Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valentino K.

senior tag

válasz CHIPman #765 üzenetére

Leginkább a taccsvíz külseje, megjelenése csöves. Azoktól a műanyag, gagyi ikonoktól kiráz a hideg. Ez a véleményem és tartom. De még a sense-t is kissé csilivilinek nevezném wp7 után. Ez abszolút szubjektív persze! Ha neked tetszik és neked jó akkor használd ;)

A tesztben kerek perec le van írva, hogy nem nagyon van olyan dolog, ami kihasználná a 2 magot. Azért ez nem vicces szerinted, főleg annak fényében hogy kb 3-4 ilyen flagship készülék már van.
    Egyébként pontosan az optimalizáció hiánya, fragmentáció jelenléte az, ami miatt kissé úgy érzem, hogyha nincs ez az os akkor valószínűleg a piac is később jön ki a dupla magos megoldásokkal.
    Khmm, halkan jegyzem meg hogy egy iphone4 vagy egy wp7-es teló simán hozza ezt a folyamatosságot egy maggal.
    Tudom, hogy ottvan a háttérben x feature ami majd egyszer ki fogja használni ezt a teljesítményt, de amíg ez nem történik meg, addig én csak parasztvakításnak tartom a 2 magot...

• Valentino K.

senior tag

válasz Dare2Live #761 üzenetére

Szerintem aki azt mondja, hogy legyen benne fém, az nem feltétlen arra gondol, hogy legyen egy teljes egészében fémből készülő ház(bár én ennek marhára örülnék, mert szerintem a Legend a létező egyik legszebb telefon).
    Legyen rajta kijelző körül fém csík, vagy oldalt, tudom is én, csak ne 100 plasztik legyen.
    Abban egyet értük hogy műanyag és műanyag között is van különbség :K

• Valentino K.

senior tag

válasz rankesz #756 üzenetére

Persze, abszolút objektív teszre gondoltam. Galaxy S2, Galaxy S, iPhone 4 meg egy Desire pl. S akkor ott van az samoled, samoled plusz, ips meg az slcd.
    Berakni zsír ugyanazt a képet, videót...stb
    Mindezt lehetőleg egy zárt, árnyékos szobában, egy asztalon.

Szerintem nem nagy kérés, főleg annak a függvényében, hogy hány telefon fordul meg a szerkesztőségben, s milyen kapcsolati hálóval rendelkeznek mobilos berkeken belül. :U

• Valentino K.

senior tag

Csatlakozom pár előttem szóló kollégához. Szerintem se méltó ez a taccsvíz felület s ez az anyaghasználat egy ilyen paraméterekkel, tudással rendelkező készülékhez. A külső szubjektív, a hátlap frankó, de az előlap nagyon gány :( Egyébként nagy tisztelet a Samsungnak amiért próbálták a lehető legjobban "optimalizálni" a rendszert. Bár nem értek hozzá, nem tudom, hogy kit terhel igazából a felelősség az optimalizálatlan rendszerért, de igazán összeszedhetnék magukat. Jövő évben már valószínűleg az 1ghz-es kétmagos telefonok lesznek a felső kategória alján, közép kategória tetetéjén.

Off:
    A felvetésemet pedig még mindig tartom, miszerint egy ilyen kaliberű masinát illendő lenne összehasonlítani több felső kategóriás telefonnal egy videóteszt formájában.
    Nem akarok trollkodni, de a régebbi mobilarénás tesztek színvonalasabbak voltak, s valahogy több volt bennük az egyediség, kreativitás. Példának okaként megapixeles tesztek.
    Mindig leírom ide s sose kapok értelmes visszajelzést a szerkesztőktől, hogy lesz-e a jövőben pl display összehasonlítás, vagy sebesség teszt.
    Tudom, hogy a youtube-on van 200 ilyen videó, de én nagyon szívesen látnék egy 201. verziót tőletek :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés