- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
UBUGNF1 modem, ha valaki igényt tart rá!
-
szunyi777
őstag
válasz
designREX #86021 üzenetére
Hmmm nem igazán értettem a problémád, de a lényeg, hogy megoldódott...
"A teló nem indul el hanem a clockworkmod -ba lép vissza restartkor."
Az csak akkor indulhat újra recovery-ben ha a restart recovery-t nyomsz, egyéb esetben normál rendszer bootolást hajt végre. Ha rossz a Flash, lehet Bootloop-od, de akkor általában elég egy Factory reset Custom, vagy Stock recovery-ből. -
szunyi777
őstag
válasz
designREX #86019 üzenetére
Az tök mind1, hogy T-függő-e a telód, a XEH Firmware nyugodtan Flashelhető, csak nem lesznek benne a telekomos Bloatware-ek!
"Elkezdtem Felrakni a clockworkmod recovery-t betölt ok update zip majd restart és visszajön"
De mi jön vissza?! Nem igazán értem...Ha stock recovery-d van, akkor először Odinból kell egy Custom recovery-t feltenni, hogy frissiteni tudj, javaslom a philz_touch_6.48.4-i9300.tar.md5
"Volt fent CM11-es az tökéletesen működött, kivéve hogy nem lehetett fotózni videózni és rádiózni."
Kamera app cserével működik minden AOSP romon a fényképezés, és a videó... Spirit2, vagy SpiritFm pedig az Fm rádió. -
szunyi777
őstag
válasz
levike92 #85996 üzenetére
Nekem szépen működik a közelség érzékelő hiváskor is a 2.2.2-n.
Teszteled a kezeddel, pl. hivd fel a 1430-at. Pillanatok alatt kell, hogy váltson, nincs hiba.
Kezdetektől ezt csinálja neked?
Ami idegesitőbb az a bejövő hiváskor lassan ébred, de ez a SlimKat alap miatt van. -
szunyi777
őstag
válasz
kiss8671 #85921 üzenetére
Nézd meg esetleg Laci oldalán, ha jól látom fentvan!
-
szunyi777
őstag
válasz
kiss8671 #85917 üzenetére
Galaxy S 3 (International) (GT-I9300) from region XEH
Firmware Version Info
(PDA: I9300XXUGND1 CSC: I9300OXFGNC1 MODEM: I9300XXUGNA8 CHANGELIST: 2429075 BUILD DATE: 31.03.2014)A sammobile és a samsung update oldalakon megtalálod az összeset.
-
szunyi777
őstag
válasz
x1port #85904 üzenetére
S4 miniért biztos nem adnám oda az SIII-at
Sima S4, S5, Note 3-ra gondoltam, és ha jól tudom a note 2 Lte-ben sincs, de javits ki ha tévedek..
Amelyik készülék LTE képes abba nincs FM rádió.
Újlenyomat olvasó, egyéb parasztvakitás az kell, rádió az nem.. ügyes
Lehet én látom rosszul.
Többektől hallom, hogy szinte ezért az egy dologért nem váltanak készüléket. -
szunyi777
őstag
válasz
Dazsar #85858 üzenetére
Nem kell nyitni a bootloadert!
Valószinűleg Status 7 hibát dobott, ami régi recovery-re utal.
Javaslom a legfrissebb PhilZ recovery-t 6.48.4, ezzel fel kell menjen.
OC-ott kernel (1704 Mhz) pl.: Boeffla kernel
CM-hez a CM11.0 kernel kell, minden egyéb más nem Samu alapú custom romhoz pedig az Omnirom.
És kell hozzá a kezelőfelület is : Boeffla config V2 -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Szia
1, Cf auto root kell már, nem a cf root.
2, Igy van, először a root, majd az EFS és Modem mentése.
3, Ez is rendben van, de én a legfrisebb PhilZ Recovery-t jevaslom
4, Ez is helyes !Azért javaslom a PhilZ Recovery-t, mert abban 1 kattintással megtudod csinálni a rom telepités előtt a wipeokat, ebben is tudsz EFS, és modemet menteni, hasonló finomságok...
-
szunyi777
őstag
válasz
david15 #85834 üzenetére
99% nem lesz.
Az 1GB Ramot kevésnek találta a Samsung a jó felhasználói élményért 4.4.x alatt.
Iz igazi gond terészetesen a sok Samu Bloatware, ás nem az 1GB ram.A Gyári fülessel nekem nincs gondom, de én csak rádiót (Spirit2) hallgatok rajta Boeffla hangmotorral, és DSP-vel.
-
szunyi777
őstag
válasz
ittakary #85829 üzenetére
Jaja !
Boeffla kernel.
1704Mhz a max amit használhat.
Rég óta igy hajtom, nincs gond mert ugyebár csak akkor pörög annyin, ha igény van rá!
Stabil, nem fagyott edig sosem le, és nem veszek észre igy sem nagyobb akkufogyást, ellenben szedi a lábát a kicsike ha kell!
Pillanatok alatt röpteti befele az appokat
Igy néz ki a CPU használat jelenleg.http://kepfeltoltes.hu/140725/12493822991_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ne tudok linket, és képet beszúrni
Látszik, hogy a legtöbbet 200Mhz-en megy, ha nincs magasabb órajelre szükség.
Governor : zzmoove - battery Yank, és nincs undervolt !Itt a Profiljaim között meg is találod, ha érdekel : http://shared.com/f/j2mabaht6o
Napi használat 1704mhz
-
szunyi777
őstag
válasz
david15 #85827 üzenetére
Szia
Ha jó áron jutsz hozzá, érdemes. A Vas nagyon jó!
4.3 a gyári legfrissebb android hozzá
Én nem játszom, de a gyerek szokott néha az új Batman, Spiderman2, stb. Lagg mentes.. (OC-ott kernelem van 1704Mhz)
"Ota-n nyugodtan frissíthettem?"
Ha nem buherált, és rootolt, akkor igen, engedi az OTA frissitést. -
szunyi777
őstag
válasz
Gabi 8906 #85805 üzenetére
Mindenféle patch előtt, én újra megpróbálnám feltenni Odinnal a Stock 4.3-as Firmware-t a Sammobil.com, vagy a samsung updete-ről!
Elvileg vissza hozza az imei számot, ha nem volt mókolva a teló!
Pl.: I9300XXUGND1 firmware version for Galaxy S 3
Az eljárást megtalálod az első hozzászólásban..Ha nem hoz eredményt, olvasd át EZT
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Ööö itt pontosan mire is gondolsz?
Alkalmazások / futó? (Nekem ilyen van) Ott nem fut, és nem is látszik.
De a legutóbbiaknál pl.Hosszan nyomott Home gomb, ott futnak.Jah és az újabb verzióban már a parancsikon bővült annyival, hogy nem csak lezárja a képernyőt, hanem egyből hibernál is, igy hardveres gombokat sem kell nyomni a képernyő lezáráshoz.
-
szunyi777
őstag
Nekem pl. a legutóbbi alkalmazások között jelenleg is látható a Forditó, FB, Opera, stb appok, ellenben ha a Greenifyt megnyitom, ott hibárnáltként van jelölve. Tehát a memóriában tartózkodik, csak nem aktiv.
A a kísérleti funkciókban azt jelöld be amire szükséged van. Ha akarsz Pusht fogadni, jelöld, stb... -
szunyi777
őstag
Ez nem Task killer! Nem lövi ki az appokat! Jegeli..
Fut a ramban, (ha manuálisan nem lövöd ki pl.:Hosszan nyomott visszagomb), csak nem aktiv.
Ha Push értesitést fogad, csak akkor lesz ativ egy adott app, de azt is ki lehet kapcsolni benne, és teljesen jegelni fogja. De ameddig nem inditasz el egy appot pl.Reboot után, és a Greenifyben jelölve van, az addig el sem indul, amig Te nem iditod el manuálisan.
Greenifynek mindenképpen van értelme, Best Xposed modul ! -
szunyi777
őstag
Igy van!
A képernyő lezárása után, egy kis idővel a kiválasztott appokat jegeli.
A Donate verzióval viszont rendszer appokat is lehet jegelni, és az már fogadja a Push értesitéseket pl.: Felébreszti a FB, Vibert, stb.. Ha értesités érkezik, addig viszont jegelve tartja.
700Ft, nem pénz érte. -
szunyi777
őstag
válasz
x1port #85681 üzenetére
Kétség nem fér hozzá, hogy a Stock Samu rendszer a legstabilabb!
Személy szerint én nem használtam 5 percet sem, csak a fórumon olvasottak alapján tudok ezt mondani. Volt már szó többször is a Samu kontra AOSP rendszerekről, nem megyek ebbe bele.. Az egyiket ezért, a másikat azért szeretik a Userek. Nekem anno nagyon bejott az Aosp vonal, és nincs is szándékom valtani. Írtam már. . Olyan mint a drog. Akinek először bejön, nehezen mond le róla -
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #85679 üzenetére
Igen, sajnos a menüben való boklaszáskor elofordul szinte az összes 4.4.4 es custom romban a FC. Van amelyikben benne van a FC értesítés tiltás. Engem különösen nem zavar. egyszer beallitom utána csak ritkán aligatok a menüben. . aicp az aokp alap miatt nem jön be, de valóban szuper rom. Én mindig vissza térek az l droid hoz. Természetesen ebben is megvannak ezek a bugok.
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85658 üzenetére
Nem biztos, hogy az AICP szereti, más alapra épül, mint az L-Droid (SlimKat).
Ha jól értelmezem, akkor EZ a hsz. alapján, az initramfs -ban van eltérés a sima és az NG verzió között..
Egy szaki biztos eltudja ezt nekünk magyarázni pontosabban, hogy ez mit is jelent... -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85652 üzenetére
ITT megtalálod az összes verziót.
gabesszg
Van belőle több is, de azok csak S5 témázva vannak.
ITT megtalálod mind.
Pl.:
★[ROM][27. May] GlamourS5 for S3 ♦Touch Of S5♦ [4.4.2] version 7.0! [ND3] [FAST]★[ROM][GT-I9300][AROMA][OTA]🌟S5 Sensation ROM™ v4.2🌟[Stock KitKat 4.4.2][July 15,2014]
stb...
Az eljárás a szokásos : Recoveryből full wipe, és mehet fel a rom...
Vannak aroma telepitős verziók is.
Én egyiket sem próbáltam, igy nem tudom, hogy milyenek. -
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #85603 üzenetére
Igen, a Kijelző és animáció menüben megtalálod
Javallom frissiteni, mert már régi!tassika
Szokott megfeküdni a Droid, telekomos CSC-nél, de nem emlékszem, hogy magyarul hibát irt volna ki!
Sajna Én nem tudok többet mondani...
Amiket leirtam, úgy sikerülni kell..Max, próbáld ROOTolni, és utána rátolni a recovery-t.
-
szunyi777
őstag
válasz
x1port #85588 üzenetére
Nem tudom, hogy rootolt-e a telód, mert ha az, akkor az állapot Custom, és akkor először is Officalra kell visszatenni.
Ha rootolt, akkor nullázni kell a custom számlálót Triangleaway-el, majd nullázás után egyből Flashelni Download módban a sammobilos Firmware-t.
Ha sosem volt rootolva, és nincs custom recovery-d, akkor az állapot nagy valószinűséggel Offical, és igy frissülni is fog.
A sammobile-ról teszel fel Offical firmware-t, az nem emeli a custom számlálót, tehát marad az állapot hivatalos (Offical), ha hivatalos volt...
Download módban ellenőrizheted az állapotot. -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Én a LenovoSc kamerát használom, nincs gond, és a market sem FC!
Próbáld meg feltenni a Omni_Fixed_Camera_for_OmniRom_by_RohanAJoshi_V5.0.zip, sokat fog segiteni, ha nem akkor a V4-et...
Lecseréli a Stock kamerát.Ma ezt kukkantom meg, előző verzió igencsak jól muzsikált : BeanStalk-4.4.4007-20140714
-
szunyi777
őstag
válasz
tassika #85580 üzenetére
USB hibakeresést kapcsold be, azt hittem be volt kapcsolva!
Az Odint rendszergazdaként inditsd el, és download módba csatlakoztasd a telót amikor már el van inditva az odin.
Próbáld ezekkel a Driverekkel
Az nem baj, hogy a legfrissebb 4.3 Samsung rendszer van.Más:
Tölthető a Magyar kiegészités a SOKP SS-01-hez.
SOKP-SS-01-KK444_Hun_Update_Final.zip -
szunyi777
őstag
válasz
tassika #85576 üzenetére
Innen a philz_touch_6.48.4-i9300.tar.md5 -nak mennie kell.
Amit linkeltél leirás teljesen jó!
Legfeljebb próbáld meg az Odin_v3.07 verziót, és itt a PDA fülhöz tallózd be a .tar file-t.
Ha igy sem telepszik, próbálj egy régebbi PhilZ verziót...
Én már régóta csak a .zip verzióval frissitem Recovery-ből.PS3-hack.hu-n akkor az nem Én vagyok.
snow2014 Most értem haza, és teszem fel...
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
levike92 #85551 üzenetére
Először is meg kellene nézned egy Wakelock detectorral, vagy hasonló appal, hogy mi eszi az akksid...
Lehet valami app a ludas, vagy szinkronizálás, 3G, stb...
Ha rootolot, javaslom kitakaritani, vagy jegelni a nem használt appokat, és a Greenify használatát.
Samu alapú romot nem tudok ajánlani, én jelenleg az L-Droidot használom teljes megelégedettséggel..tassika
"Utána meg úgy is CyanogenMod Installer, az meg gondolom úgy is tesz fel saját Custom recovery-t."
Azt nem tudom, hogy felteszi-e, mert igy sosem csináltam.
Tedd fel a PhilZ-t, készits egy nandroid mentést mindenképpen a jelenlegi rendszerről + EFS + Modem (EFS Managerel menthető mind a kettő ), és utána cserélj romot!Sok fórumon megfordultam, nem tudom honnan ismerhetsz..
-
szunyi777
őstag
válasz
tassika #85547 üzenetére
Igen a Pda-ba tallózd a cf auto root file-t.
Ha először feltolsz egy Custom recovery (Javaslom a legfrissebb PhilZ touch), csak Flasheled a UPDATE-SuperSU-v2.01.zip, és kész is a root.
Efs mentésére EFS Manager ajánlom, és az EFS mellé mentsd a Modemet is !
Igen, sammobile-ról visszateszed, előtte nullázod Triangleaway és már Offical is.
levike92 ~3 óra kijelző idő megvan teljes lemerüléskor?!
-
szunyi777
őstag
válasz
x1port #85497 üzenetére
Phone INFO ★Samsung★
Ezzel sok mindent megtudsz a készülékről. -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85436 üzenetére
Igen, de csak ha egyes beállitások menüben mászkálok és csak ritkán, ha már be van állitva nincs FC, és nem vészes!
Annyi a FC, hogy visszalép a menübe egy menüpontot.. Na bumm, nagydolog..
Nekem nem tettszik az AOKP felépitése, azért nem használom az AICP-ot. Slim bejövősebb.VBenc Szerintem Inkompatibilis, de várj meg egy szakértőt.
Rákerestem az I9300 Display + frame és nem ir kompatibilitást.
Egyéb készülékeknél találkoztam már kompatibilis kijelzővel, a sima és az LTE verzióval. -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85432 üzenetére
Sajna a RELASE sem az igazi, csak egy stabilabb kiadás.. Ezek a romok sosem lesznek kész.
Ahogy jön egy frissebb android verzió, vagy hasonló okosság már teszik is bele, és az egész kezdődik előről...
Jelenleg a legtöbb probléma forrása az új Theme chooser, amit a CM fejleszt, és az összes új rom azt használja már..wdx
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85430 üzenetére
Azért mert NIGHTLY ! Ne csodálkozz, hogy hibásak...
Más:
Frissült a Philz_touch_6.48.4-i9300 Recovery. -
szunyi777
őstag
válasz
AllTheBest #85428 üzenetére
Valamelyiknél mintha olvstam volna.
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
Ricardo #85410 üzenetére
Szia
Cm nekem fapados, nem is használtam
Neatrom nem jött be, rögtön gyalultam is.L-Droid is SlimKat-re épül, és egyre több egyedi 3 az 1-ben rom is...
Ha SlimKat-et használtál, akkor azok a bugok L-Droidban is megtalálhatóak.
A 2.2.2 -es nagyon jól szuperál jelenleg nálam, Boeffla v2.3 Beta 8 kernellel, Slim Minimal GAPPS-al.
SysteUI Crash nincs, a menüben álligatva néha-néh FC a beállitásoknál, de kikapcsolható a FC értesités..A kernelről meg csak annyit, hogy az L-Droidnak is saját egyedi kernele van , igy szinte tökmind1, hogy cseréled-e.
Ha megnézed az L-Droid Chancelog, ott látod, hogy sok mindent a Boeffla kernelből és Archytól épitett be a kernelébe Pl.:
- Bring full ArchiDroid optimizations to kernel
- Compile frandom as module
- Boeffla-Sound: Engine 1.6.6
- cpufreq: Lulzactiveq governor (tweaked)
- ZZmoove 0.9 beta2 (official)
- samsung_battery: Charge level interface
......Én a Boefflát használom, az vált be, nem véletlen használják fel egyéb romokban...
Szerk: 245 DPI az alapbeállitás, és természetesen lehet állitani.
Sajna az App settings xposed modulban, ha egy app DPI értékét állitod, nem változik. Marad a rom által beállitott érték. -
szunyi777
őstag
Ha snow2014 által linkelt PhilZ nem telepedne, ne lepődj meg, mert az Galaxy S 4 Zoom -hoz való!!!
Ez való a galaxy SIII -hoz. -
szunyi777
őstag
válasz
AllTheBest #85363 üzenetére
Nem próbáltam még sosem, és nem is hiszem, hogy fogom bármikor is..
-
szunyi777
őstag
válasz
Strauss #85356 üzenetére
Dokumentumok?! Nekem nincs is... Nem gapps tette fel neked?
Igen, a Theme chooser néha rosszalkodik, ha témát cserélek.Szerk.: Téma cserélés nélkül FC-ik?! Nekem nem...
Vagy ha ráklikkelsz a Téma kezelő menüre, akkor FC?Kapcsold ki a FC értesitéseket, és már nem is zavaró
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85341 üzenetére
Örülök, hogy tettszik. Nekem is a testreszabási lehetőségek miatt, és a közel tiszta android, sebesség, stb tetszenek az ilyen rendszerek...
Ránézek arra a frissitesre, és ha lesz idő frissítem magyar nyelvből a változásokat...
Előző hsz ben a wipe résznél a nem szó véletlenül került be, bocs...
-
szunyi777
őstag
válasz
Strauss #85304 üzenetére
A Szunyi Ranch az aktuális csatlakozott wifi hálózat neve. Egyszerű Xposed modul.
XSSID Indicator -
szunyi777
őstag
L-Droid-v2.2.1_Hun_Update_FINAL.zip elérhető a Logoutomban...
snow2014 Elég ha összehasonlitod a 2 rom Chancelogot.. Több, és jobb ficsőrök vannak szerintem az L-Droidban...
Javaslatom, hogy csinálj egy nandroid mentést a jelenlegi rendszerről, és tedd fel az L-Droidot. Ha nem tettszik, csak visszateszed a Nandroidot, és ott folytatod ahol abbahagytad! Csak ne formázd akkor a belső tárhelyet.
-
szunyi777
őstag
válasz
nandii83 #85276 üzenetére
Ha letöltési módba teszed, és úgy csatlakozol, akkor sem?
Engem és mást is szivatott meg már pl. Kábel hiba is...USB ADB Driverek gondolom fent vannak rendesen?!
laci gyorsabb voltál
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85271 üzenetére
L-Droidra.
Logout blogomban megtalálod. -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #85267 üzenetére
Nem méltó még az RC1 névre sem, nehogy Milestone 2 !!!
FC mind állat, systemUI Crash, a Gapps-ot első reboot után lehet telepiteni, mert a rom után telepitve kifagy!!!
Egyszóval : Egy Rakás Sz@r!!!aicp_i9300_kitkat-5.0 egész jó.. Magyaritásom feldobtad mellé ?
Strauss Igen, a PDA-ba.
baker_ Offical állapot akkor lesz, és akkor fog OTA frissiteni, ha nullázod a Custom Binary TA-el, és egyből rátolod a Stock Firmware-t. Igy lesz újra az állapot Samu Offical
daveh Én is csak a Factory resetet tudom javasolni recovery-ből...
Valahol találtam egy Custom recovery-ből flashelhető fájlt, ami kiüti az ilyen védelmet, de az nem tom működik-e, és már mi volt a neve... -
szunyi777
őstag
Ez a kép alapján nagyon gyenge a jel, 2-3 helyen zöld egy kicsit...
snow2014 Még nem tudom...
-
szunyi777
őstag
Meggondolták magukat a SOPK épitői, MS-02 elérhető
SOKP-MS-02-KK444-KTU84P][SOKP》》SONIC OPEN KANG PROJECT] -
szunyi777
őstag
ITT elérheted őket.
Nekem több profil van egy mappába kihelyezve a főképernyőre, és onnan egy klikkeléssel átváltaom ha pl. játszani szeretnék...AllTheBest "és formázni szoktam a systeme-et , a data-t, a cache-t, és előtte még szoktam tolni egy factory reset-et is." Ezeket a lépéseket egyszerre megoldja a "-(PhiZ Recovery esetén) Wipe Data / Factory reset > Clean To install New Rom !" És nem kell vele egyesével b@szakodni...
-
szunyi777
őstag
válasz
Szilgn #85192 üzenetére
Én igy szoktam romot cserélni :
◆Flash:
-(PhiZ Recovery esetén) Wipe Data / Factory reset > Clean To install New Rom !
-ROM
-KERNEL Saját belátás szerint (Nem szükséges)
-GAPPS
-RebootMindegyik 4.4.3-as és 4.4.4-es Custom romnak van kissebb-nagyobb hibája, de napi használatra mind megfelel...
Ki kell próbálni.AllTheBest Ha jól van telepitve a Rom nem lesz gond. Ma Bootloopot kapsz, akkor sincs gond, egy Factory Reset megoldja általában. Vagy újra kell húzni a romot, stb...
Nem olyan könnyű hazavágni az SIII-at! -
szunyi777
őstag
Akkor valószinű.
Nem probaltam még eredeti beállítással a bofflat, egyből töltöm be a profilom. Stock kernelt meg nem is használtam.
Ha nem akar vele buveszkedni, tegyétek vissza a Stock kernelt, es ha nem konfigurálod, akkor meg minek a Custom kernel?!ninjago AICP v5 romon is működik nekem a whatsapp , most próbáltam.
-
szunyi777
őstag
Üdv.
AICP kitkat-5.0-RELEASE-20140625 (Android 4.4.4) használóknak jelzem, hogy kész a magyar nyelvi kiegészitő csomag!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest