Új hozzászólás Aktív témák
-
bllo
tag
Akkor Te pedig légy oly kedves és olvass vissza 5 hozzászólást, ott érdeklődtem megfelelő szakmai fórum után. Amint azt a kérdésemet megválaszoltad, már röpülök is át oda
@konyi79: ahogy külfödiül utánaolvasgattam, a Tegra és az mkv nem szeretik egymást, így playertől függetlenül élvezhetetlen az aktus. Én most amit meg akarok nézni, azt AVS video converterrel a PC-n átalakítom avi-ba, úgy hibátlan a dolog (720p-ben tesztelve). Csak hát nyilván az időigényes, pár filmet átkódolni már beletelik egy egész éjszakába is simán...
@gabsz227: gratula hozzá, imádni fogjátok! nekem a gyári player és a moboplayer is egyaránt tetszik (a fentebbi javaslat alapján adok majd egy esélyt a vplayernek is) inkább az a baj, hogy a hd filmek/sorozatok terén standardnak számító mkv formátummal nem boldog a kicsike, amíg nem kerül jobb megoldás, marad a konvertálgatás...
-
zsoltyyy
senior tag
Ez olyan, mintha egy olyan embernek, aki még látni se látott kocsit, odaadnál egy 20 éves opelt. Biztos elájulna tőle, hogy húúúú de nagyon tuti, miközben vannak annál 1000x jobbak is csak azokat ő még hírből se ismeri. (ez egy baromira lesarkított példa)
A lényeg az, hogy ha valakinek nincs összehasonlítási alapja (pl a tabletek között), akkor neki simán megteszi szinte akármi. És nem, nem azt mondom, hogy ez szar, de szerintem ha egy xpad 70-et adtál volna oda neki (és azóta nem mutattad volna neki a GT-ot) azzal is ellenne. Sőt baromira tetszene neki.
-
ZooLee
senior tag
Mást sem csinálsz (nem csak itt most ezekben a hozzászólásokban, hanem az egész topicban) mint rosszindulatúan belemagyarázol valótlanságokat más hozzászólásába. Rajtad kívül senki sem szarozta a GT10.1-et, de megkritizálták ilyen-olyan tulajdonságait. De te minden egyes hozzászólásba sikeresen belemagyaráztad.
Több helyen is írod: "a következőt kell kiolvasni:" Nem, semmit nem kell kiolvasni, főleg nem azt, amit te magyarázol bele. Próbálj kevésbé rosszindulatúan állni a hozzászólásokhoz, messzebbre mutatna, értelmesebb vita lehetne...
Z.
-
zsoltyyy
senior tag
űűűű hallod, te nagyon túlkaptad...
ZooLee-nak adok igazat 100%ban.
Senki nem írta le, hogy ez a tablet szar, de ha le is írták volna, mit számítana? ipad2 hozzászólásai között minden 50. kommentelő leírja, hogy szar és csak azok vesznek olyat akiknek jobsbá kimosta az agyát, mert egy zte blade, vagy egy wayteq jobb negyed áron.....
olyan hozzászólásokba próbálod belemagyarázni a tablet fikázását, amelyekben a tablet még említés szintjén sincs... iszonyat gáz amit művelsz, már bocsi.
-
ZooLee
senior tag
Óóó, baz+, Te tényleg nem érted...
Megpróbálok segíteni egy kis szövegelemzéssel:
Oppenheimer: "Ezt te is tudod, hogy nem igaz. Nem véletlenül elégedettek az iOS userek, az Android userekkel ellentétben."
Nem, nem azt mondja, hogy a GT 10.1 szar, hanem azt, hogy iOS jobb, mint az Android. (Válaszolta ezt arra a felvetésre, hogy az Android mindenben jobb, mint az iOS. Szó nem volt GT-ről.)
Káosz Kölyök: "Ilyen áron teljesen esélytelen a cucc. Inkább iPad2 kis ráfizetéssel. Azért az egy brand ez meg csak egy Samsung."
Nem, nem azt mondta, hogy a GT10.1 szar, hanem azt, hogy szerinte az iPad 2 jobb, inkább az kellene neki.
Káosz Kölyök: ,hogy őszinte legyek jobbnak is tartom az iPad2 azon kívül, hogy ezt 2 év múlva az eredeti ár töredékéért tudom eladni még az iPad2 -nek a használt ára sem lesz éppen olcsó. Egy olyan felhasználó aki úgy gondolkodik mint én, hogy alig többért kapok egy olyan cuccot ami nem csak, hogy jobb hanem tartósabb is eldönt minden kérdést. Ja és persze ott nem látni akadást. A videó alapján ez a cucc nagyon küzd, ha ez egy Nokia teszt a tesztelő már a málnásba küldte volna el. Mivel Android van rajta Ajánlott lett. Ez ennyi.
Nem, nem azt mondta, hogy a GT 10.1 szar, hanem azt, hogy jobb az iPad 2. És mellette beszól a tesztelőnek, hogy szerinte elfogultan osztályzott.
huntenseN: Samsungból maximum porszívót..
Nem, nem azt mondta, hogy a GT 10.1 szar, hanem Ő a Samsungot úgy egészében nem szereti.
Na, remélem ezek alapján már sikerült megfelelően értelmezni a dolgokat, és kérlek, a jövőben próbáld ezt egyedül megoldani, mert így qrva lassan fogunk haladni a téma megvitatásában...
Z.
-
ZooLee
senior tag
Nem, nem mondta.
Végigfutottam a topicot, még Erdoke és Everman se mondta, akik a leginkább iPad pártiak. Sokan mások is fanyalogtak, hogy a Transformer jobb, meg m'érnincs HDMI, SD-slot, stb. de nem szarozták. Senki. (Ellenben az iPad-ot igen...)
Szóval próbálj lehiggadni, és átolvasni a topicot. Nem az abszolút milyenség (szar vagy sem) volt a kérdés, hanem az egymáshoz való viszony.
Z.
-
ZooLee
senior tag
nem elvárás, hogy elolvasd a topicot, amiben hozzászólsz, de hasznos lenne.
De a szövegértés elvárás lenne. Nem arról volt szó, hogy jó, vagy sem, mert abban nincs igazán vita, hogy a Honeycomb-os GT10.1 jó, hanem arról, hogy az iPad még mindig jobb, vagy jobb lett-e a GT10.1 mint az iPad.
Z.
-
ZooLee
senior tag
-
LSL1337
őstag
komolyan azzal érveltek hogy a widget hátrány?
a mail, időjárás, music, battery graf, rss feedek, ez mind hátrány, hogy lockscreen után EGYBŐL látom az ÖSSZESET, nem kell átmásznom 4 appon, és ezeket is akárhogy kombinálhatom
és kb az a véleményem erről is mint az eladásról, attól a platform nem rosszabb mert találnak olyan embert akinek nem tetszik
google meg akármit talál, ha arra keresek rá hogy ki szerint übersirály a tab és fos az ipad, akkor azt adja ki, ha meg arra keresek rá hogy ki szerint fos a kukásdoboz és az alma a király, akkor meg azt adja ki
1 linket kértem, erre nem voltál képesvoice search is haszontalan
de a flasht is bebizonyítottátok hogy haszontalan
ezek mind a rendszer hiányosságai, csak ti már megtanultatok együttélni vele
ezeket ne hívjuk már előnynek -
erdoke
titán
Jelenleg a tablet vásárlók legalább 70 %-a számára nem lényeges probléma, tehát egyelőre én képviselem a többség álláspontját. Ne csinálj már úgy, mintha a sok gagyi és filléres, de akár a féligényes és drága androidos tableteket tízmilliók vennék, mert van benne Flash...
-
erdoke
titán
Ha nem pepecseltél volna, hogy megtaláld a boltot, ahol a legnagyobb a különbség a Tab javára, akkor belinkelted volna mondjuk mindkettő Árgép oldalát. Csak tipp, de meg is nézzem?
"lejátszik flash-t"
Még mindig él ez az urban legend, hogy iPad-en nem lehet semmiféle Flash tartalmat megnézni? Esetleg ha egyszer ki is próbálnád, és úgy állnál le vitatkozni? Sokat növel ám a hitelességeden, már ha számít..."kicsivel nagyobb fizikai méretű, sokkal nagyobb felbontású kijelzője van"
Na, ezek végre konkrétumok... lennének, ha utánaszámoltál volna. Lszi tedd meg, és gyere vissza a két készülék kijelzőjének felületével és ppi-jével. THX"eredeti 7-es sgt-m van már szűk egy éve, a minőségére meg az anyagválasztására nem lehet panasz. ezek alapján eszembe nem jutna ipadot venni."
Értem. Tehát nem csak iPad, de Honeycomb-os tabletek se voltak a kezedben. Gratula. -
erdoke
titán
Nincs gond a röccenéssel, de azzal se, hogy talán ha 200 natív alkalmazás van a Honeycomb tabletekre, csak ha olcsóbban van olyan, amelyik nem röccen annyit (vagy annyira zavaróan), illetve van rá 100e+ natív app, akkor ott gond van az ár/teljesítmény aránnyal. Erre jön még a (gyakran olcsó hatást keltő) műanyagok túlzott használata. Fele áron hajlandó lennék ezeket a kompromisszumokat megkötni, de amíg 180-ért, azaz a legfőbb versenytársnál is drágábban kínálják a 16 GB-os 3G-s GT 10.1-et, addig mindez főbenjáró bűn.
-
Sofian
őstag
A röccenés fetisizmus egem is zavar, én a konvertálásra gondoltam...
Ha valaki egy sorozatot 720p-ben szed le és ebből két epizódot gyorsan magával akar vinni mert mondjuk vonaton nézegetné, akkor kezdje el átkonvertálni hosszú 10 percekig esetleg órákig, vagy egyszerűen húzza át telefonra...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest