-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Köszi a tippeket..
azért 3 kérdésem még lenne (az első Hozzád.)
- mi az az "alap TW"?
- mi van akkor, ha lengyel, macedón, busman fw-t teszek fel ? Honnan tudjam, hogy abban lesz-e magyar nyelv, vagy sem? Csak mert az az FW, amit a Kies volt kedves feltenni nekem a telóra, ahogy látom a vodás magyar, de Xda-n láttam újabb dátumú fw-ket (igaz, a verzió ugyanaz a 4.1.2 volt.), csak más régióval - érdemes ilyet feltenni bármiért?
- root-olnám a telót, és kérdésem, hogy a Carline logout bejegyzésében (is) említett root.zip fájlt használhatom-e, ha nekem nem 9070, hanem 9070P telefonom van? Ahhoz is jó?
Ha nem, akkor a másik módszer, amit még olvastam, hogy xda-n keressek root-olt fw-t a telefonomhoz, azonban, ahogy látom, ilyen lenne csak fent :
REGION: VDH (Hungary) | PDA: I9070PBXXLE1 | CSC: I9070PVDHLE1
..de a telefonomon a Kies által feltett fw meg ezt mondja magáról:
PDA: I9070PXXLPJ
PHONE: I9070PXXLPJ
CSC : I9070PVDHLP2azaz, ez nem teljesen az a verzió, mint ami fent van, és még öregebb is a root-olt, ha jól értem, és "mellesleg" az fw cserével elbuknám a telepített app-jaimat, ami nem szeretnék.
Szóval: hogyan rootoljam a 9070P -t ?
-
Acef
addikt
ViSAS
Fényerő kb. 40%-on, az energiatakarékost még sosem használtam, most sem.
Megfelelő rom-al, kernel-el, és beállításokkal simán tudja az Advance.A dologhoz tartozik (a képeken is látszik), hogy ugyan be volt kapcsolva a 3G, de kb. 80%-ban wifi-n kommunikált a tel.(böngésző, youtube), és mindössze kb. 30 perces telefonálás volt.
Balathruin
megnyitod a képet, bal érintő, beállítás mint ...... már megoldottad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest