- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Valentino K. #768 üzenetére
Értem. Tehát szerinted csinálják meg előbb a programokat, és utána az azt kezelni képes hardvert. Ez is egy lehetőség, de a jelen megoldást ésszerűbbnek tartom.
A sebességet nem tudom miért hozod fel, a sgs sebességével sem volt semmi baj, az optimalizációval sem. -
redmonk'
tag
válasz
Valentino K. #768 üzenetére
+1
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Valentino K. #755 üzenetére
Az onra reagálnék.
Egyrészt érdeklődnék, hogy használtál-e már TouchWiz-t. Az írásaid alapján azt szűröm le, hogy eddig csak olvastál róla. Szerintem a leghasználhatóbb launcher a Sense után, rendkívül sokoldalú és testreszabható, a Samsung widgetek meg csak dobnak az összképen. Én személy szerint kerülöm az olyan főzött ROM-okat, amiknél a launcher le van cserélve és/vagy a TouchWiz ki van hagyva. A Go Launcher talán utoléri, de abba meg lehetetlen integrálni a Samu taskmanagert.
Az optimalizálással nem tudom, mi gondod van, hardver megvan, sebesség megvan, felhasználói élmény megvan. Mi a gond? Az, hogy a Snapdragon többet fog adni Quadrantban procira? Engem személy szerint nem zavar. Sgs1-en is azért kellenek csak a főzött ROM-ok, hogy az ext4-es partíciókat létre lehessen hozni. Az optimalizálással a kezdeti Froyo ROM-okban volt csak gond, a 2.1, 2.2.1 és 2.3.3 ROM-okban repült minden, és ezen az EXT4 csak javított. Itt meg ugye kapásból a Ginger van rajta EXT4 fájlrendszeren. -
Dare2Live
félisten
válasz
Így első ránézésre talán még jobb is az anyaghasználata, mint az SGS1é. Ez mondjuk mindent elmond.
Mondjuk ha anyagminőség fontos és tényleg érthető, hogy ilyen árkategóriánál már sokaknak számít akkor 1hó múlva már itt a HTC Sensation.
btw ami itt van 0:12-0:40igtől azt az SGS2 tudja? (Sensationban is az új Snapdragon lesz.) -
r4z
nagyúr
válasz
Valentino K. #758 üzenetére
Már volt ilyen, igaz csak a "sima" SAMOLED volt az összevetésben.
-
rankesz
veterán
válasz
Én egy Bog által írt félmondatból arra következtetek hogy telefonos 720p/1080p videóösszehasonlítás az várható a közeljövőben. (Bog cáfolj meg légyszi ha tévedek) a kijelző összehasonlítás meg iszonyatos flamewart eredményezne, mert ugye nem mindenki ugyanazokra a paraméterekre izgul.
Max úgy lehetne megcsinálni ha nem lenne eredményhirdetés, csak adatok és képek egymás mellett, máskülönben bizonyos táborok kaszákkal és fáklyákkal megindulnának a PH! HQ felé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest