- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecmec
csendes tag
válasz
muveszur #936 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
És mocskosul irigyellek!Még lenne egy kérdésem valakihez....
Én ájfonfan voltam elég keményen.
Mostanában kezdett érdekelni az android és KIMONDOTTAN ez a készülék.
Van egy oldal ami a symbianos mobilokkal foglalkozik és finn mobilokra és azok programjaira van ráállva. Ott ("márkanév"programok.hu oldalról beszélek) találtam androidos programokat is. Azokat simán fel tudnám rakni erre a készülékre vagy itt is kéne valami jailbreak-hez hasonló dolgot csinálni, mint a iPhone készülékeken -
kissandras20
aktív tag
válasz
muveszur #933 üzenetére
Én bevittem a Galaxy S-em T-mobileba. És közölte a szervizes srác, hogy nem tud rá telepíteni 2.2-t.
Ez kb 2-3 hónapja volt, szóval nem a froyo megjelenésekor.De ha lejár a 18 hónap, akkor nem előfizetés bővítésről beszélünk? Engem pl. +1 év hűség érdekelne.... vagy hogy van ez?
-
Jadro
veterán
válasz
muveszur #930 üzenetére
Volt már olyan, hogy egy beállítással kapcsolatban "kopogtattam" a 1430-on. Tudtam hogy van ilyen és csak ők tudják beállítani. (Konkrétan hogy bekapcsolás után kapjak sms-t ha keresett valaki, illetve ha kinyomok valakit, mert vissza akarom majd hívni, akkor arról meg ne.)
Szóval létezik a szolgáltatás, másik előfizetésen használtam is. Elsőre persze a srác irányítgatott, hogy a telefonom hol mit állítgassak. Hiába mondtam neki hogy ez másképpen van, használtam már. Letettem inkább és hívtam újra. Másodikra egy kiscsajhoz estem be, aki elsőre megértette mit akarok és beállította a kért paramétereket. Mindezt töredék idő alatt.
Mondhatnék más ügyfélszolgálatos példákat is, más területekről.
Na de nem is offolok tovább, inkább írogassátok a tapasztalataitokat, mert szükségem lesz rá egyszer.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
muveszur #926 üzenetére
Persze, jobban is megbecsülhetnék, de Te kaptál egy engedményt, amiért megvetted a két évvel. Szerintem a szolgáltató jó fej azzal, ha 18 hónap után ismét kapsz már újabb engedményes készüléket, újabb két évvel. (Illetve neki is érdeke persze, nem csak simán jófej.) Szerintem belátható hogy ezt nem lehet a végtelenségig halmozni. Elég hamar el lehetne így jutni oda, hogy a fél életedre aláírtál hűséget. Mi garantálja szerinted hogy be is fizeted, vagy behajtható rajtad? Ez így is rögtön 4 év függőség, ami szerintem elég nagy idő a mobiltelefóniában. Ennyire azért nem lesz egy szolgáltató sem "jófej".
Laikusként azt mondom, hogy a nagyobb pénz az előfizetésből jön be, nem a készülékek eladásából. Így persze hogy az új előfizetés illetve a régiek megtartása a cél. Ehhez csak egy opció a készülék.
Készüléket természetesen vehetsz akármikor, csak ugye Neked az lenne a jó ha az olcsósított, két évhez kötött áron kapnád. Megteheted hogy kötsz új előfizetést a másik mellé. Így Te vállalod a felelősséget, nem a szolgáltató vállalja be helyetted jó előre.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy nekem csak az böki a szemem, hogy ha valaki bevállal egy szerződésben két évet és elfogadja a feltételeket, akkor utána ne legyen kiakadva hogy ez így de szar. Van jó oldala is, meg rossz is. El kell fogadni mindkettőt, vagy venni független telefont és nincs ilyen gond.
-
Jadro
veterán
válasz
muveszur #922 üzenetére
Aláírsz két évet, aztán meggondolod magad és már a lejárta előtt szeretnél még két évet. 18 hónap után meg is teheted bizonyos feltételekkel. Komolyan nem értem mit vártál. Egyszer leszerződtél valamire, kaptál érte kedvezményt, majd a szerződést módosítani akarod és ha nem engedik túl korán akkor ez gusztustalan hozzáállás? (Azt most hagyjuk hogy mekkora a kedvezmény, meg külföldön kolbászból van a kerítés.)
Lehetőség van egy éves szerződésre is, persze más árakkal.
Csak nem értem az ekézést, miközben meg máris örülsz hogy ugorhatsz bele az újabb hűséggel történő vásárlásba. Akkor most mégsem olyan rossz ez a lehetőség?
Nem kötekedésből írtam, csak ez így furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest