen megcsináltam valahogyan, azt hiszem letöltöttem a szoftvert aztán WiFi ki és kitöröltem, magát a filet. azóta is lollipopon fut a teló nem zaklat.
Ezt muszáj volt mert a frissítés után azon fórumba is panaszkodtak az akku üzemidejének csökkenésére, ez évekkel ezelőtt volt és más készüléktípuson, de lehet ezen is működne de nem 100% hogy így csináltam. -
asdf_
veterán
Folosleges a para, semmi baj nincs a hetessel, az egvilagon semmi kulonbseget nem vettem eszre.
-
brunner
csendes újonc
Üdv mindenki, érdekelne ha nem akarom 7.0ra frissíteni a gépet hogy tehetem meg? Mert állandóan zaklat ezzel de nekem jó a 6.os droid rajta stabil ennél már csak rosszabb lenne szerintem.
Hogy lehet kilőni hogy ne zaklasson? Már próbáltam pár dolgot, valami trükk? -
Zolix
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a képernyő állandóan lezár még játékokban is vagy youtube nézése közben.
Elsötétül a kép és kattan a lezárási hang, pedig 30 perc van korlátnak beállítva.
Hol lehetne azt beállítani, hogy alkalmazás közben ne zárjon le?
Az inteligens képernyőzár is be van kapcsolva. -
HawerKing
őstag
kisfiam leejtette a tabot. S a kijelzot borito uveg nem de az alatt ami van hajszal repedesek keletkeztek es a kepernyobol semmi nem latszik. 2es fel ev utan most pihen meg
-
HawerKing
őstag
Rotolni hogy lehet ???
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam a cégtől egy Samsung Galaxy Tab S2-t otthoni, de főként munkaköri használatra. Viszont rendszergazda általi leszabályzások vannak rajta amiket nem tudom eltudok-e távolítani anélkül hogy azt a rendszergazda észre venné. Wifi használat nincs; app letöltés nincs; android szoftvert nem szabad frissíteni....
Ezt ahogy láttam egy App-al korlátozzák le, ami jelszó felhasználóval működik. Esetleg van valakinek ötlete hogy ilyenkor mi lenne a megoldás, hogy használható is legyen a Tab de nem legyen nagy bukta a cégnél? -
HawerKing
őstag
Hello skacok.
Biztos sokszor volt mar ez a kerdes amiben a segitsegeteket szeretnem enis kerni, de anyira ugysem porog ez a topik hogy eme kerdessel szet offoljamEgy leiras kellene hogyan tudom egyszeruen rootolni a kis tab s2 ot ??
Elpre is koszonom a valaszt
-
Pierre75
senior tag
Aki hozzám hasonlóan memóriakártyabővítésre szánja el magát, jó ha tudja: tévesen szerepel a Samsung.com-on a 128GB-os határ, szépen kezeli a 256 GB microsd-t az S2.
-
HawerKing
őstag
Nagyon jo hardwaret rakott ebbe anno a Samsung, en csak 1 mobilos jateknak vagyok a fuggoje (order and chaos 2) nagyon szep grafikaju mmorpg jatek s rohadt nagy a hardware igenye, megis mind a mai napig hibatlanul fut max grafikan a kis tab s 2 on gondolom a proci mellett a legjobban a grafikus csipje az idot allo.
-
asdf_
veterán
válasz Pierre75 #1007 üzenetére
Jaja, az eleg ruppotlan, hogy alloban haromszor akkora betuk vannak, mint fekvoben. Arrol nem is beszelve, hogy mindig lemarad kovetesben, hogy all vagy fekszik a gep, sot, nekem mar ugy is beakadt, hogy alloban bal szelen az ora, jobb szelen az idojaras, kozepen meg a nagy semmi. Futhatnanak meg egy kort vele, mert ez igy eleg szar lett.
-
Pierre75
senior tag
válasz lgvelho #1010 üzenetére
Manuális sw frissítésre volt állítva. Ahogy rácuppant a wifi-re már szedte le a frissítést kéretlenül.
A 7-sel sikerült egy letisztult, egységes stílust hoznia Samu-nak. Vmelyik jóízlésűnek ez bánthatta a szemét ezért az egységes betűtípust és méretet is megpiszkálta. Abban igazad van, hogy tönkre is vághatta volna a működést is. (Egy hét és a win 10 is meg akar újulni. Az előzmények ismeretében előre gyomoridegem van.) -
törölt tag
válasz gyorik1983 #1006 üzenetére
Az első kérdés, hogy módosították illegálisan a szoftverét?
-
gyorik1983
csendes tag
Sziasztok! Esetleg tudna nekem valaki segíteni?Olyan problémám lenne, hogy van egy samsung galaxy tab S2 9.7 tabletem. Amikor frissíteni akarom, akkor azt írja ki, hogy illegálisan módosították a szoftverét stb.....!Tudna valaki segíteni, hogy mi ilyenkor a teendő? Rootolás, vagy esetleg más valami! Előre is köszönöm!
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Windows rendszert rá lehet valahogy varázsolni a tabra?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest