- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, h sammobile-on még csak az MJ9 látszik, ami ugye novemberi, és megegyezik a korábbi szériával. Na most akkor amit itt próbálgat(ná)nak egyesek az 1 leak? :?
(Remélem, mire kijön a szervizből lesz svájci OTA...)
-
törölt tag
válasz
[P]laci #71061 üzenetére
Igen, ezt (megkérdőjelezhető módon, de) megerősítem, S4 van most nálam, és bár a dobozból kivéve sem volt rossz, így a 4.3-mal leakadtam, mennyire durva az akksi idő. Nem nyomogatom annyit, az igaz, de hogy 2x addig bírja (ergó 2 nap simán), az nem emiatt van. S3 kb 20-30%on lenne akkor, amikor ez még vígan 60% körül nyomja. Várós ez a 4.3.
-
törölt tag
válasz
snow2014 #70476 üzenetére
és (#70478) zoltan6 : nem értitek. A legtobb "szapulas" olyan, mint amikor ki vagy akadva, hogy rossz jegyet kap a gyereked az iskolaban -- nem a gyereket akarom lecserelni, hanem azt akarom, hogy jobban tanuljon/tanitsak. Imadom ezt a telefont, mondom ezt egy nap S4 nyomogatas utan. A samura vagyok merges kizarolag, amiert f0s szoftvert ad ki ra, annak remenyeben, hogy megvesszuk a kovetkezo plasztikcsodajat. Ennyi a bajom. A bazari muanyag, ami felett el tudok siklani, és a samsung szegyenletes hozzaallasa, ami felett nem. A telefont szerintem eleg kevesen szidjak itt, azok, akik tenyleg le akarjak cserelni mar megtettek. Szerintem akinek van ilyen telefonja, az szidhatja, max Te nem olvasod el. Nezz at a N5 topikba, ott olyanok szidjak, akiknek nincs is
De ne ugraljunk mar ezen, izlesek, velemenyek, stb.
apaszka: hat nekem ez lenne az igazi, csak a szulei elhanyagoltak, ettol ilyen kis bena szegeny.
Legkozelebb sztem Nexusom lesz, az legalabb arvagyerek, arra nevelem, amire akarom ^^
amuba: mi ez? ablakkeret?
-
törölt tag
válasz
apaszka #70451 üzenetére
Hàt ez kb. csak arra jó. Ez egy S3 Andvance, diskógömb edition. Azt hittem, alig b´rom majd visszaadni, de eddig nem nyügözött le. Na mindegy, ez nagyon off, annyiban tartozik csak az S3-hoz, h erre tuti nem vàltanàm le (max totàl ingyen, de az is kb. a friss gari, meg a memória miatt). Most megy rà az OTA 4.3, remélem, az megdobja. Viszont a ROMolàst pont késõn mondtad, asszem ebben màr lesz KNOX. De mindegyis, inkàbb a sajàtom romolnàm, annak van értelme. Erre, azt érzem, kàr energiàt pazarolni. Evek utàn megint meglàttam a TW-t, hàt ez még mindig remek gyomormosàsra.
-
törölt tag
S4-et adtak cseretelefonnak, amíg az enyém szerelik. Kicsit karcos, és az S3-am illesztése jobb, úgyh most talàlkotom elöször a keret alatti piszok problémàjàval. Dehàt nem az enyém, szal
Cseppet sem bànom, hogy nem vàltottam, eddig föleg idegesítö dolgokat talàlok benne. Pedig én szeretem a vàltozàst. De jópofa tesztelgetni, örülök, hogy nem szifon4-et adtak. (Azt mondta a sràc, ha pàr óràval késöbb megyek, azt kapok...)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
s.Oliv3r #70301 üzenetére
És spadge:
Ez igaz (volt) a szoftveres függetlenítésre (ami mellesleg szintén tabu a fórumon), de majd jön a kolléga, akinek ellopták a telefonját és műszeresen kiütötték. Na abban az esetben nem rakható vissza, nem is tudom, hogy a szervízzel ott mi volt a helyzet. A szoftveres meg ugye el-el mászik, dehát ez egy ilyen manőver, nincs rá "kényelmes" megoldás, és nem is ez a célja.
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #70263 üzenetére
NEM. havri1, köszönöm, ez a helyzet. Kezdett beégni, én láttam rendesen, a szolgáltatónál a srác nem, szóval abban maradtunk, hogy tuti legyen a csere, várok egy kicsit. Ezalatt már egész szépen alakult a dolog
és éppen vittem volna, csak még rá kellett beszélnem a zembert, hogy vegyen vmi normális telefont, hogy addig se legyünk net stb. nélkül, ha úton vagyunk (mert itt min. 2 hétre elviszik). Na, ez nem volt egyszerű, de végre megjött a N5, szóval mehet az SIII az egyetlen szem problémájával a szervizbe. Ennyi a sztori.
-
törölt tag
Hehe, megkérdeztem, ha csüt.ön leadom, péntek reggel el is viszik a kicsikém szervizbe (itt sajtországban csak ilyen van
). És szifon4-et adnak arra a két hétre. Kérte az elnézést rendesen a csaj, hogy csak ez van, és nem esett le neki, hogy poénkodok, amikor mondtam, hogy hááát, ha a netet viszi, akkó jó lesz.
Azért jobb, mint az Ace (ha nem is sokkal), amit odahaza vesztegetnek, de mindenesetre érdekes lesz. Ki fogja szúrni a szemem az a kis kijelző, de majd azért nyüstölöm rendesen, mindig akartam szifont csak egy hétre, játéktelónak.
-
törölt tag
válasz
Varszegig #69994 üzenetére
Neeee! Hagyd abbaaaa! Épp lejöttem a Note3 témáról, most hogy a zemberrel sikerült beójíttatnom egy N5-öt. (állat az a készülék!) De ez! Most megint!
Én tuti azt vennék, vagy egy fehér N5-öt a feketéje mellé
Habár teljesen egyet értek apaszkával, és sajnos valószínűleg bojkottálni fogom a samut innentől (jahh, majd nagyon érdekli őket, h 2évente milyen telót veszek
).
Hé, hé! Neked működik a Hélium?
Ez az első, hogy ezt hallom! Dobsz nekem egy PÜ-t, ha nagyon szépen kérem, hogy hogy csináljam, hogy jó legyen? Megy szervizbe jövő héten az S3 (mostmár tényleg, az N5-öt kellett megvárnunk, hogy legyen rendes teló a háznál), és ezért nem rootolnám.
-
törölt tag
válasz
ittakary #69282 üzenetére
Szerintem is ők így gondolják. Csak azt nem értik, hogy sokunknak az új telefon már nem samsung lesz.
kelzsoca, Veled is egyetértek, simán megkaphatjuk, végülis sokkal jobban jön ki belőle a samu, ha arról lesz híres, hogy évekig nyomja a frissítést, lám, az S3-ra is. Viszont kinézem belőlük, hogy az is ekkora .talicska lesz, mint a 4.3, és akkor "hoztak is ajándékot, meg nem is. "
-
törölt tag
válasz
kovipetiii #69266 üzenetére
Varszegig: +1
Nézd meg jobban, Peti, be van az égve.
Én innen látom.
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #69253 üzenetére
Ez nem így működik. Nyilván van olyan, hogy megvannak az igényeid, az app-ek, amiket használsz, és amikor telefont váltasz, pl. egy csúcskategóriás készülékre, akkor felteszed ugyanezeket, és leesik az állad, hogy mekkora nagy a különbség, és boldogan használod. Én ezt hívom átlag felhasználásnak, nekem is van ilyen része a dolognak, de alapvetően inkább power user vagyok. Mégpedig olyan szempontból, hogy aszerint veszek telefont, hogy mit szeretnék az újjal csinálni. Most pl. (nyilván) nem használok tollat, de nagyon tetszik a Note ezen funkciója, és ha megveszem, akkor elvárom tőle, hogy ez tökéletesen működjön, mert a hardware megvan rá. Így vagyok az S3-mal is, a belseje sokkal többet bír, mint amit a samu lagos bughalmaz software-e ki tud belőle hozni, és idegesít, mert ettől a telefontól azt vártam, hogy a mindennapi alkalmazásaim nem fogják megreccenteni sem. És nem érdekel, hogy megy rajta ez vagy az, amikor a szervizesnek próbálom megmutatni a beégést, és a tárcsázó lefagy a *#0*# beütése közben.
Nézett rám furán, hogy ez tuti S3.
Mondtam neki, jahh, lehet majd új alaplapot is tolhatnak bele. De nyilván nem az a baja, csak ennyire gány a gyári tárcsázó. Ami nem probléma, lecseréltem az első héten, de ugye egy launcher nembírja kiirtani az összes samus baromságot. Na. Nem is ragozom. Te is látod, vagy fogod látni, mi a gondom, ha napi 16 órában ellát valamilyen funkciót a telefonod. Ezzel a belsővel azt gondoltam, nyugodtan lehet úgymond zsebszámítógépem, és a 3rd party app-ek tökéletesen látják is el a funkciójukat (office, scanner, stb.). De amint hozzáérek valamihez, amit a samu programozott le, hopsz, megáll a sok mag. Szégyelljék magukat.
sheep, lafaty80: látom, nem vagyok egyedül.
petiwr: mindezek ellenére
S3, annyit megér.
berczy03: várj egy kicsit, hátha jön normális 4.3, a mostani hányós smiley-t érdemel.
-
törölt tag
Most. Ebben a pillanatban. Most írta le nálam a samu magát örökre. Nagyon sajnálom, mert a készülékei nagyon tetszenek, nyers erőre nagyon kevés telefon veszi fel velük a versenyt. Az AMOLEDet is szerettem, és a plasztikkal is együtt tudtam élni (vagyis nem, mert hátlapot cseréltem, de mellékes). Amit nem, nem, és nem vagyok hajlandó elnézni, az az, hogy nem kevés pénzért arra kényszerítenek, hogy farigcsáljam a rendszert, ha használhatóvá akarom tenni. Ez kérem olyan, mintha úgy vennék drágán házat, hogy három népes család is jár hozzá, aztán oldjam meg. Nem jó a launcher, rendben, lecserélem. Nem jó a tárcsázó, azt is. Tömve van bloatware-rel, ok, kikapcsoljuk. Lassítják a fícsörök, OK, kikapcsolom őket is. És akkor megjön(ne) a sokszor beígért, még többször letagadott, elhalasztott, meghalasztott, feltámasztott búbánatos frissítés, és nem bírták optimalizálni a tavalyi csúcsmodellre.
Én nagyon toleráns vagyok. De tényleg. Addig addig tapasztgattam a gyári rszr.-t, amíg lehetett, mert én tényleg értem, hogy nem lehet tökéletes, a júzer dolga a kipucolása. Nade ez!
Tudom, nem kéne felhúznom magam, ez csak egy telefon, az átlag felhasználás még mindig jobb ezen, mint az átlag androidon -- nade pont ez az! Hogy azért van ilyen telefonom, mert követem a dolgokat, és nem valami alsókategóriás x@ron akarok telefonálni meg SMS-ezni. Miért rondítanak az arcunkba? A körülöttem lévő macák 1-2 évente lecserélik a telefonjuk (épp most S3) valami "szimpire", de mi vagyunk azok, akik gyakrabban cserélünk, ill. hajlandóak vagyunk samut venni a plasztik ellenére is, mert tudjuk, mi van benne. És akkor ezt csinálják, velünk. Ezek vagy megőrültek, vagy ekkora lett az arcuk, de nekem most van elegem. Tudom, hogy nem érdekli őket, ha elvesztenek egy felhasználót, csak gondoltam, szólok.
És nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel.
Elnézést, talán nem itt kéne kiakadnom, talán írhatnék a samsungnak direktbe, de nem is biztos, hogy megérik nekem a fáradságot. Csak jelezni akartam, hogy már nálam is betelt a pohár, ami azért nem semmi. Nem vagyok fangirl, csak igyekszem mindenben a jót nézni. De ebben már nem sok van.
-
törölt tag
válasz
vackor970 #69167 üzenetére
De miért nem hívod ki a szerelõt? Sokkal egyszerübb. Itt nem sokan vitték eddig be sehova (kivéve Szarvasra
). En most így hirtelen guglival ezt talàltam, de nézelõdhetsz Te is.
_greg_: a múltkor néztem (véletlenül) egymàs mellett baràtnõmével, az enyém kékes, az övé sàrgàs. Ha ilyet akarsz inkàbb, panaszkodj, cseréltesd (mondvàn h eddig nem volt ilyen , besàrgult, vagy mittomén), de tuti fehér nem lesz, ez AMOLED, ezen a fekete a szép (de azt se nézd a budiban
)
-
törölt tag
válasz
apaszka #69158 üzenetére
Jó, akkor még egyet (kettõt
) kérdezek, mert eddig minden app bejött, amit ajànlottàl.
Nem vilàgos szàmomra, hogy a béta teszteléshez meg kell-e vennem a pro-t. Elõbb-utóbb megvenném, de ha ehhez nem kell, akkor majd külön (de végülis majdnem mindegy). A linkek nem müködnek az oldalon, így nem làtom, mit értenek opt in alatt, de ha azt, hogy rakjam fel, akkor play-bõl is megy, gondolom...
A màsik az, hogy pl. a "transparent status bar on KitKat" akkor most azt jelenti, hogy 4.4 alatt müködik a funkció? Csak mer ott amúgy is, szal... Mappàk, stb. engem eddig nem térített àt, nagyon alap módon hasznàlom csak õket, szeretek mindent eltüntetni inkàbb. (Meg amennyit vàltogatom a kinézetet, így könnyebb mindent àtrakni.)Mi lesz a következõ? Nàlunk valószínüleg Nexus5, mérges vagyok a samura mostanàban nagyon, màr a Note3 se kell annyira.
Na, majd ha én jövök, lesz N6 vs N4 kakasviadal!
(#69169) pusha Hàt ezt hallgattam ma Vergecast-en vagy Engadget Europon, màr nem is emlékszem. Nem igazàn tudtàk eldönteni, melyik jobb vétel, mert sok helyen egy àrban lesznek addigra.
Eppenséggel ez majd azt is jelentheti, hogy teljesen lecserélõdik a topic névsora. En meg maradok egyedül a tokvàsàrlókkal és téglàzókkal.
-
törölt tag
válasz
borsodika #69148 üzenetére
Hát nagyon nem hiszem. 4.3 sem jön rendes szerintem, ez a bughalmaz néz ki nekünk csak...
Más: Nova Launcher használókat kérdezném, hogy tapasztaltak-e változást mostanában. Elvileg jön (vagy már kint is van?) vmu update, amivel 4.4 szerű funkciókat adnak majd hozzá. Mike ezek? Van valakinek valami tapasztalata/tippje? Nekem Apex Pro van amióta megvan az S3, amikor megvetem, ez tetszett jobban. Igazából nagyon hasonló a kettő, nem sok különbség van. De (talán pont ezért) érdekelne az új verzió, talán megéri majd váltani...
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #69126 üzenetére
Nagyon vártam én is!
Kár, hogy pont most, amikor 4.4 már tuti nem lesz hivatalos SIII-ra. Ez még nekem is megéri a rootot, a custom romot, gyakorlatilag mindent. Évekig nem cserélnék telefont, ha ez kijönne rá. Valószínűleg a samu is tudja, ezért sem kapjuk meg, csak az el.szett 4.3-at. Végre sikerült rábeszélni a párom N5-re, alig várom, hogy valami normális rendszert taperolhassak, még ha nem is az enyém.
(#69144) balazs1022 nade se wifi, se képernyő, ez így mire jó? Számít egyáltalán, hogy be van-e kapcsolva?
-
törölt tag
Megjött a német amazontól a Spigen Ultra Bumper tokom, amit a síszezonra vettem. [képek] Az alapja mindnek szürke, fehér csíkkal szerettem volna, de az nem volt. Így se rossz, bár nem mindig adják vissza a képek a valós színét. Féltem, a neve miatt, hogy csillogó lesz (na akkor ment volna apróra), de nem, és a szürkével egész visszafogott. Ami miatt írok róla, az az, hogy
a Spigennek, nagyon minőségi a cucc. Akárki vacillál, hogy rendeljen-e tőlük, csak ajánlani tudom. Fontos, hogy eredeti legyen, de higgyétek el, megéri az árát. Eszméletlen minőségi csomagolásban érkezett, első-hátsó fóliával, ellenőrizhatő eredetiségi kóddal. Van pár ezer-forintos bumperem, de sírok, olyan rondák, ezt meg pont azért vettem, hogy ne kelljen állandóan le-fel feszegetni, nem szégyellem akkor sem, ha utcán vagyok vele. Bár tény, hogy rózsaszín.
Még nem tettem fel, mert (szinte) tuti, hogy felszedné a curved crystal fóliám szélét, de ha jövő héten megjárja a szervizt a drága, a hozzá kapott nano fóliával felteszem. Ha valakit érdekel, majd írhatok róla.
voyi: ez nagyon ott van, imádom az ilyesmit.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #68875 üzenetére
Vajon meddig agyaltak, amíg ezt kitalálták?
4.3: Ezek a sammobile-os romok nekem kicsit sántítanak. Semmi sem kizárt, de azért mégis furcsa, hogy elég ad hoc jelleggel jönnek ki (már ha kijönnek pl. OTÁn...) Eddig mi (svájci orange) a francia után kicsivel, a swisscomossal kb. egyidőben kaptuk, most meg kint van a swisscomos, de a többi nem... meg ugye Íro. az első, máskor meg India (meg kazasztán, meg ilyesmi) sokkal korábban kapja. És ahogy itt panaszkodnak, akik feltették, ez elég gáz lenne végső OTÁs verziónak. Mo-n talán elmegy, mert Józsi egy szót se mer szólni, aki meg ért hozzá, az szétromolja
de pl. itt ezerszámra fogják visszavinni a szolgáltatókhoz, ha ekkora bugok vannak benne. Szóval kizárt, hogy ezt itt kiadják, szerintem ezért nincs is a többi szolgáltatónál. Nincs swisscomos ismerősöm, de ott sem hiszem, hogy ez valóban kijött.
-
törölt tag
dobobazsy: hat jahh, nalunk mindenki geek
FrankMonzano: Vmi ott nem OK...
-
törölt tag
válasz
apaszka #68513 üzenetére
Csak a toltot csereltem el, mert a sracnak fekete teloja van. Am. S4 nem kell, ugyanez a muanyag, es nem is akkora elorelepes. Note 3at akartam nagyon, de a budos szolgaltatok nem adjak olcson, igy aztan notebookra koltottem a penzt. N5 is iszonyat tetszik, es nem is olyan draga. Most a zembert probalom rabeszelni, mert kijelentette, h iden o a soros
de legalabb ugy itthon tapizhatom. Szet fogom neki customize-olni, ra se isner majd, ha visszakapja
-
törölt tag
S4 töltője 40-45 perc alatt fullra tölti, csak ajánlani tudom. Pláne ha egy S4 is van a végén.
-
törölt tag
válasz
Mákos7észta #68357 üzenetére
Wow. Még jó, hogy nem volt saját dropboxa, ill. hogy nem pucolták le a telefont eladás előtt. Sajna szerintem a többség nem ilyen "egyszerű", de jó tudni, hogy a DB erre is jó lehet.
-
törölt tag
válasz
Mákos7észta #68347 üzenetére
Ez mekkora ki.szás már! Nem elég, hogy ellopták, és gyány állapotban kapod vissza, még Te is szívj miatta.
Mindig kiakadok ezeken... Drukkolok a gariztatáshoz, már amennyit az segít.
Tudnál esetleg egy PÜ-t küldeni arról, hogy a dropbox hogyan segített a megtalálásában? Csak mert IMEI változtatás után ugye más módszerek kevésbé játszanak, és mindig jó tudni, ha van még egy extra opció.
-
-
törölt tag
válasz
pulguinha #68307 üzenetére
Nemrég múlt egy éves. Én nem tapasztalok ilyesmit, nekem nem csökkent, sőt (ahogy ugye egyre jobb bizonyos app-ok erőforráskezelése, meg én is egyre ügyesebb lettem, moat a legjobb eddig). A 2 óra kijelzőidőt nem értem, nekem a múltkor sikerült két órát mérgesmadarazni
, és még maradt mebbe egy adag szufla. Bár az is igaz, hogy szinte soha nem játszom. Tehát ez a napi 2-3 óra inkább net, Klyph (FB), twitter, ilyesmi. Skype video (wifin) is kb. 30%ot eszik óránként, szóval már csak abból kijön a 3...
Szerintem úgy lehet nagyon jól kijönni, ha figyeled, hogy mi szinkronizál, mi fut a háttérben, stb., és csak azokat hagyod, ami tényleg kell. Nekem a FB nagyon ette az akksit meg a memóriát (tudom-tudom), ezért dobtam, Klyph ilyen szempontból jobb, és a gusztustalan FB dizájnt sem kell néznem. De figyelek az ilyesmire, sok Play-es app-et nem csinálnak meg rendesen, és pikk-pakk lefogyasztják az akksit. Ezeket inkább kerülöm, bármennyire is tetszenének amúgy.
-
törölt tag
válasz
gyuri81 #68198 üzenetére
Rossz szolgàtató.
De sebaj, minnyà jön az!
Mondjuk, itt olvasgatva arra jutottam, hogy xarok rà. Nagyon felbosszantott a samu ezzel a viselkedésével, ezúton is üzenem nekik.
Az lesz, amit itt is sokan javasoltak màr, még csak a google edition-nél mutatott lassú reagàlàsukra (az, meg az àra) sem fogok vàrni, a következõ telefonom valósznüleg nexus lesz. Iàdkozom majd, hogy valami szervizelhetõ verzió legyen, vagy vegyék fel a szolgàltatók, de lehet, az is kevésbé fog érdekelni. Menjenek a nagyarcú OEM-ek a francbe.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #68135 üzenetére
Ja, aztán ha bárhol "hozzáér" a TW-hez (beállítások, stb), leesik mindig az állam, mennyivel lassabbak a gyári cuccok.
Kéne egy ilyen választási lehetőség boot-nál, hogy TW vagy vanilla, ezzel meg is oldódna az egész. Nade itt abbahagyom a témát, ez ilyen és kész, 70ezer hsz.-nyi sírás sem fog rajta változtatni.
-
törölt tag
válasz
apaszka #68111 üzenetére
Hamár Svájc.
Nekem ennyiért nem kell, amikor a Note3 720 körül van... (Persze az megint samu...)
(#68134) havri1: Én ebben csak azt nyelem le nehezen, hogy 1) szolgáltatókhoz nem jön, és 2) így itt iszonyat problémás lesz a garancia. Nekem nagyon tetszene, csak ezekért kompenzálni kellene mégiscsak. De ha van kereslet, hozhatok egy raklappal karácsonykor.
-
törölt tag
válasz
Gerror73 #68084 üzenetére
Én is elégedett lennék, nem a kezemben lévő telefonnal van a baj, hanem a droiddal (amit a 4.4 talán orvosol), illetve a samsunggal. Az idegesít, hogy gyakorlatilag amióta megvettük a telefont, xarnak a fejünkre. Ennek egy ilyen oprendszernél nem így kellene működnie. Vagy adják ki a vanilla droidot a touchwiz hülyeségei nélkül, vagy hamár felfújják, legyenek szívesek optimalizálni. A telefonomban jobb hardware van, mint a (7 éves) notebookomban, mégis zötyög rajta a rendszer, És én aztán mindent kipucoltam, lecseréltem, amit root nélkül le lehet. Imádom ezt a telefont, nem értem (vagyis igen
), miért kell így elrontaniuk. Ha meg romolgat az ember, amellett, hogy az sem tökéletes, állítgathatom vissza folyton a garanciáztatáshoz. Azért Te is látod, hogy mi a gond. Ha ilyen hardware-e van, akkor legyen szíves hasítani, mert ugye a kényelem lenne a lényege egy felsőkategóriás okostelefonnak. És ismétlem, nem lenne akkora kunszt megoldani, hogy menjen rendesen a software.
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #67457 üzenetére
Hàt szép, hogy idàig estek... így max akkor érdemes, ha, mint fentebb is, van egy hasonló olcsó ajànlat. Szerintem 100 körül nem rossz az S4, ha minden papírja OK és amúgy màs baja nincs. Es gyakorlatilag csak +25K... En meglépném, persze kérdés, mennyiért adható el az SIII.
-
törölt tag
válasz
ittakary #67319 üzenetére
Nem használom vezetéskor, csak nagyon ritkán, ha pontosítani kell.
Én csak azzal nem értettem egyet, hogy sokak szerint ezek a hátlapok helyből tabuk, mert nincs NFC vagy lassabb a GPS. Nekem pl. nem okoztak más gondot, mint hogy gyorsabban merült az akksi a 75% jelerősség miatt. Épp ezért nem mondom senkinek, hogy úristen meg ne vegye, egyéni igény kérdése. És az enyém nem lett csicsa, szálcsiszolt alu, semmi karima, stb. De mindegy is, csak ellenpéldának szántam magam.
-
törölt tag
Hat pedig en inkabb vartam plusz fel percet a GPSre, de allatul nezett ki a telo.
-
törölt tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem Helium-mal kapcsolatban. Próbálta ezt már valaki root nélkül? (Most ezért nem rootolnék, hogy aztán unrootolhassam: megy a szervizbe a jövő héten) Illetve mi az, amit Ti mindenképpen lementenétek ill. törölnétek, mielőtt beviszem? Gondolom a factory reset elég neki, ha nincs root. Vagy van alaposabb? (Nem, mintha annyira szükséges lenne, de jó tudni.) Előre is
-
törölt tag
De én ezt a knoxot most nem értem. Arról volt szó, hogy egy része egy buheràlàsra behaló alkatrészen alapul, vagyis félig-meddig hardware-es. Most meg hozza az update S3-ra?
Ha ez így megy, beledobhatnànak még pàr giga ramot is.
De viccet félretéve, nem az van, hogy ami software-es, azt egy idö utàn meg lehet kerülni, csak ki kell vàrni a mod-ot hozzà?
-
törölt tag
Utcarol most csak igy. Jeeee!
http://www.gottabemobile.com/2013/10/23/samsung-galaxy-note-2-galaxy-s3-android-4-3-updates-detailed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29#readsoruce_top
-
törölt tag
válasz
zlatan77 #67121 üzenetére
De azt úgy tünik, Te sem érted, hogy hasznàltam. Minthogy évente kb. 1-2x làtom a magyar rokonaim/ismeröseim, rendszeresen hasznàlom a FB-ot, föleg mobilról, és a böngészö nekem eléggé félmegoldàs.
apaszka:
rajta tartom a szemem, ha kicsit fejlödik, àttérek. (Imàdom ezt a fajta dizàjnt!)
-
törölt tag
válasz
agressor12 #67111 üzenetére
Nekem folyton ment a háttérben, ébresztgette a telefont, ette az erőforrásokat. Ha kilőttem valamivel, visszajött. Értem én, hogy az értesítések miatt valamennyire fut a háttérben, de azért nem kellene annyit ennie. És persze megynitva is 2xannyit evett, mint a böngésző, szóval gyalu. Flipsterrel eddig nincs ilyen bajom, és nem kell az ocsmány FB dizájnt sem néznem.
-
törölt tag
Emberek, Facebook app egy rakás..., ezt mindenki tudja. MÁr jó ideje semmi érdembeli frissítés nem történt rajta, és szerintem nem is fog. Nem érdekük, így is mindenki ott lóg, így vagy úgy. Én ledúrtam az egészet a francba, és Flipstert használok. Pár dolog hiányzik csak belőle, viszont vannak extrák is. Keveset eszik, és eddig engem mindig jól értesített.
-
törölt tag
válasz
mgTerminator #67023 üzenetére
Biztos van, ezt nem is vonom kétségbe. Azt remélem, hogy ha ez a google-től jön, akkor kicsit mélyrehatóbb lesz. Bár ki tudja. vagy egyszerűen csak elviekben lassítja a droid szétforgácsolódását.
-
törölt tag
Amúgy az egyik podcast-ben (The Verge asszem) arról beszéltek, hogy a gogle gondolkozik a launcher gapps-hez hasonlóan elérhetővé tételén. Vagyis mindenféle mod nélkül le lehetne tölteni Play-ről a "google launchert", és majdnem nexus kinézetet varázsolni akármilyen droidra. Ez igazán jópofa lenne! Viszlát touchwiz!
-
törölt tag
válasz
apaszka #66932 üzenetére
Na igen, ha jól meg van írva. Aztàn vannak olyan widgetek, amik fél nap alatt leszívjàk, hogy hozzà sem értem. Úgyhogy màr szkeptikus vagyok
De akkor lehet, hogy felmegy, aztàn személyreszabàs ezerrel
(Hamàr a Note3 "helyett" notebookot vettem tegnap, legalàbb ennyi friss vér kell
)
-
törölt tag
válasz
apaszka #66920 üzenetére
Ez tényleg jó! Nekem az "olyan, mintha" design-ok (szkeumorphizmus) kevésbé jönnek be, de ez pofàs lett. Nekem ez tetszene nagyon, és minden àllítható benne. Es még csomó màs van, szóval jó kis cucc ez... de nem eszi az akksit ill. a memóriàt? Nem húzza le a rendszert?
(#66926) spadge : én nem értek hozzà nagyon, de azt tudom, hogy probléma esetén felrakhatod az MG4-es modemet, és meg van oldva, ugyanis a modem a "hibàs". De majd jönnek a jàrtasabbak.
-
törölt tag
Emberek! UCCW-t hasznàl valaki? Olyan gyönyörü cuccokat lehet vele csinàlni, és olyan theme-ek vannak rà, hogy besírok...
-
törölt tag
LEDre: Light Flow.
-
törölt tag
válasz
apaszka #66738 üzenetére
Az tény, hogy bármelyiket is választja az ember, TW-nél bármi jobb.
Nem gondolom, hogy ez betenne a bevételüknek, de szerintem jól el.szták az SIII-at szoftveresen. Nem tudom, és nem is érdekel, mi áll emögött, de már ég optimalizálni kellett volna rejta mindent. Nagyszerű telefon, de sokkal jobb is lehetne. Lehet romolni, meg minde, és anélkül sem gáz, de nekem csak mostanában esik le, mekkora potenciálja van, amikor az újabb samuk adataival hasonlítom össze. Semmiben sem marad le a hw, és mégis, a különbségekhez mérten, mintha lehúzná az optimalizálatlanság az egészet. Érdekes, hogy itt már az elején sem volt meg a Note3-nál észlelt wow érzés, mindenki rögtön kosztümös romokat nyomott. Én imádom ezt a telefont, de lassan kezd elegem lenni bizonyos dolgokból, és az utódok száguldását elnézve már az sem tetszik, ami eddig megfelelt az igényeimnek. Messze nem az az SIII, ami az SII volt tavaly ilyenkor. Igazából tudom, hogy nem kéne sírni, nagyon jó ez a telefon, de tudom, hogy lehetne jobb is, és szégyen, hogy ehhez ilyen mértékben herélni kell a rendszert.
-
törölt tag
-
törölt tag
Jo reggelt, lenne 1 kerdesem. A parom nemsokara venne az 1. androidjat, es azon filozunk, hogy vajon van-e arra valami hasznalhato (es legalis) modszer, hogy az altalam megvett app-ek nala is mukodjenek. Gondolom, az en account-omat kell megadni a Playben, de kivancsi lennek, van-e valakinek ezzel tapasztalata. Az igazat megvallva kicsit fura, h utana minden masomhoz is hozzafer, de ezzel meg egyutt tudok elni... Koszi!
-
törölt tag
válasz
Varszegig #66577 üzenetére
Jaj, hát nem az elhatározás hiányzik.
Évente vesz a család telefont, és most a zember jön. Akárhogy tukmálom neki, nem kell az SIII, jár a boltokba S4-et meg hasonlókat fogdosni. Neki meg nem jó a Note, mert kicsi a zsebe. Mondtam, veszek neki másik nadrágot, de nem hallgat rám.
Nem tudja, mi a jó.
-
törölt tag
válasz
mgTerminator #66574 üzenetére
Ez majdnem olyan, mint az app, ami feltolja 2 gigára a memóriát.
Bele kell majd írni az 1. hsz.-be, hogy az SIII minden problémája orvosolható S4-re/Note3-ra váltással. Persze ez poén, és szarkazmus, de ugye valahol minden viccnek az alapja...
-
törölt tag
válasz
tanulo #66559 üzenetére
Chrome nekem is csinálja ezt, ha kilövöm Clean Master-rel a cache-t, akkor utána általában megjavul. Egy időben wifin nem is akart menni, míg 3g-n simán ment gond nélkül. Próbáld ki a cache törlést, hátha megoldja. Ill. mikor volt újraindítva a telefon? 1-2 naponta azért nem árt, bárki bármit is mond.
-
törölt tag
Csak gondoltam, bedobom, azok részére, akik jó online rádió app-et keresnek (bár éppenséggel bármilyen böngészőből gépen is megy), hogy a TuneIn durván jó cucc. Még az ingyenes verzió van fenn, nem hiszem, hogy időkorlát van rajta, de még ha meg is kell vennem egy idő után, spotify-hoz képest semmi.
Pláne minekutána Svájcban adózni kell a rádiótranszmitterek után, innentől LTE-nek tettetem a telefonom.
-
törölt tag
válasz
Zsoltinho24 #66315 üzenetére
Ne sajnáld már szerencsétlenektől.
-
törölt tag
Most lehet, hogy megkapom, hogy alacsonyak az igényem.
De nekem a gyàri rootolatlan 4.1.2 Apex launcherrel, Contacts+ tàrcsàzóval, samu app-ek hatàstalanítàsàval most egészen tetszik. Röviden annyit csinàltam, hogy amennyire lehetett leirtottam a vackokat, meg az olyan "kinyai" app-eket, amik nem igazàn kellettek, csak ették az eröforràsokat. Nyilvàn, ha root-tal tolnék egy greenify-t és tàrsait, még jobb lenne, de nemsokàra megy szervizbe, szóval inkàbb majd utàna. Es teljesen jol megy, minden folyton szinkronizàl wifi/3g-n, idönként törlök egy cache-t vagy kukàzom a nyitott app-okat, de ennyi. Nagy multitasking nincs, ekkora kijelzön szàmomra annak nincs sok értelme, mint ahogy a jàtékoknak sem (madaras-disznós cuccok meg nem esznek annyit, hogy zavarjàk). Töltöközelben élek, szóval az sem gàz, és az egész napos kiràndulàst is simàn bírta, pàr óra zenével és a fényképezö folyamatos ébrentartàsàavl együtt.
Szerintem az enyém teljesen àtlagos hasznàlat, nem kímélem, de nem is lógok rajta napi 24 óràban két FPS-t nyomva egyszerre.
Egy root meg egy kis takarítàs szerintem abszolút kimerítené azt, amit én ezen még mókolnék.
-
törölt tag
Nekem mindig az a bajom, hogy szivesen nyustolnem az aktualis legdurvabb, legjobban osszerakott cuccot. "Szerencsere" a tesztek/videok hamar el tudjak venni a kedvem, igy mar egy eve S3. Tetszene a notesz3, a meret ellenere is, de meg nem szantam el magam. Neha tenyleg betegnek erzem, mennyi idot/energiat beleolok a temaba, amikor valojaban teljesen jora megcsinaltam az S3-at is, nagyon keves hianyossaga van. Racionalis fejjel elegge hulyeseg ezzel ennyit foglalkozni, meg akkor is, ha "csucstelonal ez mar elvarhato lenne" - miert is? Raadasul nekem ingyen volt, szoval iagazan nem kene sirnom... De a topikot igenis megvedenem, nagyon jo arcok vannak itt, akik sokat segitenek. Xar napja mindenkinek lehet. Na, inkabb ijaszkodom.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez is csak tippelgetés, de azért...
-
törölt tag
Most meg màr december.
Nem baj, talàn addig történik itt valami az S4, Note3 àràval, és akkor nem vàrok tovàbb. Bàr inkàbb Note3, hamàr az S4-et sem érem àt egy kézzel...
-
törölt tag
válasz
korcsillio #65358 üzenetére
Neked volt igazad
De mindegy, amugy sem "olyan" nyelbesz vagyok, nekem a net nyelve teljesen mas, mindenki azt ir, amit akar.
-
törölt tag
válasz
lafaty80 #65286 üzenetére
Nekem olyan van, ami sima hàtlap, és az is lefogja a jeleket, de nem nagyon. NFC meg nem érint. Viszont ez màsnak tünik, itt tartanék töle, hogy
-jobban lefogja a vételt,
-karistolja a telefon külsejét
-könnyen karcolódik
-nem annyira mutat jól, mint a képen
-leejtésnél horpad, ergo olyan, mintha fémre ejteném a telefont...
De ha nekem nagyon tetszene, tuti bepróbàlnàm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest