- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
egyénként ez a Samsung szerviz igénybe vehető mondjuk T-mobil-os készülék esetén is, vagy csak a függetlenekre vonatkozik? Samsungos gari papírt én is kaptam a T-nél. Erősen fontolom, hogy kicseréltetem a kijelzőt, ha tudom mert elég nagy folt van rajta sajnos (nem kell hozzá vak sötét szobában ülni, hogy lássam és szürke alapon is látszik kicsit).
-
pcsabat
őstag
srácok, a telefon 720p-ban is "csak" 30 fps-el vesz fel? Szemre nem tudom megállapítani.
-
pcsabat
őstag
válasz
maxim01 #33190 üzenetére
nálam is elmegy az Omega V40 + Siyah 1.8.9+ 2 napot úgy, hogy wifi végig on / ha nem vagyok otthon akkor pedig a 3g van belőve. Így szokott kijönni 3-3.5 óra kijelző idő, amiből kb. 30 perc azért játék is szokott lenni. Gondolom ha annyit nyösztetném csak mint amit az imént Laraxior kolléga belinkelt, nekem is elmenne 3 napot. De hát na, azért van, hogy használjuk
-
pcsabat
őstag
-
pcsabat
őstag
egyébként mi alapján tiltanak? IMEI? Mert akkor az kijátszható, ha már valaki erre vetemedik, gondolom nem érdekli, ha elszáll az IMEI száma. Vagy ez ennél bonyolultabb? Nem értek hozzá, csak kérdezősködöm! Szerencsére ilyen veszély nem fenyeget (újonnan boltból kihozott telefonom, mi magamnak fizetek
)
-
pcsabat
őstag
válasz
hackeeeee #32534 üzenetére
Igazából, ha már root-olod az ugyanúgy odatesz a számlálójának (azaz a garinak). Persze ez nullázható és visszaállítható a gyári rom ha gariztatni kellen, de egy szimpla root után is el kell ezt játszani, szal akkor már majdnem mindegy, hogy megy rajta a főzőcske vagy sem
Egyébként én kb. 1 napig bírtam root nélkül, 2 napig meg custom rom nélkül
. Ezek a Galaxy S3-ak erre valók
-
pcsabat
őstag
Egy kis Omega V40 + Siyah - 1.8.9+ tapasztalat. Az Omega V40 a stock kernellel Epic Citadel benchmarkban (high quality settings) 42 FPS, Siyah kernellel ez 45 FPS lett. Emellett talán az aksi még jobban húzza (sok buzerálgatással ez a 2. napja és még 25%-on van úgy, hogy a wifi otthon folyamatosan ON, ha nem otthon vagyok akkor meg a 3G van bekapcsolva). Nem rossz-nem rossz. Már csak a kijelző foltosodása zavara ebben a telefonban, minden mással levett a lábamról
-
pcsabat
őstag
válasz
ZoliM@ster #32377 üzenetére
azért oda nem adom ezért. Csak szomorú ilyeneket olvasni, bár ha fel van fújva a dolog akkor nem félek. Csak ha nap mint nap előjön ez a téma a problémáról a topikban akkor jó, hogy aggódni kezd az ember. Nem szeretném ha elpatkolna egy ilyen drága cucc, bár 2 év gari 2 év gari és ha alaplap száll el akkor nem problémázok azon, hogy össze-vissza custom rom-ozom
gebrosz: Titan gray, nekem az van
-
pcsabat
őstag
válasz
Muki94 #32374 üzenetére
ezen felbuzdulva lehet felrakom az új XXELLA alapú UltimaROM 9.0-t
gebrosz: durva-durva, de ha megszokod már ez is lassú lesz itt-ott. Engem pl. iszonyat idegesít, hogy a kamerából megnyitni a galériát sokszor 3 mp-be is bele telik és nem lehet hozzá rendelni más programot amivel mondjuk sokkal gyorsabb lehetne (ezt még a korábbi optimus black-emen is meg lehetett csinálni és gyorsabban nyitotta meg a készült fotókat...). Meg azért felfedezi az apróbb hibákat az ember lassacskán. Ezek ellenére még mindig az egyik legjobb androidos telefon ez tény.
-
pcsabat
őstag
válasz
Richard #32358 üzenetére
és ezt hogyan derítheti ki az egyszeri júzer a készülékéről?
beelőztek, tárgytalan
Háhá! Az enyém pont sz@r... Hihetetlen, hogy mindig kifogom (egyébként vadi új t-mobil készülék). Szal akkor számíthatok rá, hogy beadja a kulcsot egyszer. Hányszor megfogadtam pedig, hogy többé nem veszek android-t...
-
pcsabat
őstag
Ultima 9-ről mik a tapasztalatok? Pozitív megerősítés esetén feltolnám az Omega V40 helyére
-
pcsabat
őstag
válasz
Intel q8200 #32304 üzenetére
Egyébként hogyan hal meg ilyenkor? Hardverhiba? Mi lesz vele? Érdekelne, mert az enyém új, custom rom-ot raktam rá (omega v40), de ha várható hogy egyszer beadja a kulcsot akkor visszaállítom rá az eredetit. Egyébként ezekben az új 4.1.2 alapú romokban (omega, miui, ultima) kiküszöbölték már vajon ezt a hibát?
-
pcsabat
őstag
válasz
Laraxior #31919 üzenetére
akkor mondok jobbat! Nálam az UltimaROM 8.1.1. felment, mihelyt betöltött az új rendszer kiírta h van 8.1.2. update. Rendes emberhez méltóan leszedtem, majd restart, recovery, wipe data/factory reset (mivel tök szűz volt a rendszer ezért nem okozott problémát), majd update fel és láss csodát! Betöltés után a sim kártya feloldásánál egymás után vagy 5x kővé fagyott a telefon. Ezen csak az segített, hogy microSD ki, kártya olvasóval rá egy omega V40 majd telepítés recovery-ből.... Szal én ezért kerülöm az UltimaROM-ot.
-
pcsabat
őstag
válasz
AndrewTdi #31854 üzenetére
Anysoft Keyboard + magyar nyelv, rengeteg beállítási lehetőséggel. Nekem ez a kedvencem, nagyon jól használható és baromi jól is néz ki, ha beállítgatod.
-
pcsabat
őstag
válasz
TOTAL LOKI #31740 üzenetére
nekem vitte a gyári is a FLAC-t. Egyébként Poweramp, a legjobb lejátszó androidra, iszonyatos jó hangzással, lossless támogatással, részletes testre szabhatósággal (számomra ez a Foobar mobil megfelelője). Nem egy drága app, megéri az árát!
-
pcsabat
őstag
válasz
ordogfajzat #31730 üzenetére
nekem is szürke van, Té boltból, pár napja vettem ÉS még volt is (bár ez Békéscsaba).
-
pcsabat
őstag
ha már a tokoknál tartunk én is kérdeznék egyet! ILYEN Element Case "tok" esetleg kapható kis országunkban valahol? Én goglizok már pár napja de nem találok. Ha esetleg valaki tud segíteni megköszönném.
-
pcsabat
őstag
válasz
apaszka #31628 üzenetére
ITT le van írva, hogyan tudod nullázni a számlálót és mindent alapra tenni. Szerintem sokan hasonló cipőben járnak mint Te - én is -, vissza tudod lőni az egészet alapra ha kell.
MÁS
Egyébként tesztelem az Omega V40-t. Iszonyat jól bírja az aksi. 68%-on van 3 óra kijelző idővel, sok nettel, rom-olás utáni beállítgatásokkal, buzergálásokkal. Eddig nagyon bejön, ajánlom mindenkinek!
-
pcsabat
őstag
srácok azt nem tudom valahogy megcsinálni, hogy a kamera program az elkészült képet ne az alap gallery-ben akarja megnyitni? Azaz nem tudok más programot hozzárendelni? Itt speciel a Quickpic-re gondolnék.
-
-
pcsabat
őstag
válasz
madmike #31492 üzenetére
első hsz-ből. Egyébként én is pont hasonló cipőben járok mint Te, 1 napig bírtam root nélkül és 3 napig custom rom nélkül
. Ezek a telefonok erre vannak kitalálva...
-
-
pcsabat
őstag
Az Omega v40 Jelly Bean 4.1.2-ről mik a tapasztalatok? Üzemidő milyen? Azon filózok milyen rom-ot toljak a telefonra, de annyi lehetőség van (LG Optimus Black után), hogy zavarba ejtő
. Melyik rom ajánlható most, ha 4.1.2 alapú kell és fontos az üzemidő? Még az UltimaROM v8.1.1-al szemezgetem. (T-mobil függő telóra menne a rom).
-
-
pcsabat
őstag
erre esetleg valami? Proci tuning stb. nem érdekelne (nem is kell), csak egy jó kitakarított romra lenne szükség, ami jelly bean alapú.
-
pcsabat
őstag
még egy kérdés! Van valami favorit, különösen ajánlott (nem gyári rom) a telefonra? Ami gyárilag root-olt, kitakarított és jelly bean alapú? Bocsánat a kezdő kérdésekért, még csak ismerkedem a telefonnal (eddig LG-m volt, úgyhogy minden új ami samsung).
-
pcsabat
őstag
válasz
oggy71 #31241 üzenetére
köszönöm, sejtettem de azért kellett némi megerősítés
. Igazából ez legyen a legnagyobb baja a telefonnak, akkor elégedett leszek vele azt hiszem. Szerencsére tényleg csak full sötétben és szinte teljesen fekete képernyővel látszik csak és csak az egyik sarkán a telefonnak, azt hiszem így együtt tudok vele élni.
-
pcsabat
őstag
fasza, nálam is jelentkezik EZ a probléma. Szerencsére csak full sötétben látszik (ezért nem is vettem észre eddig) és egyáltalán nem befolyásolja a használatot/nem zavaró... Kérdésem, hogy szerintetek érdemes gariztatni ezért? Romolhat az állapota? Mert igazából a mostani problémáért nem igazán vinném vissza (már rootoltam is és be is lőttem magamnak rajta mindent).
Az aksi időről nálam annyit, hogy T-mobilos az eszköz, gyári frissítővel nyomtam rá 4.1.2-t és folyamatos buzerálással (sok óra bekapcsolt kijelzővel, játékkal, wifivel) is elmegy egy napot.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! A minap vettem újonnan egy Galaxy S3-t, amit frissítettem gyári 4.1.2-re. A kérdésem az lenne, hogy az ITT található leírás alapján root-olható a 4.1.2 is? Pár alkalmazást használnék amihez kell a root, ha esetleg ez nem jó akkor tud valaki egy magyar nyelvű leírást rootoláshoz? Esetleg egy lista létezik azon alkalmazásokról amiket biztonságosan el lehet távolítani?
Előre is köszöni a segítséget egy újdonsült S3 tulaj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest