- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kainbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik munkatársamnak van egy ilyen készüléke és a papája a gyerekkel azt játszották, hogy a feloldó mintát próbálták kitalálni. Ennek az lett a következménye, hogy már csak a google felhasználó névvel és jelszóval lehet csak feloldani a készüléket, amit persze nem akar elfogadni. Utána olvastam és kipróbáltam minden trükköt, de egyik sem vált be (jelszó helyett null, adb stb.) Sajnos nincs rajta bekapcsolva a wifi, nincs rootolva, nincs bekapcsolva az USB hibakeresés. Az egyetlen megoldás, amit találtam az a factory reset. A kérdésem az, hogy ha nyomok neki egy factory resetet, akkor törli a belső memóriából a dolgokat (fényképeket)? Mert más telefonokon nem szokta, csak nem ismerem ezt a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest