- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kainbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik munkatársamnak van egy ilyen készüléke és a papája a gyerekkel azt játszották, hogy a feloldó mintát próbálták kitalálni. Ennek az lett a következménye, hogy már csak a google felhasználó névvel és jelszóval lehet csak feloldani a készüléket, amit persze nem akar elfogadni. Utána olvastam és kipróbáltam minden trükköt, de egyik sem vált be (jelszó helyett null, adb stb.) Sajnos nincs rajta bekapcsolva a wifi, nincs rootolva, nincs bekapcsolva az USB hibakeresés. Az egyetlen megoldás, amit találtam az a factory reset. A kérdésem az, hogy ha nyomok neki egy factory resetet, akkor törli a belső memóriából a dolgokat (fényképeket)? Mert más telefonokon nem szokta, csak nem ismerem ezt a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest