- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokenyl
csendes tag
válasz
Wendelke #10926 üzenetére
TV-re akarod kötni a telót? Pendrive -ként hurcolásznád?
Vagy a telefonon nézni? (Mert ott nem hiszem hogy sok értelme lenne a 720p-s filmnek.)
Vagy darabolod a filmet, vagy elvileg van olyan app amivel más SD formátumot is kezel a teló (pl NTFS). Próbálkozhatsz. (És kérünk tapasztalatokat.)
[link] -
törölt tag
válasz
Wendelke #10926 üzenetére
Jobb reggelt.
Igazából nem tudom mi van.
Bh-270 bluetooth headsetet használok a telefonhoz, és olyan van, hogy lerakja magát sleep(?)-be. Nézek a buszon egy videót, vagy zenét hallgatok, és amikor kilépek belőle akkor kiírja, hogy bt kapcsolat bontva, és a következő lejátszandó hang (az érintési hangok is) már a készülékből szólnak.
Továbbá ha először fülhallgatónak használom, akkor később nem vált át headset módba ha hívnak, és nagyon halk lesz.
Kb az utolsó két orosz rom óta ilyen. Semmi root, vagy ilyesmi. Gyári állapotú a rom.
Ötletek? -
dobolson
senior tag
válasz
Wendelke #758 üzenetére
Noled. Erre keress rá a play-en. Ez a kijelzőn fogja mutatni, ha nem fogadott esemény van. Létezik olyan, hogy BLN Control, az a két érintős gombot villogtatja, illetve csak villogtatná, csak éppen ahhoz olyan kernel kell, ami támogatja. Pedig az a nagyon faja kijelzés, ace-en azt használtam, csak itt még nem lehet sajna...
-
sheep
addikt
válasz
Wendelke #577 üzenetére
Én egy ibolt pro dock alumina tartót vettem internetről. Ez egy univerzális tartó, nagyon minőségi, mert a tartókarok minden oldalon állíthatóak, így ki tudod kerülni hogy egy.gombot lenyomjon. Az ára igaz nem olcsó, kb. 6000 ft, de a gyári tartók sem olcsóbbak, és.ezt egyszer kell megvenni, minden későbbi telefonhoz jó lesz.
-
dobolson
senior tag
válasz
Wendelke #573 üzenetére
Szóval...
Eddig sem autós tartót, sem fóliát sem pedig tokot nem vettem hozzá, nem is kerestem sehol. Vagyis tokot azt pont találtam, az emobi.hu-n nézz szét, ott találtam én is azt hiszem. Fóliát nem hülyeség venni rá, mert gorilla glass ide vagy oda, azért meg tud karcolódni szépen. Az ace-en is gorilla van, mégis összeszedtem karcokat rajta, pedig vigyáztam rá.
Ha jól tudom, az Opera mini elég kevés adatforgalmat generál, szóval, ha neked ez szempont, akkor használd azt. Egyébként sem egy rossz böngésző. Bár azt nem tudom, hogy a flash-t kezeli-e...?
Az adatszámláló is fontos lehet. Ha neked az, akkor tegyél fel egyet. Amiket linkeltél, azok jók is amennyire én tudom, sokszor találkoztam már a nevükkel és sokan ajánlották őket.Tok
http://emobi.hu/tpu-fekete-tok-samsung-galaxy-s-advance-i9070-telefonhoz-p-1072.html -
dobolson
senior tag
válasz
Wendelke #513 üzenetére
Azt nem tudom, hogy annak milyen a minősége, de szerintem ennek nagyon korrekt. Látod, fentebb is írja a kolléga, hogy az sgs2-nél is jobb szerinte, én meg azt biztosan tudom, hogy a galaxy ace-nél is sokkal-sokkal jobb.
Ingyenes navin mit értesz? Csak mert ugye van előre telepített navi (google maps) rajta, szóval a szoftver maga ingyenes és aránylag jó is, de net kapcsolat kell hozzá, ami ugye meg nem ingyen van. Bár most már le lehet tölteni a térkép részeket is rajta, szóval utána offline is tudod használni. Amúgy lehet rá nem hivatalos navit is telepíteni, de ez warez téma, google segít ebben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Goddess of Victory: Nikke
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest