- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Valentino K. #768 üzenetére
Értem. Tehát szerinted csinálják meg előbb a programokat, és utána az azt kezelni képes hardvert. Ez is egy lehetőség, de a jelen megoldást ésszerűbbnek tartom.
A sebességet nem tudom miért hozod fel, a sgs sebességével sem volt semmi baj, az optimalizációval sem. -
redmonk'
tag
válasz
Valentino K. #768 üzenetére
+1
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Valentino K. #755 üzenetére
Az onra reagálnék.
Egyrészt érdeklődnék, hogy használtál-e már TouchWiz-t. Az írásaid alapján azt szűröm le, hogy eddig csak olvastál róla. Szerintem a leghasználhatóbb launcher a Sense után, rendkívül sokoldalú és testreszabható, a Samsung widgetek meg csak dobnak az összképen. Én személy szerint kerülöm az olyan főzött ROM-okat, amiknél a launcher le van cserélve és/vagy a TouchWiz ki van hagyva. A Go Launcher talán utoléri, de abba meg lehetetlen integrálni a Samu taskmanagert.
Az optimalizálással nem tudom, mi gondod van, hardver megvan, sebesség megvan, felhasználói élmény megvan. Mi a gond? Az, hogy a Snapdragon többet fog adni Quadrantban procira? Engem személy szerint nem zavar. Sgs1-en is azért kellenek csak a főzött ROM-ok, hogy az ext4-es partíciókat létre lehessen hozni. Az optimalizálással a kezdeti Froyo ROM-okban volt csak gond, a 2.1, 2.2.1 és 2.3.3 ROM-okban repült minden, és ezen az EXT4 csak javított. Itt meg ugye kapásból a Ginger van rajta EXT4 fájlrendszeren. -
Dare2Live
félisten
válasz
Így első ránézésre talán még jobb is az anyaghasználata, mint az SGS1é. Ez mondjuk mindent elmond.
Mondjuk ha anyagminőség fontos és tényleg érthető, hogy ilyen árkategóriánál már sokaknak számít akkor 1hó múlva már itt a HTC Sensation.
btw ami itt van 0:12-0:40igtől azt az SGS2 tudja? (Sensationban is az új Snapdragon lesz.) -
r4z
nagyúr
válasz
Valentino K. #758 üzenetére
Már volt ilyen, igaz csak a "sima" SAMOLED volt az összevetésben.
-
rankesz
veterán
válasz
Én egy Bog által írt félmondatból arra következtetek hogy telefonos 720p/1080p videóösszehasonlítás az várható a közeljövőben. (Bog cáfolj meg légyszi ha tévedek) a kijelző összehasonlítás meg iszonyatos flamewart eredményezne, mert ugye nem mindenki ugyanazokra a paraméterekre izgul.
Max úgy lehetne megcsinálni ha nem lenne eredményhirdetés, csak adatok és képek egymás mellett, máskülönben bizonyos táborok kaszákkal és fáklyákkal megindulnának a PH! HQ felé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest