- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frozzy #80061 üzenetére
"However, there is no way of confirming the legitimacy of the document. There is a likelihood that the document is a cleverly executed fake..."
Hát, reménykedni mindig lehet.
Én nem látom, miért ne jönne ki. Ha okos a samsung, kiadja, ugyanis
-átlag Jenőke/Gizike úgysem foglalkozik ezzel, a legtöbb imserősömnek gőze nincs, mi fut a gépén. Emiatt biztos nem maradnak S3-on, ha váltani akartak S5-re, (vagy a most olcsóbbá váló S4-re) ez nem fogja visszatartani őket, viszont
-aki meg foglalkozik ilyesmivel, az nem írja le ezek után sem a samut, és adott esetben, ha megtetszik neki a 4.4, még be is ruház egy újabb készülékre a fullosabb felhasználói élmény érdekében.Aztán persze lehet, tesznek az egészre.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hyperspale #79655 üzenetére
En szemely szerint nem lennek boldog egy ilyen megoldassal, amit csinalnak az buncselekmeny. Az meg a kisebbik gond
, viszont igy a telefon semmikepp sem tiszta. Ezt en igy max egy sima hasznalt telefon felere ertekelem, ha annal dragabb, akkor rajuk kell boritani a szerveket.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #79315 üzenetére
Gondoltam.
Azért az kemény, most meg 60 használtan... sh*t! Ettől még nagyon jó kis telefon, nekem az egyetlen bajom a szoftver volt (4.2), mert abból nekem igenis hiányzott pár dolog (pl. dashclock, Apex átlátszó status bar-ja, stb.), de így elégedett vagyok. Ősszel meg úgyis 2 éves lesz, jön a csere ideje.
ittakary: MK6, gyári OTA, rootoloatlan, amit lehetett, letiltottam. (Plusz az Apex, Hangouts,Contacts+ sokat segít, a samu gyári vackait ki nem állhatom.)
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #79311 üzenetére
De őt zavarja, vagy Téged?
Most nem azért, de a svájci 4.3 nálam mostanában remekül teljesít, kis lagok vannak, dehát istenem, ez android. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a 4.4, ha ki is jön, jó lesz nekünk. Nem alkotott túl nagyot mostanában a samu szoftver terén, aki meg nem gyárit keres, annak úgyis mindegy, lesz rá nem hivatalos 4.4, az tuti. Én inkább egy stabil 4.3 mellett maradnék, minthogy kapjak egy fércmunka 4.4-et. Amúgy ha drágán vetted, akkor nem mostanában, gondolom. (Persze a drága is relatív!) A feleségek is megérdemlik a 2 évente upgrade-et, ezt nem szabad elfelejteni.
(Már nem a feleséget kell upgrade-elni, hanem a telefonját!
)
-
törölt tag
válasz
fcbarca #79231 üzenetére
Tökéletes telefon nincs.
De a papírjai legyenek rendben, IMEI szám azokon, az akksi alatt ill. a matricákon stimmeljen, szervizkóddal (tárcsázóba #*0#* - asszem!) lehet ellenőrizni a kijelzőt, egyebeket. Ja és ha előfizura vették ne legyen letiltós. Gyári gari mindig jobb, mint a bolti, utóbbi semmit sem ér általában.
-
törölt tag
válasz
Jacquestop #79223 üzenetére
Így van, ahogy írják/írjátok. Azért van a biztosítás, hogy elintézzék az ilyesmit, jogosult vagy a cserére, az nem gond. De a szervizes jól mondja, ha észreveszik a root-ot, ugrik a gari, függetlenül attól, hogy a problémához semmi köze. Ez ilyen bünti. Viszont elképzelhető, hogy nem bajlódnak a szoftverrel (miért ne tennék, hiszen úgy visszadobhatják a telót, jó balkán szokás szerint), és akkor mákod van. Én izibe unrootolnám, már ha lehetséges. Nem akarok negatív lenni, bocs ha úgy hangzik.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #79068 üzenetére
Hát ha ez az (márpedig úgy nézem), akkor ez is felejtős lesz.
Bár akik eddig azon sítrak, hogy csúszik a hátlap, legalább megkapják.
-
törölt tag
válasz
Rocky975 #78443 üzenetére
Ez nagyon összetett kérdés, szerintem az esetek felében jobb, máskor rosszabb. Mondjuk a frissíítés nagyon nagyot javított az N5-ön, rá se lehet ismerni. A tény az, hogy amiben az S3 kamerája alulmarad, úgy az én észrevételeim szerint sok jobb hardware-rel megáldott telefont ver a szoftver optimalizáltságát és az alapképek minőségét tekintve. Haverom Z1-gyel fotózgat mellettem, és bizony ha nem állítja be, nem figyel a fókuszra, stb., simán lenyomja az S3, amin én általában nem is nézem, hova irányítom.
-
törölt tag
válasz
Grecky #78430 üzenetére
Egy kicsit igen. Mindenesetre ha kijön az S5, sajnos gyakorlatilag "elfogadható" lesz, hogy a 2-vel ezelőtti modell őskövületnek érződik. Ez már nem az a világ, ahol 10 évre vette az ember a technológiát, direkt ilyen kamikázék a cuccok, hogy gyakran cserélje az ember. Sajna nekem mindig a legújabb kéne, elvből
de a családi kassza egészségesen visszafog.
Azért hozzátenném a másik oldalát is, mert szerintem a samu melléfogott az S3-mal, túl jól sikerült. Ha az ember átveszi a rendszer felett az irányítást, maga a vas mindent bír. Aztán persze vannak app-ek (samuval az élen!), amik xarul vannak megírva, de arról nem a gép tehet. Amit eddig irigylek, az a férjem N5-e, de ott is csak a rendszert. Remélem, a következő samuk hozzák azt az élményt, a visszafogottabb, kevesebbet fogyasztó UI-nak köszönhetően. Azt már nem remélem, hogy mi is megkapjuk (tőlük), hiszen azzal tényleg maguk alatt vágnák a fát.
-
törölt tag
Azért valljuk be, a kérdés némiképp furcsa, nem mindennapi dolog telefonban memóriát cserélni... A dologhoz persze az is hozzátartozik, hogy a gép megbontása instant garivesztéssel jár, ami még nem nagy cucc, de nem véletlen, hogy még az üvegcsere sem ajánlott mindenkinek. Amennyien itt a root-ot eltolták már, el sem akarom képzelni, mi lenne, ha mindenki szétszedné a telefonját.
Szóval én az ifixit-et sem ajánlgatnám olyan melegen, hidd el, ez nem "műszaki", de még csak nem is a szó szoros értelmében vett szakmai topik (leginkább műszakmai
), és sokan beesnek ide mindenféle olvasottság nélkül. Ami nem baj, szívesen segít akárki, aki ért hozzá, még akkor is, ha aztán a véleményéért lehurrogják...
-
törölt tag
válasz
akphsaiid #78279 üzenetére
Gondolom, a "komplett" csere alatt a keretet érted. Az macerásabb (szerintem), mint az üveg, mert nemigen látom, hogy lehetne lefejteni a kijelzőről... A hátlapot ugyebár simán cserélheted, én meg speciel a keret miatt nem aggódnék. Garanciális a telefonod? Mert akkor ha esetleg beég, szó nélkül cserélik ugye az egész első részt (üveg, kijelző, keret, stb.). Amúgy egy ilyen csere szervizben asszem 35e körül van, persze vannak olcsóbb opciók is, majd jönnek a kollégák
-
törölt tag
válasz
Szellősdy #77935 üzenetére
Menj vissza egy
szekrényre emlékeztetőkarizmatikus haveroddal.Ne haragudj, de a világ így működik. Ha a szakszervizes ár töredékéért megcsinálják valahol, az (tisztelet a kivételnek) általában a minőségre és a garanciavállalásra is kiterjed. Ez pont az a kategória, mint a sufnigsm-ben vett készülékek. És akkor még a férjem, aki egész sokáig a kapualjban Ahmedtől vette a telefonokat nem is melítettem...
-
törölt tag
válasz
ignisz #77883 üzenetére
Miért írja mindenki, hogy a root-tal elveszted a garanciát? Aki rootolni tud, az unrootolni is.
Nem akkora ördöngősség (különben itt sokan nem csinálnák
), csak figyelni kell és előtte kicsit olvasni.
Amúgy ha ez még mindig nem játszik, akkor alkalmazáskezelőből letilthatod egy részét.
-
törölt tag
válasz
[P]laci #77711 üzenetére
Tudom.
Csak kiemeltem, hogy az egyébként alsóbb kategóriás telóknál alap memóriapucolgatás itt felesleges, ahogy már mások is írták. (Wildfire S-en én is folyton cache-t/RAM-ot irtottam, különben a lejátszó sem ment. Az S3 kicsit más kategória!) Arra nem, de másra jók lehetnek az ilyen app-ek. Amúgy csak megjegyzem, én is vonakodó root-oló vagyok (tudom, tudom), egyelőre nincs számomra ami megérje a macerát. Viszont amint tuti lesz, hogy nem jön a samutól 4.4, nem lesz, ami visszatart.
Majd rendezhetünk láma együttrootolós estét!
-
törölt tag
válasz
[P]laci #77706 üzenetére
hát nekem az android assistant tök fölöslegesnek tűnik, de nyilván szíved joga, hogy mit használsz.
a cleaner mastert én is szeretem, csak az utóbbi időben nem raktam fel, mert megcsinálom inkább én néha manuálisan.
Én is csak arra az esetre írtam, csak akkor használom (CleanMaster-t), ha pl. skype/facebook után nem akarok rebootolni. Mert ezek bizony nekem beragadnak, bár mostanában a sima FB-t fel sem rakom, mást használok helyette.
De az eredeti kérdésre visszatérve: használd egy pár napig/hétig, kell egy kis idő az egész szerkezetnek, mire beáll.
Ja, és a gyári visszaállítás is jó ötlet lehet.
-
törölt tag
válasz
eszter6666 #77696 üzenetére
Az mit jelent, hogy gyors, nézd meg, mi fogyasztja az akksit (Beállítások/Egyéb/Akksi). 2-3 óra kijelzőidő szokott lenni az átlagos, ha az ember nem trükközik. Emellett pl. facebook (és hasonló app-ek) szeret beragadni, és akkor leszívja az erőforrásokat. Nem nagyon kell a memóriát amúgy üríteni (a sok üres memória nem feltétlenül jelent jobb felhasználói élményt), de én ezekre az appokra rá szoktam ereszteni a CleanMaster app-et, kicsit agresszívabban ürít, mint a home gombos kukázás. Az assistant-ban is van ilyen funkció, asszem.
-
törölt tag
Azért írtam, hogy beállítás-függő, mert a Z1 nem az én kezemben volt, nem tudom, mi volt beállítva. De egymás mellé téve a kettőnk képeit, nem győzött meg a Z1. Sajnos nem tudok linkelni, mert nem akarom a barátaim képeit csak így megosztani. De nincs akkora különbség a 2 között. (Bent valahogy a Z1 kifejezetten szemcséseket lőtt...)
-
törölt tag
válasz
vadcitrom #77646 üzenetére
Nagyon jó képeket készít, több telefont simán leköröz a környezetemben (Sony Z1, N5, S4, i4S), persze ez beállítás kérdése is. A gyorsaság megintcsak, erősen múlik azon, mi van fenn, de ha nem a gyári launchert használja, akkor akár vajsima is lehet. És amúgy sem zavaró. Az elvárásain is múlik, van, akinek ez a telefon túl lassú, de véleményem szerint teljesen megállja a helyét. Talán a +1GB RAM jót tenne neki (ami az LTE verzióban van), de kb. ennyi.
-
törölt tag
válasz
modd3r #77575 üzenetére
Szintén ma ment fel, OTA, eddig pont az ellenkezőjét vettem észre Apex-en. A home gombos ébresztés azonnali, az egész rendszer gördülékenyebb. Nekem eddig tetszik. Touch Wiz-t egy éve nem láttam, sok jót nem is várok tőle.
(#77580)
laci : Nekem is mindenféle érdekeset művel a play néha, ilyenor a cache törlése megoldja. Fura az az app...
-
törölt tag
válasz
drmotto #77370 üzenetére
Tedd fel a svájcit, nekem az egy FR-el nagyon jól megy. (A T-st nem iismerem, de ha Gizmo mondja, az sem kéne, h vacakoljon.) Megnéztem, a home/on gombos indítás nálam is kb. 2 mp., eddig azért nem vettem észre, mert én már zsebben/táskában/asztalon megnyomom, és mire használnám rég belépett. Ez nem mentség, csak mondom.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #77298 üzenetére
Hát, én is mindig erre jutok. Nem az, nyilván van "jobb" telefon, de nem annyival, hogy megérje a macerát, meg a kompromisszumokat. Mindenütt volt valami "de", eddig a Nexus5 jött be legjobban, vetettem is egyet a férjemmel (neki
) és tetszik, de azért pl. a microSD hiányozna. Tudom, fölyhő, meg minden, de akkoris. És a többi opció is ilyen, nem érzem, hogy összességében jobban jönnék ki. Várok, N6 vagy S5 érdekes lesz, persze ha igaz a pletyka és két új S5 (vagymi) lesz, az kicsit megkavarja majd a dolgokat. Lehet megvárom a hűségem végét, és akkor ősszel váltok a tankosabbra.
Nem zárom ki, hogy addig még lesz valami bejövős, de ahogy elnézem, kicsit belassultak a dolgok.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #77272 üzenetére
Ja, nem, no para. Már rég immunis lettem a frissítés témára, samu leszoktatott róla a vackaival. Csak eddig nem ez az üzi volt, hanem hogy a szerver túlterhelt, próbáljam később. De tetszik az új szöveg, jót szórakoztam rajta.
GtCaT: Lustáknak is jó
Azért nekem nagyon meg kell hajtanom, hogy lagoljon, és a zene nálam sosem akadt. Tény, hogy nagyon szűz a telefonom, az biztos segít.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #77151 üzenetére
És ugye "mindjárt" itt az S5
apaszka: miket hallok? Pedig sztem az S3 még mindig nagyon jó telefon! Ha valakire mérges vagyok, az a samu, amiért ennyi idő és vacak rom után bírt csak normális frissítést kihozni. És ha nem lesz rá 4.4 akkor tényleg megorrolok rájuk. De erről ez a kis chokito nem tehet, ez pont olyan jó gép, amilyen ronda (szerintem).
-
törölt tag
válasz
Szellősdy #77134 üzenetére
Kicsit fújkáld meg a csatlakozót, ill. gondolom, másik USB aljzatot, vagy akár másik kábelt próbáltál már...
Nekem az itthoni XP/Win7/Win8.1 gépeken mind gond nélkül megy... (Kies nincs fenn, meg semmi extra, csak bedugtam a telefont, és némelyik gépen leszedett magának vmi drivert, de nem figyeltem)
Amúgy meg igen, airdroid wifin.(#77136) gyuri81: Kiherélték a droidot.
De ne izgulj, jó az úgy, nekem is 580 ürítés után, aztán semmi baja.
-
törölt tag
válasz
Rocky975 #77092 üzenetére
Persze, jó is a 4.3, pláne amennyit vártunk rá
Amúgy kellett volna még egy, de remélem, így sem vettétek a szívetekre. Semmi gond ezzel a topikkal, azért vagyunk még itt.
(#77098) Gizmo94: te aztán kedvet csináltál hozzá!
Szeretek barkácsolni, de erre valszeg inkább rászánnám a 35k-t full kijelzőre, vagy amennyit az itteni srácok kérnek, akár az üvegre is.
-
törölt tag
Épülünk lefele, mint a samu romok.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #76958 üzenetére
Én úgy tudom, valamennyit eszik töltés nélkül is, pl az itthoni notik adaptere szépen melegszik, ha nincs is rajta a noti... A telefonét nem szoktam bennhagyni, szóval azt nem tudom. Én egy S4 töltőjével töltöm, ami asszem 2.1-es, szóval duplája a gyári S3 töltőnek, de ennek még semmi mellékhatását nem észleltem. Mintha a gépi USB töltéssel utána hosszabb ideig menne, de nálam minden mérés értelmetlen, mert ha sok a munka, hozzá sem nyúlok, ha meg ráérek folyton nyaggatom
Azon egész meglepődök, hogy a másfél éves telefon akksija nemigen romlott viszont, ugyanazt a teljesítményt hozza, mint az elején. Tény, hogy vigyázok rá, nem hagyom csontra merülni.
-
törölt tag
válasz
[P]laci #76652 üzenetére
Azt meg tudod mondani, miben jobb a TuneIn Pro, mint a sima? Azt használom egy ideje, de nem tetszik, hogy nincs összekötve a webes felülettel. Ez már igen?
(#76664) Grecky: Sok mindentől függ ám a telefon teljesítménye, meg ahogy nekem lejött nem is mindegyik működik ugyanúgy.
-
törölt tag
Szia! Csak felvetem, mert számomra elég furcsa, amiket írtok. Ugyanakkor nem vagyok samu fan, szóval átérzem a helyzetet. Tehát nem lehet, hogy az általatok felrakott kernelekben/app-ekben nem stimmel valami? Nekem simán megy a rootolatlan 4.3, semmi igazi lag nincs. Az igaz, hogy ha egy ideje nem volt újraindítva, sok minden fut, akkor kevésbé pattogós, de akkor sem várok többet semmire 1 másodpercnél. A 4.1.2 lagolt a végefelé rendesen (kb 200 app-el és nem volt kedvem már pucolgatni), de ezzel 100 app körül semmi bajom.
-
törölt tag
válasz
gzbotii #76234 üzenetére
Én sose bírtam megszokni ezt a lehasznált szappan dizájnt.
A UI meg nálam említést sem érdemel, Apex ment fel 5 perc után. Amúgy imádom, igazi kis erőgép, és végre a software is megüti a mércét nálam (svájci 4.3), én nem tapasztalom a többiek által említett problémákat.
-
-
törölt tag
válasz
Grecky #75904 üzenetére
Nem, nem Neked szólt különösképp, Te ha jól látom, csak pár napja panaszkodsz.
De tényleg nem beszólásnak szántam, csak nem értem, akkor nekem hogy-hoyg működik. Vagyis, de, részben értem. Nézzétek, ez úgy működik, hogy a gugli rendszerét a kezdetektől fogva foltozgatják, és már több helyen bevallották, hogy újra kellene kezdeni, de az meg tudjuk, mivel jár. Erre ráteszi a samu a kis ferdeszemű szemfényvesztős szoftját (semmi bajom az ázsiaiakkal, de teljesen más a világszemléletük), ami egyrészt atomronda, másrészt televan bloatware-rel és szaggat, mint a MA-s srácok nagymamája a nokedlit. Ez ilyen. Pl ha felmész a play-be, akkor azt várod, hogy minden app csodásan fut? Ugye nem? Akkor a samu cuccai miért lennének jobbak?
Nyilván lecserélem, ne ők döntsék már el, milyen (de)generált fejet nézek, ha hívásom jön! Esküszöm, értel a felháborodást, de a világ nem így működik. Nem kapsz 100ezerért tökélyt, de 200ért sem, mert nem létezik, és nem is érdekük létrehozni. És sajna a Nexusokon is már NexusUI vagymi van, a gugli edisönökön GE UI, és az igazi stock az meg gyakorlatilag custom-nak számít. Kár, mert a gugli dev-jeiben sem hiszek jobban. Remélem, a N6 még nem lesz tele a vackaikkal (vagy irthatóak lesznek).
Pont most vettem új gépet, és az egész net ki van akadva különböző okokból. Aztán olvastam egy srácról, aki kívül-belül széttúrta szegéyn notit, cserébe most "tökéletes" gépe van. Sajnos ez csak így megy. Seni nem tudja (és nem is akarja) kitalálni, mi mire vágyunk, így ha nem vagyunk átalgfelhasználók (márpedig, aki ide jön panaszkodni, nyilván nem az), akkor kézbe kell venni a dolgokat. Még az a jó, h a droid hagyja. Próbálnád iOS-en lecserélni a gyári app-eket!
Vagy WP-n, ha már itt tartunk... de itt be is fejezem, mert nem akarok vitát. Csak tippekkel tudok segíteni, meg azzal, hogy talán nem veszek több samut. Persze a többi gyártó is ez a tészta.
Yeffy DJ: Kint kell venni vmi nagy láncnál, aminek a magyar megfelelője ad Neked 2 évet lepecsételt papírral. Ennyi. Nincs semmi gond a garival, csak macera lehet, és nincs háználszerelés.
-
törölt tag
válasz
Grecky #75901 üzenetére
- home gomb lag, kb. 2 mp mire bekapcsol a kijelző ébredéskor: Apex Launcher nem csinálja.
- gyakran előjövő idegesítő TW lag, ikon árnyékok később jelennek meg, mappa megnyítás lag: Nálam sosincsenek bekapcsolva az animációk (idegesít), és mondom, launchert használok.
- alkalmazásokban scroll lag, facebook, feedly, gmail: FB egy kalap ... Gmail nálam OK.
- böngészőben orientációs lag, még ha a mobilarena oldalát nézem akkor is: Chrome nálam OK, legalábbis amennyire eddig volt
- ébresztéskor időnként forgatja a képet, ha hang és rezgésen van: Timely a legszebb/legjobb ébresztő, ha az ember le tud mondani a saját mp3-ról (remélem, az is jön majd)
- play zenében zenehallgatáskor EQ időnként kikapcsol, vagy torzít, ha a háttérben fut, deezer is dettó: Se PowerAmp, se BeyondPod nem csinálja, TuneIn-t rég néztem, Spotify-t is, a többit nem használom.
- telefonáláskor a képernyő távolságérzékelője lagol, 2 mp mire visszakapcsolja a kijelzőt: Contacts+ tárcsázóját ajánlom, vagy exDialer-t.
- hangerőszabályzó 1 mp-el később jelenik meg miután megnyomom a gombot, ha alkalmazásban állítanék hangerőt: Ez tény. -
törölt tag
válasz
Rocky975 #75891 üzenetére
+1 Nem tudom, mi ez a sok sírás.
Nálam a svájci factory reset-tel iszonyat jó, sokkal jobb, mint bármelyik gyári 4.1.2 volt. Nagyon sokat használom a telefont, de root, ilyesmi egyelőre nyincs. 'Patch' nem kellett, max pár 'tweak', de nekem eddig mindig be kellett állítgatni minden androidot, hogy normális legyen. Hozzá kell tennem, a teljesség végett, hogy samus beépített vackokat nem használok.
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #75825 üzenetére
Nem eszik nagyon sokat? Mert az amolyan UCCW "készítményekre" alapul, és egy adott téma minden egyes elemét külön akarja telepíteni. Próbáltam, de amikor megláttam, hogy kb 5-8 app akar felmenni pluszba egy adott home screenhez, le is töröltem
-
törölt tag
válasz
Burgburger #75808 üzenetére
Rágugliztam.
[link]
[link]
[ebay link] -
törölt tag
Közben gondoltam, ajánlok mégegyet, mert még sosem említette itt senki, pedig én részben ezért vártam a 4.3-at: Dashclock és az extension-jei.
-
törölt tag
válasz
jopek13 #75744 üzenetére
Settings/MyDevice/Input and control (legalul)/SmartStay, es onnan rákattintasz, pipa ki. Bocs az angolért, úgy használom.
gzbotii: Nemár, nekem mindig az az érv állt a HTC mellett... Wildfire S-em elpusztíthatatlan volt, hugom azóta nyúzza, és a One is nagyon "strapapbírónak" tűnt mindig... Ejnye, na akkor nem is bánom már, hogy nem cserépltem le az S3-at. -
törölt tag
Themer-t használ valaki S3-on? Amikor legutóbb (nyáron) próbáltam, folyton újraindult, és eléggé ette az akksit. Kíváncsi vagyok, hogy most is ez-e a helyzet. Nem akarom itt szét off-olni, akár PÜ-ben is megköszönöm a segítséget.
-
törölt tag
A kijelzoido szamit igazan, az max 2-3 ora altalabaltalaban. Emellett alkalmazaskezeloben le lehet tiltani, amit nem hasznalsz. En pl. konnektorkozelben dolgozom, de siman bir tobb, mint 1 napot, kb 3 ora kijelzovel. Amit nem hasznalok, tiltottam, skype sem fut folyamatosan, FB-ra Flipstert hasznalok, amig nem csinaljak meg rendesen az app-et, a fenyerosseg attol fugg, hol vagyok. Hasznalom rendesen, de esszel, ami nem kell, az nem fut. Svajci 4.3
-
törölt tag
válasz
havri1 #75569 üzenetére
Nekem az újon vannak "klotyófoltok" (múltkor vettem észre, amikor sötétben filmbemutatókat néztünk), viszont a fehér szép hideg (nekem nem tűnik kékesnek), míg az előzőn picit melegebb hatású volt. Plusz ennek az új kijelzőnek észrevehetően magasabb a fényereje. Amúgy ezeket "dinamikus" színbeállítás és max fényerő mellett érdemes nézni, akkor látszanak a dolgok leginkább. Nekem nem repedés volt, csak kezdett picit beégni, és örültem, h megszabadulhatok a nypmódásaitól.
-
törölt tag
és P3dr0
Szerintem ez azért (is) van, mert itt pl. a vásárló elég fontos, ergó ha verem az asztalt, mindent el lehet érni, hiszen a szolgáltatónak is érdeke, hogy ne haragudjak meg, esetleg még ráuszítok vmi szervet. Mo-n meg ha egy gyártó mutatni akarja, mennyire jó fej, nem bízhatja a boltokra, szolgáltatókra, fogyasztóvédelemre, mert a vásárló nem biztos, hogy be tudja hajtani, ami járna neki.
Azt ne is kezdjük el, hogy ezekben a társadalmakban hogyan bánnak emberek a (nekünk) drága cuccaikkal, hogy hajszolják mindenből a legdrágábbat, és mennyire nem értenek semmijen kütyüjükhöz. Rosszul vagyok tőle, de komolyan. Most, így több mint 4 év után kezdem normálisan érezni magam, kivájni magamnak egy érzelmileg is egészséges egzisztenciát. Ezért nem is feltétlenül ajánlom ezt a kiköltözést gyenge idegzetűeknek, sok áldozatot követel.
És nem, nem adják el a törött telókat, max az uncsitesónak, mert a macerát sem éri meg nekik.Meg nincs is hol, mert nem veszi meg senki, csak a feketekereskedők, akik majd a magyar plázában árulják.
Elnézést mindenkitől, abbahagytam.Megyek, megkeresem a nyugtatóm. (SteveJobs: ami éppen működik, LOL)
Chak hogy mentsem a hsz.-em:
(#75233) Grande Ale : Apex Launcher-t (vagy Novát) nincs kedved kipróbálni? -
törölt tag
A garanciát? Azt hittem, meg is válaszoltad.
Igen, ennyi, hogy "állítólag" a magyar LG szervizeli 2 évig. De konkrétumot még nem láttam, a topikjában elég hosszan vesézik a teendőket. Itt Svájcban totál másképp működik az egész, legrosszabb esetben a bolt cseréli, ha nem tudják kitalálni, mit csináljanak vele. De persze nincs prémium szerviz, meg futár, stb. Sokat én sem tudok, mostanában nagyon elegem lett a fórumokból általánosságban, meg a fogyasztói társadalomból, meg abból, hogy senkinek semmi nem jó. Ezt az egy topikot olvasom, és max. segíteni/ötletelni próbálok, amúgy meg szedem a nyugtatót.
-
törölt tag
Szia!
Szerintem is borzasztóak azok az avatarok. Biztos a facebook levédette az arctalan avatart, azért kapunk ilyet. Persze az is igaz, hogy lehet, valamelyik samus dev kedvesére hasonlít. Mondjuk nem hiszem, hogy valaha is olyan felületet tudnak tervezni a samunál, ami nekem (vagy éppen sok embernek) bejön. Én a minimál kinézetet szeretem, más meg a MIUIt, stb, szóval a legtöbb probléma, amit írtok, személyes preferencia kérdése. Senki nem akadt még ki ezen a 3D-utánzat windows2000-res stílusú kék fejlécelésen, ami az összes menüben van, pedig én 2 éve útálom. De én meg a világórát nem nyitottam meg soha, szóval az nem zavar.
Ajánlani tudom csak a samus tárcsázó helyett a Contacts+ vagy exDialer app-eket, meg is vettem őket, lényegesen szebbek és gyorsabbak. És a többi samus .ságra is van app. -
törölt tag
válasz
Axel pRo #75119 üzenetére
Csak csatlakozni tudok. Sosem értettem az "ennyi pénzért már igazán..." tipusú panaszokat, én még semmiből nem láttam semmilyen áron tökéletest (és a környezetemben elképzelhetetlen összegeket költenek emberek elképzelhetetlen dolgokra).
Yeffy DJ: Páromnak vettünk azt, imádja, és fintorogva adja mindig vissza az S3-at, ha azon kell csinálnia valamit.
Persze annak is megvannak a hátrányai (garancia, stb.), de esetünkben nem okoznak akkora problémát. Ettől függetlenül én várom az S5 vs. N6 csatát, innen már azért csak jelentősen jobbra váltok, bajom az S3-mal sincs.
-
törölt tag
Mivel szerettem (volna
) mindigis utazni, már az első telómon +36-tal írtam be a számokat, szóval ez szerencsére nem érint. Amiből lehet, nem gyárit használok, billentyűzet Swype, névjegyzék Contacts+, SMS Hangouts vagy WhatsApp, launcher Apex Pro, szóval tőlem a gyári vackaival azt csinál a samu/gugli, amit akar, évek óta nem láttam őket.
Nálam a svájci nagyon jól megy, az akkuhasználat is mintha jobb lenne, de lehet, hogy csak nem raktam vissza annyi szemetet. Gyalulás kellett neki, mert több bug is volt elsőre, de mostmár nem nagyon találok. Azt vettem észre, hogy jobban kell neki az 1-2 naponta újraindítás, így viszont egyáltalán nem lagol. Apex-ben átlátszóvá tettem a status bar-t is, bár sajnos az app-ek többsége nem támogatja. Amúgy a TW-ből ugye sokat nem látok, szóval ott nem tudom, mi a változás, de nekem az egész telefon gördülékenyebbnek tűnik. Meg mintha hangosabb is lenne, különösen fülesen. De elég átlagos fülem van, szóval ne kövezzetek. Nem akarok belebeszélni semmit, ezek csak olyasmik, amikre felfigyeltem.
-
törölt tag
válasz
SteveJobs #74703 üzenetére
Maradjunk annyiba, mostam meg már telefont. Na nem direkt. De akkor is para.
Én a beragadós app-ekre 2 dolgot tudok: az egyik a home gomb hosszan, bal lent kis torta kiválaszt, RAM ürítése klikk. A másik CleanMaster a play-ből, és ott a memory boost. Sokra nem megy velük az ember, ha csak a szabad memóriát akarja növelni, mert androidon ez nem így működik, viszont a beragadásra jó. Emellett CleanMaster junk file irtóját is szeretem, néha rengeteg szemét marad a telón törölt appok után, stb.
Seaky: kés, villa, olló, akkumulátor
(hozzáteszem gépészmérnök apám kitagadna, ha elektronikát nedves ronggyal törölgetnék)
-
törölt tag
Csak azok kedvéért, akiknek nagyon merül a svàjci 4.3: nekem egy hete tökéletes, ha valami gáz app beragad, akkor képes éjszaka 3G mellett akár 20%ot is merülni, de ez nem az ő hibája. Normál használat mellett (értsd wifi/3G folyton ON, instant üzenet appok, emailek dettó, semmi sincs kímélőn, 2-3 óra zene, 1-3 óra net melótól függően) nekem este még bőven van benne 20-30%. OTA-n jött és utólag gyalultam sajna, de így is tökjól megy.
És egy kérdés: Azt hogy csináljam, h ha leveszem rezgőre, és utána vissza csengetésre, az értesítő hang is menjen vele? Mert mindig rezgőn ragad, és manuálisan kell rátolnom. Van rá app, de ez szerintem bug és kész. (4.1.2 is csinálta) LightFlow lehet a hibás?
Ja, és a telefonmosós sztorikat hagyjuk, rosszul vagyok tőle (okkal).
-
törölt tag
válasz
Bmax2369 #74082 üzenetére
Akkor nem tudom, mit rakott rá KIES-szel.
A kérdés hogy ehhez a KOR verzióhoz jön e frissítés??? Szerinted???
Én (vagy bárki) ezt honnan tudhatnám. Nézd meg, h az előző verziók kijöttek-e rá, valszeg akkor ez is ki fog. Nem hiszem, h vmilyen verzióra egyszerűen ne jönne ki. De a samutól minden kitelik, pláne, ha a koreaiak már mind S4-re váltottak.
-
törölt tag
válasz
Bmax2369 #74048 üzenetére
Személy szerint én nem lennék olyan biztos benne, hogy magyar függetlenként lett vásárolva a KOR kódos, mivel ez a kód Koreát jelenti (a hozzászólásomban kattints a linkre...). Az android 2.2 frissítése úgy tűnik, csinált annakidején olyat, h a független kódot erre írta át, de azóta nem volt ilyen jelenség. Véleményem szerint 3 opció van, de azért keress utána google-ben (ill. hallgass az itteni okosabbakra):
1) az egy koreai telefon, amire koreai JB frissítés érkezett annakidején
2) az egy magyar XEH telefon, amire valaki ráerőltetett egy koreai JB-t (vagy éppen ICS-t, és ezért már a frissítés is az lett), ami miatt megváltozott a kód
3) valami miatt a JB ilyen 2.2-es műveletet hajtott végre, és átírta a kódot (ez tűnik számomra a legvalószínűtlenebbnek)Oh, és esetleg az ismerősöd is átírhatta a saját kódját vmi app-pal (amihez én nem értek).
nggabi: Hát persze.
Mindenkinek ajánlom.
-
törölt tag
A "kukát" érted alatta, vagy a "camambert", utána RAM, aztán "clear memory" funkciót? Nekem az utóbbi okoz gondot. Közben viszont arra gondoltam, kipróbálom, hogy a cache ürítés elég-e arra, ami nekem kell, mivel elképzelhető, hogy a RAM piszkálása bezavar a 4.3 TRIM funkciójának. Habár ettől még lehet, hogy nekifekszem a visszaállításnak, ártani biztos nem árt.
-
törölt tag
Szép jó reggelt mindenkinek így az első munkanapon idén.
Nálunk ez még szünnap, úgyhogy gondoltam, takarítsá mellett telefont is pucolok. Mivel itt lakom, OTÁn raktam fel a svájci 4.3-at, de nem volt nálam semmi, így mindenféle FR (gyári visszaállítás) nélkül. Eddig semmi különösebb bug nincs, egy dolgot vettem észre.Ha CleanMaterrel RAM-ot pucolok, újraindul a rendszer, de furán, samu logó nélkül, csak a lila karika fut körbe párszor szaggatottan, aztán betölt, mintha sima reboot lenne, sim-et sem kér, semmi. Ilyet eddig még nem láttam sosem. Próbáltam a beépített RAM frissítőt, az is ugyanezt produkálja. TaskKillert direkt nem használok, mert csak pár app miatt kell ez a trükk, (yes, facebook, I'm talkin' 'bout you
) amik beragadnak és agresszívan szívják az energiaforrásokat.
Az lenne a kérdésem, hogy akik másképp tették fel, azoknál is csinálja ezt a svájci 4.3? Mert ha ez ilyen, akkor most nem gyalulgatnék feleslegesen. (Könnyen kipróbálható a home gombos ram-irtással.) Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Na, nalam OTAn jott a svajci, 2 csaladi karacsony kozott. A lestrapalt boldogsag deliriumaban gondoltam, h mivel semmi eszkoz nincs nalam felengedem igy, azan otthon FR es megy elorol. Na, azota rebootol napi 2-3x magatol, ugyh elso dolgom lesz az az FR. Remelem, igy is megoldja, mert (amit persze elfelejtetem a beigli hatasa alatt) visszalepni ugye mar nem lehet. FR-t es EFS mentest mindenkinek nagyon ajanlom, pont ezert. Amugy hasit a rom, azzal nincs bajom, es imadom a 4.3at.
-
törölt tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek, egy kis KNOX-szal
-
törölt tag
Na, így az utolsó családi karácsony végeztével jön is le OTAn a svájci 4.3
Hasonlóan kellemes ünnepelteket mindenkinek!
Doma88: 1 évig gond nélkül simán.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
havri1 #72318 üzenetére
Hmmm... Hàt ha ez egyéves svàjci (gyàri független) készülékemért kapnék 70-75 körül, az nem is lenne rossz (vadiuj kijelzo+keret, S4-es töltö)... Az màr 2/3 N5
Persze csak szolgàltatos "garilevele" van, azt nem tudom, hogyan vàlthatnàm gyàrira. Gyanitom, hogy igy màr csak annyiért kelne el, amennyiért nem érdemes eladni.
-
törölt tag
Na, akiket annakidején érdekelt, megjött a frissen javított (beégéssel) kijelzős telefonom a szervizből, és rá is raktam a Spigen Ultra Bumpert. Képek itt vannak. (Szinben csak ez volt, fehéret akartam volna amúgy. A hátoldali fólia alá meg én applikáltam a "logót", le lehet szólni, de felesleges.
)
Ja, és nagyon örülök, hogy visszaadhatom az S4-et, borzasztó volt a külső hangszórója, és a gombjai is. A képek azzal készültek, látszik, hogy a fókusz se ment neki nagyon.
-
törölt tag
válasz
ebegab92 #71544 üzenetére
Jaj hát az ilyesmi hosszasan volt tárgyalva az elején. Nem mondom, hogy olvasd el mind, de a foltos kijelzőre érdemes rákeresni. Ugyebár az van, hogy mind foltos (elvileg, mert az enyém pont nem volt az, remélem, az új se lesz), így ha cserélteted sem biztos, hogy jobban jársz. Elviekben garis téma. Viszont ezt a "szöszös" effektet nem értem, valóban olyan, mintha már cserélték volna, csak nem jól. Vadiúj a teló?
-
törölt tag
válasz
korcsillio #71137 üzenetére
kisebb tuti nem lesz.
-
törölt tag
válasz
korcsillio #71127 üzenetére
Remélem, N6-ig kihúzom valahogy, muszáj, h jobb telóm legyen, mint a zembernek.
Szemmel tartom, hogy mit alkota samu, meg a többiek, de az az igazság, hogy amióta N5 van a házban, esz a sárga irigység. Van most nálam egy S4 pár hétig, na erre pl. nem cserélnék (alig tud többet), Note3 meg hiába tetszik, batár nagy, egy kézzel sosem tudnám még a hívást felvenni sem... Szóval nem egyszerű. De ebből is az látszik, hogy a szoftveres visszamaradottsága ellenére szeretem az S3-at.
-
törölt tag
válasz
korcsillio #71122 üzenetére
Nem feltétlen, főleg mivel azt nem ígérték be. Mint a 4.2t
4.4 majd lesz a következő telómon, de ez járt már rég. Én meg nem romolhatok, mert nem bírok leírásokat követni, és a türelmetlenségemmel hazavágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest