- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. Milyen billentyűzetet javasoltok kb 15000 pénzig? Kösz
-
törölt tag
válasz kovbandi82 #487 üzenetére
Bocs, de ha nem írod meg, hogy kábellel tükrözted-e a képet, sosem tudunk meg valós infót és félretájékoztat a fórum. Vagy csak trollkodásból írtad?
-
törölt tag
Most hogy így mondod, nem tudom. Mint írtam én telefonon használom a noledet,azon pedig van.
De egyébként jelzéskor egy kis ikon van csak a kepernyőn, ami akár egész napos ottlétkor is minimálisan meríti még a telefont is,szerintem tabletnél még annyit sem számítana az egész. -
törölt tag
Volt már szó róla többször Samsung telefonok fórumain, magam is telefonon használom, fogyasztása minimális az amoled miatt, így hirtelen nem is emlékszem, hogy valaha bárki is panaszkodott volna rá bármilyen okból. Használd nyugodtan,az akkustatisztikából látni fogod, hogy nem terheli a gépet.
-
SharpSA
veterán
Tud valaki jó megoldást értesítések jelzésére kikapcsolt képernyő esetén? Mondjuk villoghatnának a gombok a home mellett. Valami olyan kellene, ami takarékosan működik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
törölt tag
válasz kovbandi82 #487 üzenetére
MHL kábellel?
-
-
törölt tag
Mondjátok, ha én vagyok a hülye, vállalom, de hol van 4 alkalmazás a színekre? Kitöröltem valamit?
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. A színeket tudom valahogy változtatni? Csak 4 előre telepített alkalmazást találtam.
-
törölt tag
válasz Titmouse09 #475 üzenetére
Én is rá voltam pörögve a dologra, de 9.7 colt hova tükrözzek? Ha lenne nagy tv, átvenném a filmet gyorsan pendrive-ra azt ennyi. A profik meg úgyis NASsolnak. Így lemondtam róla.
-
Titmouse09
aktív tag
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. Ha van egy WiFi +LTE készülékem, telenoros és a szolgáltató letiltja attól még a WiFi működik?
-
NandorHUN
addikt
Ki milyen tollat használ a készülékhez? Rajzoláshoz, íráshoz keresek egyet, lehetőleg minél olcsóbbat, ami pontos és nem karcolja össze a kijelzőt se lehetőleg
Köszi.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok! Egy játék esetén azt írja, hogy nem támogatott. Valami beépülő modult emleget. Teendőm? Előre is kösz
-
@rglaaf
veterán
üdv a S pen tollak müködnek ezzel a tabbal? kéne valami normális hozzá köszi
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
válasz Titmouse09 #467 üzenetére
Volt már szó róla korábban, a hivatalos Samsung honlap szerint az újabb kivitel NEM támogatja az MHL-t. Még senki nem volt, aki ki tudta volna próbálni. Más honlapok és fórumok alapján a vezeték nélküli Miracast jobb megoldás a képernyőtükrözésre.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz NandorHUN #466 üzenetére
Köszönöm a beszámolót. Igazából a régivel sem volt sok bajom, de ezek szerint ha sikerül beszerezni akkor ez még jobb lesz
Valami miatt a 810-hez húz a szívem, de most látom, hogy a 813-as 135k körül mozog most. Azért az az MHL support sem ér több mint 10k pluszt, semmiképpen sem. De ha valaki azt mondaná a 813 is tudja, nyugodtabb szívvel vennémXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
NandorHUN
addikt
válasz Titmouse09 #464 üzenetére
Nekem van sima Tab S-em és S2-m is (családban).
Sima S-et nem szeretem, lassú (lassabb), kényelmetlenebb rajta a böngészés. Szerintem egyedül a sebesség miatt érdemes váltani.
Sima Tab S-be 1080p panel kellett volna és akkor nem lett volna gond a sebességgel, ezen a felbontáson S2 tökéletes.
2 verzió között pedig semmi érdemleges különbség nincs, valószeg csak gyártási költésgek csökkentése végett lett kiadva más hardwerrel az új készülék típus.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
HawerKing
őstag
válasz #65510400 #463 üzenetére
En meg azt nem ertem mi a francnak kell ennek az eleg ritka tabnak ket topic is... lol nyugodtan lehetne a teszt alatt is kommentelgetni, oda is kevesen irnak de latom ide is, felesleges 2 helyre foleg , hogy ezt meg nehezebb megtalalni. Aki elolvassa a tesztet es az alatta levo nem tul sok hszt tartalmazo topicot eszeb nem jutna, hogy meg van egy forum topicja is. Errol enyit
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Megboldogult Tab S 8.4 tabom utódját keresem. Szemeztem az iPad Air2-vel is, de szerintem az iOS nekem nekem van kitalálva. Végül ezt a típust néztem ki, ha sikerül beszerezni nagyon maximum 130-ért.
Van aki ugyanerről váltott és tudna mondani pár szót összehasonlításképpen?Továbbá van ugye ebből 2 verzió. A Snapi CPU-val szerelt gyakorlatilag támogatja az MHL-t, vagy sem? Lenne szíves valaki megnézni nekem a csatlakozóját? Vagy ha próbálta már valaki leírná?
Esetleg érvek/ellenérvek a 2 verzió között, amit eddig nem írt le senki? (már végigolvastam a topikot)
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
HawerKing
őstag
Van valakinek Tab S2 8" ?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
NandorHUN
addikt
7.0-áról gondolom még semmi hír...
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok! Ha jegyzetet akarok írni és ezt nem ujjal szeretném, akkor lehet az ujjam helyettesítésére használatos fizikai alkalmatossággal helyettesíteni?
-
NandorHUN
addikt
Van egy Chrome add-on. Fel kell tenni, bejelentkezni Samsung fiókkal és megy.
Sajnos nem olyan jó, mint a Firefox-os Samsung add-on vagy Dolphin sync, de teszi a dolgát. Viszont bejelentkezésnél lehetnek kisebb problémák. Ha eleget trükközik vele az ember akkor megy.
-
valterka7
csendes tag
sziasztok!
A képernyőt el tudom sötétíteni valahogy az alsó gombbal? Azzal ok, hogy életre hívom, de eddig csak az oldalsó gombbal tudtam. Nem találom a beállításokban, hogy erre van lehetőség.
előre is köszönöm
-
Feri 59
csendes tag
válasz PirosHello #443 üzenetére
Teljesen jogos, elirtam snapdragon 652 van benne, ami a qualcomm szerint tudná a gyorstöltést.Néha szükségem lenne a gyorstöltésre, még várom a Samsung hivatalos állásfoglalását.üdv mindenkinek
-
NandorHUN
addikt
válasz valterka7 #440 üzenetére
Ezzel bu tudod állitani a gombokat is:
[Galaxy Button Lights 2]www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok! Én is csatlakozom. Ez az első tabom. Eddig minden ok. Szép is jó is. Ez a VE és 819. Láttam, hogy a két alsó gomb már volt téma. Nincs bekapcsolva a takarékos mód és mégse világit, csak akkorm ha ha használom. Rádiót, hogy tudokmhallgatni. Le kell valamit töltenem? Diktafont se találok gyárit. Válaszokat köszönöm
-
NandorHUN
addikt
Valaki esetleg tud segíeni 6.0.1 alatt hogy kéne rootolni a készüléket?
-
NandorHUN
addikt
Igen van sok lehetőség, de szerintem ez a legjobb:
Chrome: nincs speed dial és adblock, full-screen
Opera/Mini: nincs adblock csak extreme (lassú) módban, nincs chrome szinkron
Dolphin: nem stabil az oldaltöltés, egyébként a legjobb lenne
Firefox: nincs chrome szinkron, full screen, adblock stb...De Samsungos böngészőn van Chrome szinkron, full screen, adblock, oldal letöltés, stabil és gyors is.
Szvsz, tableten legjobb böngésző szerintem. /PC-n, mobilon én se ezt használnám/használom
-
asdf_
veterán
válasz NandorHUN #434 üzenetére
Van Chrome, van Firefox, van Dolpin browser, van Opera. Es ez csak amik gondolkodas nelkul az eszembe jutottak. Erdekel barkit is a gyari bongeszo?
De amugy oda van irva: This update is available for Galaxy S7 Edge, S7, Note5, S6 Edge+, S6 Edge, S6, S6 Active, Note4, S5, S5 Neo, S5 Active, S5 Sports, S5 LTE A, Note3, S4, S4 Duos, S4 Active, S4 LTE A, A7, A8, A5x, A7x, and A9x with Android 5.0 and above. Nulla tablet van felsorolva, miert csodalkozol, hogy nem tudod felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok!
Mai nappal csatlakozok hozzátok.Az lenne a kérdésem a T 813 támogatja e a gyorstöltést?
Snapdragon 620 van benne.köszönöm
-
NandorHUN
addikt
Internet for Samsung programot hogy lehet frissíteni?
-
asdf_
veterán
813-ra kijott az update, szeptember elsejenel tart biztonsagilag.
-
NandorHUN
addikt
Azt valahogy be lehet kapcsolni, hogy a gombok állandóan világítsanak?
Elég zavaró sötétben ha állandóan kikapcsolnak.
-
asdf_
veterán
válasz NandorHUN #419 üzenetére
Azért nem garis, mert eredetileg voda függő és ezt vélhetően nem legálisan kiütötte valaki belőle. Még majdnem egy év garinak kéne lenni hozzá, ha nem ez a hülye beregisztrálós gari lenne hozzá, amit te nem tudsz megcsinálni. Viszont ugyanennyi ideig lebeg a fejed fölött a kasza, hogy az eredeti vásárló fizesse rendesen a számláit és ne tiltsa le a szolgáltató IMEI alapján.
Ps: screnshot a tenyered élével simítod végig a kijelentés, és akkor nem kell fotózni -
NandorHUN
addikt
válasz Luser2000 #418 üzenetére
Uh, bocs, most olvastam már feltettem amit linkeltem. Szerencsére nem volt semmi gond, minden problémamentesen lefutott. CSC nem sokat mond nekem sajnos, de remélem ezzel nem lesz gond.
Készülékem már amúgy sem garanciális. Segítséget pedig nagyon köszönöm.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Itt az info amit fotóztam:
[Drive]Az alkalmazáson belül rámentem bal oldalt a Firmware böngészőre és ott ezt adta ki legfelül (több is volt)
[link]Ez jó lesz? Eredetileg egy Hun - T-mobile frissitést szedtem le, de akkor melyiket lenne érdemes feltennem?
-
NandorHUN
addikt
válasz NandorHUN #412 üzenetére
Uh, el is felejtettem készülékem adatait -hátha az kell-
SM-T815 független készülék.
Alapsáv verzió: T815XXU1A0G5
Build szám: LRX22G.T815XXU1A0G5Találtam egy linket de az tele volt különböző Firmwareekkel , sajnos nem tudom melyik jó ehhez a készülékhez.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Kisebb segítséget kérnék - összefoglaló híján- . Tab S2-m Lolipop van, szeretnék updatelni 6.0 ... vagy legújabb rendszerre, DE nem talál semmi frissítést a készülék.
Honnan tudnám leszedni a frissítést? Manuálisan hogy kéne feltennem? Milyen mappába kell tenni és hova kell kattintani?Ha nagy fáradság lenne leírni az is megfelel, ha csak egy megbízható leírás linkjét elkülditek, ahol le van írva és tuti nem brickelem a készüléket
Előre is köszönöm
-
csabicska
senior tag
Üdv.
Akinek volt Tab S 8.4,
Most pedig ezt "koptatja;tud abban véleményt alkotni,hogy ez mennyivel erősebb?
Ha igen mennyivel?
Megéri váltani?
Köszönöm-Galaxy S20 - The best-
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Van egy S2 T-810-em, benne egy 32gb-os memóriakártya.
Rengeteg játék van rajta, de nem tudom, hogy melyik van a memóriakártyán és melyik a gépen. Egyesével meg tudom nézni, de az 150+ játéknál, újra és újra nagyon időrabló.
Szóval:
(i) be lehetne állítani valahol, hogy a programokat alapból az SD kártyára telepítse?
(ii) át lehet egyszerre több alkalmazást mozgatni a memóriakártyára?
Köszi előre is, én nem boldogultam.
Üdv.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Tab S 8.4 tabletemnek szuper hangja volt.
Stereo hangszórók miatt.
Ez hogyan szól ?
Érezhető a különbség negatív értelemben?
Köszönöm-Galaxy S20 - The best-
-
törölt tag
válasz #65510400 #406 üzenetére
És ha már itt tartunk, elég sok fórumot szoktam olvasni, és amikor szóba kerül egy kütyü tartós használata, általában elég hamar be szokta írni valaki, hogy minek vigyázzon a készülékére, úgyis csak 1 évig tartja meg, a következő tulaj meg kit érdekel. És ilyenkor mindig nagy az egyetértés, meg megy a +1-ezés. Én elfogadom (mit tehetnék), hogy a mai világ ilyen, nem csak, hogy nem érdekel a másik ember, de direkt szarunk is rá (nehogy má neki legyen jó! ), és ettől még menők is vagyunk, viszont egy jó ideje inkább tovább spórolok, de csak új dolgot veszek.
-
törölt tag
válasz NandorHUN #404 üzenetére
Azért ez szerintem nem ilyen egyszerű.
Ott kezdődik, hogy ha romolgatva volt, és ugrott a knox, nincs rá gari és csak isten tudja, mi lett rajta elmòkolva. Vagy nem tudhatod, hányszor esett le vagy ütődött meg, és mondjuk a próba során működik, de otthon majd látod, hogy èrintkezőhibàs, de nincs gari rá. Ugyanígy esetleg megúsztatták, úgy ahogy kiszàradt, a próbánál jó, de otthon párásodni kezd. Ne adj isten az elmúlt egy évet torrentgépként töltötte, vagy nagy melegben használták végig, esetleg folyamatosan bedugva tartották, stb.
Minden termékre lehet vigyázni, meg nem vigyázni, egy garancia nélküli gép mindenképpen kockázatos.
És ha már sufnigsm, talán az S7 fórumba olvastam, hogy van belőle hamis? Van jó gsm bolt, de egy garancia nélküli készüléket isten tudja hol vettek, lehet, azért nincs rá garancia, mert már megszűnt az a bolt. -
asdf_
veterán
válasz Leonardo91 #403 üzenetére
O, dehogy nincs itt ragasztgatas... A gyari akksi amugy 13 ropi a gyorsboltban.
@NandorHUN: Nemtom, ahol egy random kis kft. adja a sajat maga altal vallalt garit, nekem arra nulla bizodalmam van.
[ Szerkesztve ]
-
-
asdf_
veterán
válasz Leonardo91 #401 üzenetére
Arrol az aprosagrol nem is beszelve, hogy milyen "konnyu" kicserelni
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980