- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Studiossrác #474 üzenetére
Ne aggódj! Nem kell gyakran töltögetni. A 60 óra az a zenelejátszási maximum kikapcsolt kijelzővel, a 8 óra meg a videólejátszási max.
-
válasz
Studiossrác #476 üzenetére
Én videóra mindig is csak 8 órát láttam megadva, a 60 óra a zenelejátszásra vonatkozik (nyilván kikapcsolt kijelzővel).
Nekem a maximum eddig 7 óra 45 perc volt (zömmel böngészés (részben off-line), ebook olvasás, stb.), ekkor még volt benne 15% szufla. A fényerő nálam általában minimum közelében van (mesterséges világítás mellett úgy érzem kellemesnek).
(Most pl. a töltés 40%-os, 6 óra 40 percnyi kijelző használat után, és pont négy napja vettem le a töltőről. A Wifi szerinte 9 órát volt használva, ami persze nonszensz, nyilván az idle státuszt is beleszámolja, amikor túl sok erőforrást nem eszik. (Én általában ki szoktam kapcsolni, ha nem kell, aminek megvan az a járulékos haszna, hogy olyankor nincsenek reklámok (Angry Birds, Webster, etc.). Tudom, hogy ez nem szép dolog.
)
-
agabe
addikt
válasz
Studiossrác #474 üzenetére
Nos bevallom filmet igazán még nem néztem rajta...csak kipróbáltam pár 720p-s videót, de több órán keresztül más egyéb használata nélkül még nincs tapasztalatom a filmlejátszásban.
60 óra azért soknak tűnik...annyit nem bír ki az akksi a kijelzővel az tuti.
Inkább zenére mondanék annyit elképzelhetőnek. -
agabe
addikt
válasz
Studiossrác #471 üzenetére
Folyamatos nonstop üzemben nem szoktam bírni egyszerre, de két részletben (közte mondjuk fél nap szünet bekapcsolt, de nem aktív állapotban) ha a képernyő nem maxon megy (mert úgy kiégetné a szemem, de még 50%-nál is lejjebb szoktam venni bőven), akkor 5-6 óra amikor elkezd kiabálni, hogy töltő kell neki (20% alatt)
Ha esetleg valami combos játékkal próbálod, akkor biztos kevesebb ideig húzza, de a sima filmnézés nem erőlteti jobban mint a netezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest