Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Nem mondom, hogy nem jó most nekem így, mert az, bár lehetne ennél jobb is...A T-pontokban és T-mobile-okban dolgozó ügyfelesek akasztanak ki általában, ők aztán tényleg a fejedre szarnak...Félretájékoztatnak, és elhallgatnak több eshetőséget...
Bezzeg a 1430-on, ahol felveszik a beszélgetéseket, ott mindenki korrektül tud tájékoztatást adni. -
muveszur
addikt
Először is szerintem elvárható lenne, hogy ne csak az új ügyféllel foglalkozzon az adott szolgáltató, hanem azokat is emberszámba vegye, aki már előfizetője, esetleg már évek óta.
Ez a gusztustalan...Én T-mobile-os voltam mindig is, az is vagyok, és az is maradok minden bizonnyal...akkor meg hadd vegyek telefont, amikor én akarok...igen, még a hűségidő meghosszabbítására is hajlandó vagyok emiatt...Nem, nekik csak az új előfizetés számít...Az új hűségem meg szinte ingyen lesz, persze nem olyan mértékű kedvezménnyel, mintha meg akarnák tartani a saját ügyfeleiket...
Jah, T-Mobile-nál egy darab telefon nincsen Debrecenben...
-
Cyberpunk
félisten
Igaz csak átfutottam a tesztet. A pentile matrix-al tényleg hülyeséget állítottam ezért kérnék elnézést
Jó hogy lehet már állítani a színhőmérsékletet is így már nincs az az agyonszaturált plasztikus behatást keltő kép.
De azért egy profi megjelenőtőben nem állná meg a helyét. Jó ez mobil ezen nem nagyon fog senki fotót szerkeszteni az bizonyos.
Szóval a vitát lezártnak tekintem én is tudok hülyeséget beszélni ha kell
Mint ahogy jó készülék ez, de én nem cserélném le rá a DHD-mat. Erre legalább is még nem
Két mag ide vagy oda.
Kedves crey: Ha visszaolvasnál láthatnád hogy nem én kezdtem a hülyézést.
Monitoros berkekben igen is szokás fehéregyensúlyról beszélni.
Kicsit nézz jobban utána a dolgoknak. Ott a Google -
Remus389
veterán
Igazabol a telefon a mai technika lehetosegeihez kepest csaknem tokeletes. Jo jel hogy csak ebbe tudnak belekotni hogy muanyag. Nem arrol van szo hogy a samsung ne tudna femes telot csinalni de tobb okbol sem igy dontottek. a muanyag sokkal praktikusabb, olcsobb, tomeggyartasra alkalmasabb, konnebben cserelheto, konnyebb, nem hideg. csomo elonye van tehat a muanyagnak nem csoda hogy szinte minden telefon muanyag.
Biztos lesz ra aftermarket femlap, tehat elol uveg hatul fem+muanyag. egesz jo is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest