- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
válasz
zsoltyyy #352 üzenetére
Ezek mind lehetőségek, ha akarom, akkor nekem is egy 5x5ös rács az egész, DE ezen felül tud többet is, és ti ezzel kötözködtök
az a baj hogy tudja, felháborító, hiszen éppeszú ember nem használja ezeket, csak elrontja a rendszert
szóval szabadkezet ad a felhasználónak
áhh, FALnak beszélekjó éjszakát
-
LSL1337
őstag
válasz
zsoltyyy #340 üzenetére
50 mega havi csomagban vagyok a telóra, és egész hónapra belefér a FB notification, gmail óránkénti sync, plusz last.fm scrobble minden zene után
ez kb 30 megát teszi ki egy hónapra, de este wifin van mondjuk, minden 2.3.3-nés ez megint csak tapasztalat, nem halottam.
androidon mi történt volna másképp? ugyan úgy nekemadta volna. De ha megkérdeztek volna vásárlás előtt, akkor mindketten SGS2-t nyomogatnának
miben fejletebb?
feloldottam a lockscreent, és már majdnem tudok mindent amit tudni akarok
ez hol csilivili?
befrissül az összes widget a háttérben, plusz also statusbarban is ott lehet 1-2 program (zene, IM)tegnap este linkeltem egy szép nagy listát android vs ios ÖT, szóval az egy évvel későbbi verzió mit tud felmutatni
szépen lecopyz mindent, amivel nem is lenne baj, ha nem minden nevetséges apróságggal pont az apple menne a bíróságra -
LSL1337
őstag
válasz
zsoltyyy #337 üzenetére
Galaxy Tab 10.1 Home Screen
vs
Ipad 2 Home Screenés akkor ugye az iOS a fejletebb
D
mint írtam korábban, a családban van 2 iPhone 4, és mind a kettőt nekem kellett beállítani, mert a tulajnak lövése nem volt róla hogy mit hogyan, nem analfabéták, nem facebookoznak, nem az ő világuk ez az egész
a cikkben is le van írva hogy out of the box tud minden alap dolgot, ezt sem bonyolultabb használni
itt legalább nem kell mindig beírni a jelszavam ha "veszek" valamit a marketrőlde iPhone 4-en is eltűnt 2 napra teljesen a 3g, (természetesen a menüben be volt kapcsolva)
3-4x restart, repülőgépes mód ki be kapcsolgatással egyszer csak visszajöttnem tudom miért kell iOSt annyira fényezni hogy az hibátlan, tökéletes ui
amikor az abszolút laikus iPhone 4 user, aki még életében nem halott arról hogy iOS vagy android, az volt az első benyomása a galaxy tab-omról, hogy ugyan az az operációs rendszer van ezen is, mint az ő iPhone 4-én, legalábbis nagyon hasonló, legalábbis felépítésre.
persze nem értette miért kezdtem el nevetniott a 2 kép, többet mond 1000 szónál
-
qpwoeiruty
tag
válasz
zsoltyyy #296 üzenetére
"ios-ben mi a "csillivilli"? "
Mi nem az? Illetve régen az akart lenni, csak a mai napig annyit változott, hogy egy hátteret is be lehet tenni, ami mondjuk szánalmas. Manapság ez a dizájn valóban inkább ózsdi is elavult, mint csillivilli, ebben igazad van.
Az, hogy sokmindent nem tudtam rajta megoldani, az iOS-t minősíti, illetve azokat, akiknek (hozzád hasonlóan) ezek a korlátozások fel sem tűnnek, mert azok valószínüleg még soha nem használtak rendes okostelefont. -
kenand
veterán
válasz
zsoltyyy #224 üzenetére
Nem a sok alkalmazás teszi egy telefont okossá
Wave II
Netezni lehet vele, Google szinkronizáció van, HD videot lejátszik és felvesz!
mkv magyar felirattal alapból megy...
Működik 3g hálózat megosztásként, office alkalmazás van rá. Néhány játék, nem is kell több, egy telefon nem arra való.
Minden van rá ami kell.
Bocs Angry Birds nincs rá, de attól még okos telefon...Tábla oprendszernek már tényleg kevés lenne jelenlegi sw felhozatallal egy Bada - a lényeges dolgokra már lehetne használni annak is-, de telefonnak egyáltalán nem gond.
-
Wave86
tag
válasz
zsoltyyy #205 üzenetére
Hát már ne is haragudjál, de az összes Ipad 2 ugyanolyan. Hogyan különbözteted meg a másikétól? Ja tudom, van olyan színes hajlítgatós fedőlap!
Szinte vicc, hogy az összes politikus meg sztár azt hiszi magáról, hogyha ipaddel rohangál, akkor milyen menő.
Pedig az Androiddal a Samsung is van olyan szinten (ha nem magasabban). Jelzi ezt, hogy miért is akarta olyan hevesen betiltatni az Apple.
Biztos vagyok benne, hogy a februári bemutatón a Samsung megint alkot valami újat, még ütősebbet. (És nem csak annyit, hogy tesz rá egy kamerát!)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsoltyyy #205 üzenetére
Lehet meglepődnél azon, hogy hány embernek van iPad/iPad2-je, és hánynak van Android-os tablet-je.. (és akkor ne nézzük ide a kínai nevesincs táblakgépeket, bár ahogy gondolod...)
Az igaz, hogy az elég gáz, hogy egy ~150-200k-s terméken akad a gyári OS...
(#206) Everman: Attól még lényegében ez igaz...
-
Wave86
tag
válasz
zsoltyyy #198 üzenetére
Volt a kezemben, ki is próbáltam egyik műszaki áruházban (igen, ott
. De nem győzött meg. Szerintem egyáltalán nem egyedi, tömegtermék. A képernyőarány nem megfelelő. Ikonok, ikonok hosszú sora.
Azért a Tab 10.1 widgetjei, meg a tálcáról előhívható minialkalmazások szerintem nagyon kreatív és pont erről kell szólnia a tabletnek, hogy egyedi megoldásokat nyújtson.
Azt már csak így adalékként mondom, hogy a Tab 10.1 képernyő méretaránya teljesen rendben van!De a lényeg, mostmár mindenki találhat magának kedvére valót!
-
qpwoeiruty
tag
válasz
zsoltyyy #198 üzenetére
Nem hiszem hogy látszana, én napokig használtam, és ugyanezt tapasztaltam. Egy 10 colos kijelzőn ugyanúgy abból áll az egész kezelőfelület, hogy 4x4 darab ikon van rajta szétnyújtva amiket jobbra-balra lehet görgetni, mint a 3,5 colos iPod touch-on, egészen egyszerűen röhejes az egész. Inkább rajtad látszik hogy fogalmad nincs róla. Nézz meg egy Honeycomb tabletet, valahogy így képzelek el egy igazi tablet UI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest